Kreutzer nieuwe voorzitter KHN Zuid-Limburg

23 februari 2017 | Roy Spijker

Regio Zuid-Limburg van Koninklijke Horeca Nederland (KHN) heeft Guido Kreutzer benoemd tot voorzitter. Kreutzer volgt Jolanda Hameleers op, die zich als voorzitter de afgelopen zes jaar heeft ingezet voor de horecaondernemers in Zuid-Limburg.

Guido Kreutzer wil zich, met zijn specifieke kennis en ervaring op horecagebied, binnen de professionele gastvrijheidsbranche inzetten voor het verder uitbouwen van de onderlinge communicatie, ondersteuning en samenwerking van horecaondernemers binnen Zuid-Limburg. Hij zal inzake regionale horeca gerelateerde onderwerpen als woordvoerder van KHN, regio Zuid-Limburg optreden.

Ondernemersklimaat verbeteren

"De economische en sociale betekenis van de sector, zowel voor lokale bevolking als toeristen, is enorm in Zuid-Limburg; daarin liggen de uitdagingen voor Koninklijke Horeca Nederland. Ik wil samen met het regiobestuur aan de slag om het ondernemersklimaat in Zuid-Limburg te verbeteren”, aldus Kreutzer.

Over Guido Kreutzer

Guido Kreutzer is al ruime tijd actief binnen KHN. Zo is hij al een aantal jaar voorzitter van de afdeling KHN Heerlen. Guido Kreutzer heeft voorheen in het centrum van Heerlen verschillende horecabedrijven geëxploiteerd en is nu eigenaar van Fizz Eventz

Guido Kreutzer heeft het stokje overgenomen van Jolanda Hameleers. Het bestuur en de leden zijn Jolanda Hameleers veel dank verschuldigd. "Zij heeft KHN Regio Zuid-Limburg sterker op de kaart gezet en de stem van Zuid-Limburg goed laten horen in de landelijke organisatie.” Jolanda Hameleers is benoemd tot erelid van KHN.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening Rotterdam
Nieuwe Rotterdamse hotspot Williams Canteen biedt gast all day concept

Sinds vorige week heeft het Witte de With kwartier in Rotterdam er met Williams Canteen een uitstekende publiekstrekker bij. Dit all day concept van Kim Riekwel, Jamil Sancha en zijn vrouw Stefanie - bekend van Supermercado - biedt niet alleen een uitstekende dinerkaart met culinaire hoogstandjes en...

Columns Vega
Column Fernando Jonker: Gun deze gasten ook een beleving

Het veganisme is ouder dan het woord zelf, in Frankrijk bijvoorbeeld werd al lang 'végétalisme' gebruikt voor wat later ook in het Frans 'véganisme' ging heten. De term veganisme is de Nederlandstalige versie van het Engelse woord ‘veganism’. Dit w...

Amsterdam Opening
Michiel van der Eerde opent Bar BAUT op permanente plek

Op 13 januari 2020 opent Michiel van der Eerde permanent 'Bar BAUT' aan de stadionweg in Amsterdam Zuid. Ruim 7 jaar geleden maakte Michiel van der Eerde naam als pop-up goeroe van Amsterdam. Na zes succesvolle rondreizende edities is het tijd voor een nieuwe dimensie binnen het horeca conce...

Columns Blog
Hoe makkelijk maak je het de gast om voor jou te kiezen?

Heb je je weleens afgevraagd waarom gasten überhaupt bij je reserveren of binnenstappen? Het kan niet zijn omdat je de enige plek bent waar ze wat kunnen eten of drinken. Zoals heel vroeger toen je als reiziger blij was dat je een dak boven je hoofd had en een warme maaltijd kreeg. De 'herb...

Wet- en regelgeving Horeca & Recht
Een groter terras op een warme dag? Soms mag het!

De herfst is inmiddels in volle gang, de winter is in zicht en zelfs de jaarwisseling laat niet lang meer op zich wachten. De zomer lijkt alweer lang geleden. Dat betekent niet dat we niet kunnen terugblikken. Graag zelfs! De afgelopen zomer kende de warmste dagen ooit gemeten. Ook de terrassen prof...

Food Amsterdam
Amsterdams hamburgerrestaurant Lombardo’s ondersteunt Villa Joep met speciale burger

Restaurant Lombardo’s, het Amsterdamse hamburgerrestaurant van chefkok Martijn Verdonk, geeft aan de decembermaand een speciaal tintje door vanaf vandaag tijdelijk een speciale burger voor het goede doel op de menukaart te zetten. De helft van de opbrengst van deze burger, die ontwikkeld werd ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: