Kwalitaria start ombouw locaties naar nieuwste generatie

24 april 2017 | Roy Spijker

Zoveel mogelijk versbereide producten met natuurlijke ingrediënten; Kwalitaria heeft met haar nieuwste concept een vooruitstrevende weg ingeslagen in de cafetariabranche. Vorige week werd bekend dat Kwalitaria de 150 locaties in 2020 volledig omgebouwd wil hebben naar het nieuwe concept.

Meer dan een nieuw logo
Martijn Boone, Marketing Manager, vertelt: “We volgen de laatste trends en ontwikkelingen in de markt. Dit doen we om nieuw publiek aan te trekken, maar ook om relevant te blijven voor onze huidige gasten. Uit eigen onderzoek bleek dat 50% van het marktpotentieel ons nog niet bezoekt. Daar brengen we met de nieuwe generatie verandering in. En dat omvat meer dan een nieuw fris logo. De vernieuwde moderne inrichting is erop gericht dat gasten graag wat langer blijven zitten. We bieden zoveel mogelijk verse en huisgemaakte producten met ingrediënten van natuurlijke oorsprong. We doen alles voor de beste smaak! Een goed voorbeeld is ons burgerconcept. We maken onze burgers met vers gehakt van Hollands MRIJ-rundvlees. De consument waardeert onze producten en is best bereid om wat meer te betalen voor goede kwaliteit.”

Bewezen succes
In mei 2016 opende de eerste nieuwe generatie Kwalitaria haar deuren als pilotstore in Vianen. Daarna volgde twee locaties in Houten en Zwijndrecht. Martijn: "Natuurlijk liepen we tegen een aantal issues aan. Dat hoort erbij als je voorop loopt in de markt. We hebben de afgelopen maanden de tijd genomen om een aantal zaken te verbeteren en inmiddels kunnen we met recht spreken van een succes! We gaan de komende jaren dan ook vol enthousiasme de locaties ombouwen."

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Bier Events
Bijna 450 bieren in 5e Dutch Beer Challenge

Op woensdag 20 maart 2019 is Rotterdam weer een dag de bierhoofdstad van Nederland. Dan wordt in Arminius congres- en debatcentrum voor de vierde keer de ‘Dutch Beer Challenge’ georganiseerd. Alle ruim 650 Nederlandse brouwerijen en brouwerijhuurders zijn benaderd en velen hebben &eacut...

Economie KHN
Oproep KHN voor Provinciale Staten-verkiezingen: voorkom overaanbod horeca

De afgelopen tien jaar nam het aantal horecazaken in Nederland explosief toe. Het aantal groeide met 13 procent naar ruim 43000 zaken. KHN is blij met deze ontwikkeling en ziet ook voor de toekomst nog ruimte voor extra horeca. Maar in steeds meer binnensteden ontstaat overaanbod van horeca, vooral ...

Achtergronden Restaurant
Download nu de maarteditie van De RestaurantKrant

De maarteditie van De RestaurantKrant is uit! Niet alleen hebben we een fonkelnieuw design, maar we spreken ook nog eens met de eigenaren van restaurant Flicka in Kerkdriel. Het restaurant ontving onlangs zijn eerste Michelinster. Klik hier om de uitgave te downloaden (je hoeft enkel je e-mailadres ...

Tech Interview
''Bij De Beren hebben we nu al twaalf marketingmedewerkers nodig''

Marjolein Mens is communicatieadviseur bij restaurantketen De Beren. De restaurantketen heeft de social media campagnes uitstekend op orde en pakt de marketingactiviteiten professioneel aan. Hoe gaat dat in zijn werk bij zo’n succesvolle keten? Marjolein: “We hebben hier op kantoor een h...

Michelin Interview
Interview: Posthoorn in Monnickendam, al tien jaar een Michelinster

De Posthoorn, ML in Haarlem, Bij Jef en Kaatje bij de Sluis, allen restaurants met een Michelinster en een hotel, maar wel in die volgorde. Waar instituten als Château Neercanne en het Amstel Hotel hun ster de afgelopen jaren kwijt raakten, lijken de ‘kleine’ hotels te overleven in...

Opening Rotterdam
Voor dit nieuwe restaurant moet je een toegangskaartje kopen

Op 16 mei openden Frank en Hans Mosselman – de mannen achter Food for Thought en Rotterdamse pop-ups Á La Plancha en De Swarte Leeuw – de deuren van Food Club Rotterdam (FC Rotterdam). In de voormalige kantine van Croonwolter&dros elektrotechniek in verzamelgebouw De KROON Rot...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: