Krijtbord 2.0 deelt dagschotel met de gast

20 maart 2012 |
Krijtbord 2.0 deelt dagschotel met de gast<

Deel je dagschotel met je klanten via de nieuwe Dagschotel app. Restaurant- en eetcaféhouders kunnen op deze manier hun dagelijkse specialiteiten delen met passanten en vaste klanten.

Mobiele versie van krijtbord
Didier Dezanet en Sander van der Putten (Two Hongry Men) zijn de bedenkers van deze app. Het concept van de Dagschotel app werd bedacht vanuit hun passie voor lekker en gezellig eten. "Het werkt heel simpel. Als restaurateur maak je op onze site een account aan. Je vult in wat je dagschotel is en dit verschijnt direct in de app, die gebruikers gratis op hun telefoon kunnen raadplegen om te zien wat en waar ze vanavond willen gaan eten." Een moderne, mobiele versie van het krijtbord dat vaak op de stoep staat of binnen aan de muur hangt.

Verkrijgbaar bij
Restaurants en eetcafés kunnen een gratis proefaccount van een maand aanmaken op www.dagschotel.nu Een jaarabonnement kost honderd euro. De Dagschotel app zelf is gratis beschikbaar in de Android Market en iPhone App Store.
Myrtille Vromans

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Chefs Michelin Interview
Margo Reuten, Da Vinci Maasbracht: 'Waar blijven de vrouwen?'

Er is geen vrouw binnen onze landsgrenzen zoals Margo Reuten. Zeer zeker niet op culinair vlak. De drive en de passie die deze sterrenchef tentoonspreidt is ongeëvenaard. Met twee Michelinsterren op zak en talloze awards op het cv - de meest recente is die van 'Woman of the Year' van Relais & Châ...

Personalia Chefs
Patrick Kessler nieuwe chef-kok De Kersentuin in Amsterdam

Signature Chef Stefan van Sprang van Restaurant De Kersentuin in Amsterdam heeft Patrick Kessler gepresenteerd als de nieuwe chef-kok. Patrick Kessler werkte al sinds 2016 bij De Kersentuin, en het restaurant is voor hem bekend terrein: "Ik wil vooral op dezelfde voet door blijven gaan en ge...

Events Chefs
Chefkok Bas Oonk van Restaurant Basaal uit Den Haag gastchef in Gibraltar

Chefkoks uit Gibraltar, Nederland, Zweden en Groot-Brittannië sloegen de handen ineen en kookten samen op woensdag 18 oktober in The Wessex Lounge in Gibraltar. Het evenement werd gehost door Vicky Garcia-Bishop, één van de toonaangevende chefs, (kookwedstrijd kampioen) van Gibral...

Achtergronden
Iens komt met eigen festival

IENS introduceert het eerste IENS Festival. Een unieke online campagne, waarbij restaurants bezoekers voordelig laten kennismaken met hun keuken en gastvrijheid. Van 26 oktober tot en met 30 november geven honderden restaurants in heel Nederland 50 procent korting op de gehele rekening aan gasten di...

Regelgeving
AirDnD weizigd naam op last van Airbnb

Het Nederlandse platform voor huiskamerrestaurant, AirDnD, heeft zijn naam veranderd in ShareDnD. De naamswijziging was nodig, omdat Airbnb dreigde met juridische stappen tegen de website. "We hebben besloten onze naam te veranderen, omdat wij als startende onderneming niet de financiël...

Vlees cijfers
Vleesverbruik niet verder gedaald

De daling in vleesverbruik heeft zich in 2016 niet doorgezet. Dat blijkt uit onderzoek van Wageningen Economic Research in opdracht van Wakker Dier. In 2016 verbruikte de Nederlander met ruim 76 kilo vrijwel evenveel vlees als in het jaar ervoor. Wakker Dier is bezorgd: “De huidige vleesconsum...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2017 - Uitgeverij PS

Uitgave door: