Levens lanceert nieuwe ovenlijn

1 oktober 2009 |
Levens lanceert nieuwe ovenlijn<

Levens Cooking & Baking Systems is al ruim 60 jaar een toonaangevende leverancier op het gebied van professionele keukenapparatuur. Bij de ontwikkeling van de nieuwste Leventi ovenlijn stonden gebruiksgemak, bakpresentatie en energieverbruik centraal. De nieuwe Leventi ovenlijn wordt voor het eerst gepresenteerd tijdens de BEWUST Food Innovatiedagen 2009, van 5 tot en met 7 oktober aanstaande.

Levens Cooking & Baking Systems is de producent van hoge kwaliteit Leventi ovenapparatuur voor de professionele food service en food retail markten. De nieuwe generatie Leventi ovens is het resultaat van meer dan 30 jaar onderzoek en ontwikkeling; bij de ontwikkeling van de nieuwe ovenlijn stonden gebruiksgemak, prestatie, lage kosten en laag energieverbruik centraal.

Deze nieuwe lijn Leventi ovens steunt op vier pilaren:
FOODCARE
De technieken in de ovens zorgen letterlijk voor uw foodproduct. Het ovenklimaat blijft tijdens het
bakproces gehandhaafd. Altijd met voldoende energie, maar nooit teveel.

BLUECYCLE
De nieuwe ovens zijn voorzien van het energie- en waterzuinige BLUECYCLE reinigingssysteem.
Dit geheel automatische systeem zorgt voor een probleemloos gebruik en een langere levensduur.

GREENLABEL
Leventi ovens zijn ontwikkeld met als doelstelling om tegen zo laag mogelijke kosten en zo
milieuvriendelijk mogelijk te kunnen opereren.

BEDIENINGSGEMAK
De Leventi ovens zijn voorzien van de Mastermind computer, die het gebruik, de bediening en
het onderhoud van de oven eenvoudig en overzichtelijk maakt.

Leventi biedt een breed en diep ovenprogramma waarmee oplossingen worden aangereikt voor alle soorten voedselbereiding en voedselconcepten in de diverse foodservice- en retailmarkten. Niet alleen zijn er diverse types Leventi ovens zoals bake-off ovens en combisteamers, ook qua maat- en uitvoering heeft Leventi een breed scala aan mogelijkheden. Hierdoor kunt u exact die oven kiezen die het beste bij u en uw werkwijze past.

De nieuwe Leventi ovenlijn wordt gelanceerd tijdens de BEWUST Food Innovatiedagen, in de Cooking & Baking Plaza te Gilze. De Food Innovatie dagen, van 5 t/m 7 oktober a.s. staan in het teken van BEWUST ONDERNEMEN: bewust bezig zijn met gezond eten, bewust worden van de mogelijkheden in de keuken en een bewuste kijk op de inzet van apparatuur.
Tijdens de BEWUST Food Innovatiedagen kan de professionele ondernemer een dagje bewust bezig zijn met zijn vak. Kijk op Levens.tv voor meer informatie en inschrijving.
Lunchroom; Hospitality Management; De CaféKrant; De RestaurantKrant, Frank Lindner

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Economie Achtergronden
Omzet horeca stijgt 1,6 procent in vierde kwartaal

De omzet van de horeca steeg in het vierde kwartaal van 2019 met 1,6 procent ten opzichte van het vorige kwartaal, meldt het CBS. Het volume nam met 1,4 procent toe. De omzet van logiesverstrekking steeg met 1,2 procent, de omzet van eet- en drinkgelegenheden met 1,7 procent. Al bijna zeven jaar nee...

Chefs Culinair
Nieuwe docu-serie met Nederlandse sterrenchefs

De kook-tv-zender njam! lanceert op de Nederlandse televisie een unieke serie over Nederlandse sterrenchefs: De Sterrenkaart. De serie trapt af op zondag 1 maart met de eerste aflevering met Joris Bijdendijk, chefkok van het veelgelauwerde restaurant RIJKS. Mix van chefs In elke aflevering sta...

Bier Achtergronden
Alcoholvrij bier en speciaalbier voor tiende jaar op rij in de lift

De consumptie van speciaalbier en alcoholvrij bier laat voor het tiende jaar op rij groei zien. Pils blijft veruit de grootste biercategorie en is net zoals de totale markt stabiel ten opzichte van 2018. Consumenten variëren tegenwoordig veel meer in hun bierkeuze. Speciaalbier is in vele smake...

Fastservice Vega
KFC gaat een week lang 'kiploos' door het leven

Het Kentucky Fried Chicken restaurant aan het Binnenwegplein in Rotterdam verruilt van 9 t/m 15 maart, tijdens de Nationale Week Zonder Vlees, een week lang alle kip op het menu voor vegetarische opties. Dit wereldwijde historische moment voor KFC is tevens het startschot van de landelijke introduct...

Food Achtergronden
Onderzoek: gebruik jij convenience in de keuken?

Graag je aandacht voor dit leuke onderzoek, waarvan we de resultaten binnenkort publiceren. We willen graag weten of jij in je zaak convenience - of gemaksproducten (feitelijk zijn ze hetzelfde) gebruikt. De trend is ambachtelijk en lokaal, maar in hoeverre uit zich dat in de praktijk? Is enkel werk...

Drinks Marketing
Wat doe jij met Wereld Whisky dag?

Op vrijdag 27 maart vieren wij met z’n allen ‘Wereld Whisky Dag’. De dag waarop wij onze tulpvormige glazen uit de kast halen, halfvol schenken om vervolgens te proosten met elkaar. Overal op de wereld vinden er evenementen plaats, ook in Nederland dus. Dit evenement kun je zelf or...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: