Kwalitaria start ombouw locaties naar nieuwste generatie

24 april 2017 | Roy Spijker

Zoveel mogelijk versbereide producten met natuurlijke ingrediënten; Kwalitaria heeft met haar nieuwste concept een vooruitstrevende weg ingeslagen in de cafetariabranche. Vorige week werd bekend dat Kwalitaria de 150 locaties in 2020 volledig omgebouwd wil hebben naar het nieuwe concept.

Meer dan een nieuw logo
Martijn Boone, Marketing Manager, vertelt: “We volgen de laatste trends en ontwikkelingen in de markt. Dit doen we om nieuw publiek aan te trekken, maar ook om relevant te blijven voor onze huidige gasten. Uit eigen onderzoek bleek dat 50% van het marktpotentieel ons nog niet bezoekt. Daar brengen we met de nieuwe generatie verandering in. En dat omvat meer dan een nieuw fris logo. De vernieuwde moderne inrichting is erop gericht dat gasten graag wat langer blijven zitten. We bieden zoveel mogelijk verse en huisgemaakte producten met ingrediënten van natuurlijke oorsprong. We doen alles voor de beste smaak! Een goed voorbeeld is ons burgerconcept. We maken onze burgers met vers gehakt van Hollands MRIJ-rundvlees. De consument waardeert onze producten en is best bereid om wat meer te betalen voor goede kwaliteit.”

Bewezen succes
In mei 2016 opende de eerste nieuwe generatie Kwalitaria haar deuren als pilotstore in Vianen. Daarna volgde twee locaties in Houten en Zwijndrecht. Martijn: "Natuurlijk liepen we tegen een aantal issues aan. Dat hoort erbij als je voorop loopt in de markt. We hebben de afgelopen maanden de tijd genomen om een aantal zaken te verbeteren en inmiddels kunnen we met recht spreken van een succes! We gaan de komende jaren dan ook vol enthousiasme de locaties ombouwen."

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Mensen
JRE-Nederland gaat samenwerken met Maxxium, Ninaber van Eyben en Chef's Farm

Op 13 januari j.l. was Restaurant Villa la Ruche in Voorburg de locatie waar Voorzitter Marko Karelse met trots namens het bestuur de overeenkomst tekende met de nieuwe JRE Partner Maxxium. Vanuit Maxxium was Etienne Hoek aanwezig om de overeenkomst te tekenen. Uiteraard werd er getoost op een mooie ...

Wet- en regelgeving Corona
Avondklok bij instemming Kamer van kracht; bezorgen mag

Het demissionair kabinet wil de verwachte avondklok in gaan voeren. Dat maakte premier Rutte op de persconferentie van woensdag 20 januari bekend. Donderdag 21 januari debatteert het kabinet over de invoering met de Tweede Kamer. Als de Kamer het besluit steunt, wordt de avondklok ingevoerd. De avon ...

Interview Longread
BookDinners: van reserveringsplatform naar online marketingpartner voor restaurants

Inmiddels is het platform van BookDinners bij veel restaurateurs bekend, maar niet iedereen weet dat de propositie van het bedrijf is verschoven. Niet alleen vanwege corona, vertelt Paul Wiertz van BookDinners: “Al in eind 2019 waren we bezig met ons nieuwe model, gericht op de ideale online g ...

Wet- en regelgeving Interview
Let op: wijzigingen in de wetgeving voor de horeca

Op het kantoor van Catch Legal werken juristen aan allerhande kwesties die betrekking hebben op bestuursrecht en omgevingsrecht. Binnen dit domein vallen veel zaken die voor horecaondernemers van belang zijn, want bijna alles waarbij je te maken krijgt met de overheid, valt hierbinnen. Van verbouwin ...

Financieel Horeca & Belasting
De 3 meest gebruikte ondernemingsvormen in de horeca

In het artikel ‘'Hoe wordt de winst van uw restaurant belast? Leer het hier!’ vertellen wij u alles over de belasting die u betaalt over de winst van uw horecaonderneming. Of u vennootschapsbelasting of inkomstenbelasting moet betalen, is afhankelijk van de rechtsvorm waarmee u uw on ...

Economie Corona
2670 nieuwe horecaondernemingen sinds eerste lockdown

Coronacrisis of niet, het aantal horecaondernemingen stijgt. Sinds de eerste lockdown, in maart 2020, zijn er 2670 horecazaken bij gekomen. Hiermee heeft de verwachte kaalslag in de horeca dus niet plaatsgevonden. Cijfers van de Kamer van Koophandel (KvK) maken inzichtelijk dat er nu ruim 74.000 ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: