Krijtbord 2.0 deelt dagschotel met de gast

20 maart 2012 |
Krijtbord 2.0 deelt dagschotel met de gast<

Deel je dagschotel met je klanten via de nieuwe Dagschotel app. Restaurant- en eetcaféhouders kunnen op deze manier hun dagelijkse specialiteiten delen met passanten en vaste klanten.

Mobiele versie van krijtbord
Didier Dezanet en Sander van der Putten (Two Hongry Men) zijn de bedenkers van deze app. Het concept van de Dagschotel app werd bedacht vanuit hun passie voor lekker en gezellig eten. "Het werkt heel simpel. Als restaurateur maak je op onze site een account aan. Je vult in wat je dagschotel is en dit verschijnt direct in de app, die gebruikers gratis op hun telefoon kunnen raadplegen om te zien wat en waar ze vanavond willen gaan eten." Een moderne, mobiele versie van het krijtbord dat vaak op de stoep staat of binnen aan de muur hangt.

Verkrijgbaar bij
Restaurants en eetcafés kunnen een gratis proefaccount van een maand aanmaken op www.dagschotel.nu Een jaarabonnement kost honderd euro. De Dagschotel app zelf is gratis beschikbaar in de Android Market en iPhone App Store.
Myrtille Vromans

Overig nieuws

Food Achtergronden
Goed voedsel wordt gesubsidieerd vergist

De overheid subsidieert de vergisting van goed voedsel om groene energie op te wekken. Dat bleek uit de uitzending van onderzoeksprogramma De Monitor (KRO-NCRV) over voedselverspilling. Staatssecretaris Van Dam (Economische Zaken, PvdA) overweegt de subsidieregeling voor groene ener...

Personalia Culinair
Promoties bij Oostwegel Collection: nieuwe Chef de Cuisine

Vandaag zijn er twee promoties in het gastronomische team van Château St. Gerlach aangekondigd. Chefkok Otto Nijenhuis wordt Executive Chef en Guido Le Bron de Vexela wordt Chef de Cuisine van Restaurant Château St. Gerlach. SVH Meesterkok Otto Nijenhuis (55) is sinds 2004 werkzaam al...

Culinair Internationaal
Chef Jacob Jan Boerma te gast in culinair mekka Ischgl

In het tweede weekend van juli bereidt en presenteert Nederlandse sterren-kok Jacob Jan Boerma van Restaurant De Leest in Vaassen zijn creatie voor de ‘Kulinarischer Jakobsweg’ in het Oostenrijkse Paznauntal. Voor dit culinaire concept worden ieder jaar andere internationale sterren-chef...

Opening Restaurant
Restaurant Vlaar opent vernieuwd terras

Restaurant Vlaar aan het Noordereinde in ’s-Graveland (centraal in het Gooi) heeft haar terras geheel vernieuwd. Met nieuwe stijlvolle bestrating, comfortabel en modern meubilair, mediterrane planten, loungemuziek en fijne sfeerverlichting zijn ze helemaal klaar voor de zomer. Want buiten eten...

Events Culinair
Eerste internationale congres over smaak en proeven: Taste Summit

Een nieuw, internationaal congres over smaak en proeven maakt zijn entree in Nederland! 12 juli 2017 wordt de allereerste editie van TASTE Summit georganiseerd door Peter Klosse en staat de Hogere hotelschool Maastricht geheel in het teken van ‘Deliciousness’. Specialisten en grote na...

Café Opening Culinair
Sergio Herman opent café met zelfbediening en snacks

Volgende maand opent de befaamde chef-kok Sergio Herman een nieuwe zaak, genaamd AIRcafé. Dat wordt een take-away en zelfbedieningsgedeelte in zijn pas geopende restaurant AIRRepublic. Dit restaurant vind je in Cadzand. Laagdrempelig en relatief eenvoudig In zijn nieuwsbrief rept Herm...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2017 - Uitgeverij PS

Uitgave door: