Loetje opent vier nieuwe locaties na heropening horeca

12 februari 2021 | Redactie

Ondanks alle problemen die de lockdown veroorzaakt voor de horeca, werkt Loetje hard door aan de beoogde groei. Na de heropening van de horeca zal het biefstukrestaurant maar liefst vier nieuwe zaken openen in de steden Enschede, Delft, Arnhem en Leiden.

De eerste twee waren al even bekend, maar de geruchten die al wat langer de ronde deden over de laatste twee locaties kunnen worden bevestigd. Zo meteen kunnen ook Leiden en Arnhem genieten van de lekkerste Loetje biefstuk met jus en wit brood. 

De plannen liggen op tafel om het pand met prachtige binnentuin aan de Hooigracht 23 in Leiden om te bouwen tot een Loetje. “We zijn gestart met de verbouwing!”, aldus CEO Sandra van Halderen. Naast de plannen voor Leiden, staat ook een nieuw Loetje restaurant in Arnhem op de planning, dat zou de 25e vestiging van het biefstukrestaurant worden. In Arnhem vinden op dit moment de afrondende gesprekken plaats met de pandeigenaar.

Van Halderen vervolgt; “Loetje is al decennia bekend in Amsterdam en omstreken en de laatste jaren ook bij het grote publiek in heel Nederland. Maar er zijn nog verschillende steden waar geen Loetje in het straatbeeld te vinden is, daar werken we dus hard aan. Kortom, we blijven actief kijken naar de mogelijkheden voor groei en nieuwe locaties, net zoals we dat doen bij Leiden en Arnhem. We zijn dan ook blij dat we deze stap binnenkort kunnen gaan maken.”

Loetje Pick Up

Ook in de huidige crisis houdt Loetje zich staande, mede dankzij Loetje Pick Up waarbij gasten, nu de restaurants gesloten zijn, thuis kunnen genieten van hun favoriete biefstuk. Van Halderen; “Hiermee zijn we begonnen tijdens de eerste lockdown, toen veroorzaakte we zelfs de enige file in heel Nederland!”. Ondertussen zijn er verschillende slagen gemaakt en kunnen gasten online bestellen tot een aantal dagen vooruit en bij een aantal locaties gaat binnenkort een proef van start waarbij op bepaalde dagen lunchgerechten afgehaald kunnen worden.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Personeel Gastronomie
Vital Awick nieuwe chef van Harry’s Maastricht

Vital Awick heeft de afgelopen jaren gewerkt in diverse gerenommeerde zaken, zoals de Leuf in Ubachsberg, Rijks in Amsterdam en momenteel tweesterrenrestaurant Tribeca in Heeze waar hij werkt als keukenchef bij Jan Sobecki. Hij gaat zich onder Executive Chef Frank van Thiel volledig focussen op het ...

Interview Longread
Mens, Bedrijf & Visie: Peter Hein van Mulligen (CBS)

In de rubriek Mens, Bedrijf & Visie portretteert de redactie van De RestaurantKrant vooraanstaande personen in en rondom de horecabranche. De coronacrisis dendert als een donderwolk door de sector. In deze rubriek zetten we de mens, de visie en het bedrijf centraal. In deze aflevering een ges ...

Drinks
Talkshow voor foodies: De Nederlandse “Sherry Show”

Geïnspireerd op de bekende dagelijkse talkshows, start de door Europa gefinancierde campagne voor beschermde oorsprongsbenaming Sherry wijnen op de Nederlandse markt met een exclusieve “Sherry Show”. Deze dynamische kick-off wordt live uitgezonden vanuit de Balie in Amsterdam op ...

Corona
Fieldlab Cafés van start

Het Fieldlab evenement voor de horeca is vandaag van start gegaan in Utrecht. Vijf cafés in de Domstad doen mee aan het proefevenement, waarbij TNO kijkt of en hoe de gasten en het personeel zich houden aan de maatregelen en afspraken. Het proefevenement duurt tot en met aanstaande zaterdag ...

Achtergronden Gastronomie
Restaurant Bloei opent dit voorjaar

Restaurant Bloei opent dit voorjaar de deuren in een 155 jaar oud rijksmonument in Nieuwersluis-Breukelen. In de charmante villa aan de rivier de Vecht voorziet het restaurant haar gasten van verrassende gerechten die worden gekenmerkt door stijlvolle eenvoud, elegantie en pure smaken. Bij Bloei ...

Achtergronden Branded Content
Wise: het platform voor het boeken van een werkplek in de horeca

Vanaf de heropening kunnen horecaondernemers laptopgebruikers in de eigen zaak reguleren en ontvangen met Wise. Via het innovatieve platform bieden horecaondernemers werkplekken aan (thuis)werkers. Zo kunnen werkgevers, werknemers, freelancers en ondernemers geschikte werkplekken vinden, boeken en b ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: