Kreutzer nieuwe voorzitter KHN Zuid-Limburg

23 februari 2017 | Roy Spijker

Regio Zuid-Limburg van Koninklijke Horeca Nederland (KHN) heeft Guido Kreutzer benoemd tot voorzitter. Kreutzer volgt Jolanda Hameleers op, die zich als voorzitter de afgelopen zes jaar heeft ingezet voor de horecaondernemers in Zuid-Limburg.

Guido Kreutzer wil zich, met zijn specifieke kennis en ervaring op horecagebied, binnen de professionele gastvrijheidsbranche inzetten voor het verder uitbouwen van de onderlinge communicatie, ondersteuning en samenwerking van horecaondernemers binnen Zuid-Limburg. Hij zal inzake regionale horeca gerelateerde onderwerpen als woordvoerder van KHN, regio Zuid-Limburg optreden.

Ondernemersklimaat verbeteren

"De economische en sociale betekenis van de sector, zowel voor lokale bevolking als toeristen, is enorm in Zuid-Limburg; daarin liggen de uitdagingen voor Koninklijke Horeca Nederland. Ik wil samen met het regiobestuur aan de slag om het ondernemersklimaat in Zuid-Limburg te verbeteren”, aldus Kreutzer.

Over Guido Kreutzer

Guido Kreutzer is al ruime tijd actief binnen KHN. Zo is hij al een aantal jaar voorzitter van de afdeling KHN Heerlen. Guido Kreutzer heeft voorheen in het centrum van Heerlen verschillende horecabedrijven geëxploiteerd en is nu eigenaar van Fizz Eventz

Guido Kreutzer heeft het stokje overgenomen van Jolanda Hameleers. Het bestuur en de leden zijn Jolanda Hameleers veel dank verschuldigd. "Zij heeft KHN Regio Zuid-Limburg sterker op de kaart gezet en de stem van Zuid-Limburg goed laten horen in de landelijke organisatie.” Jolanda Hameleers is benoemd tot erelid van KHN.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Amsterdam Opening
Restaurant Felix opent in historisch cultuurhuis Felix Meritis

Met de opening van Restaurant Felix op 31 januari, wordt Felix Meritis niet alleen de culturele- maar ook gastronomische hotspot van de hoofdstad. Een ervaring bij restaurant Felix bestaat uit seizoensgebonden Nederlandse kwaliteitsproducten in combinatie met slimme kooktechnieken en een gedurfde ui...

Culinair Internationaal
Jan Smink strijdt in Le Taittinger Prix Culinaire in Parijs tegen internationale topchefs

Chef Jan Smink komt dinsdag 28 januari 2020 voor Nederland uit in de internationale kookwedstrijd Le Taittinger Prix Culinaire International in Parijs. De eigenaar van restaurant Smink in Wolvega strijdt tegen zeven internationale topchefs om een hoofdprijs van € 20.000,-. Met winst zou Jan Smi...

Achtergronden Culinair
Sterrenrestaurant De Loohoeve in Schoonloo voorlopig nog open

Sterrenrestaurant De Loohoeve in Schoonloo zal vooralsnog nog volledig geopend zijn. De voorbereidingen voor de nieuwe locatie in de monumentale Theresiakapel in Hoogkerk bij Groningen zijn in volle gang, maar een verhuizing is op korte termijn nog niet te verwachten, zo laten eigenaren Marleen en J...

Economie
Horecaondernemers zijn positiever dan een jaar geleden

De horeca kijkt met vertrouwen naar 2020, zo blijkt uit het nieuwe SRA-BiZ-visierapport ‘2020 in Zicht, de verwachtingen van Nederlandse ondernemingen’. De consumentenbestedingen zullen waarschijnlijk op peil blijven en buitenlandse toeristen weten ons land nog steeds goed te vinden. Er ...

Opening Rotterdam
Rotterdam krijgt er een PizzaBar di Vicini bij

Op 6 maart 2020 opent PizzaBar di Vicini haar deuren in het Rotterdamse Kralingen en is - naast Osteria Vicini en Fratelli - de jongste van de drie. PizzaBar di Vicini wordt een plek voor een spontane ontmoeting aan de bar, rijk gevulde tafels of een lekker afhaalmaal. Met ovenverse pizza’s en...

Opening Rotterdam
Tres: intimate dining in Rotterdam

Na een carrière in Zeeland, Melbourne en Kopenhagen zijn Emy Koster en Michael van der Kroft terug in de havenstad waar zij horen. In het monumentale Entrepotgebouw op de Kop van Zuid vindt het onafscheidelijke duo een thuis – in een voormalige jazzkelder - voor het kersverse Tres. Een ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: