Kreutzer nieuwe voorzitter KHN Zuid-Limburg

23 februari 2017 | Roy Spijker

Regio Zuid-Limburg van Koninklijke Horeca Nederland (KHN) heeft Guido Kreutzer benoemd tot voorzitter. Kreutzer volgt Jolanda Hameleers op, die zich als voorzitter de afgelopen zes jaar heeft ingezet voor de horecaondernemers in Zuid-Limburg.

Guido Kreutzer wil zich, met zijn specifieke kennis en ervaring op horecagebied, binnen de professionele gastvrijheidsbranche inzetten voor het verder uitbouwen van de onderlinge communicatie, ondersteuning en samenwerking van horecaondernemers binnen Zuid-Limburg. Hij zal inzake regionale horeca gerelateerde onderwerpen als woordvoerder van KHN, regio Zuid-Limburg optreden.

Ondernemersklimaat verbeteren

"De economische en sociale betekenis van de sector, zowel voor lokale bevolking als toeristen, is enorm in Zuid-Limburg; daarin liggen de uitdagingen voor Koninklijke Horeca Nederland. Ik wil samen met het regiobestuur aan de slag om het ondernemersklimaat in Zuid-Limburg te verbeteren”, aldus Kreutzer.

Over Guido Kreutzer

Guido Kreutzer is al ruime tijd actief binnen KHN. Zo is hij al een aantal jaar voorzitter van de afdeling KHN Heerlen. Guido Kreutzer heeft voorheen in het centrum van Heerlen verschillende horecabedrijven geëxploiteerd en is nu eigenaar van Fizz Eventz

Guido Kreutzer heeft het stokje overgenomen van Jolanda Hameleers. Het bestuur en de leden zijn Jolanda Hameleers veel dank verschuldigd. "Zij heeft KHN Regio Zuid-Limburg sterker op de kaart gezet en de stem van Zuid-Limburg goed laten horen in de landelijke organisatie.” Jolanda Hameleers is benoemd tot erelid van KHN.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Columns
Fooi: geen verplichting, wel een blijk van waardering

In Nederland is fooi geen verplichting. In ons land heeft het horecapersoneel immers ‘gewoon’ een salaris, maar de fooi is daarop natuurlijk wel een welkome aanvulling. Voor de horecagast is het vaak moeilijk te bepalen wat een gangbare fooi is. In de basis is een fooi van vijf tot tien ...

Snacks Fastservice
Fritesvakantie: gratis frites voor de kleintjes

Van zaterdag 19 oktober tot met zondag 27 oktober 2019 organiseren de twee vestigingen van Par Hasard in Amsterdam de Fritesvakantie. Tijdens de herfstvakantie trakteert Par Hasard op gratis frites voor de kinderen bij de lunch van de volwassenen. Uiteraard zijn er tevens menu’s voor de kleint...

Achtergronden Internationaal
Wereldvoedseldag 16 oktober: de wereld bevindt zich in een voedingscrisis

Minstens één op de drie kinderen onder de vijf jaar heeft volgens een nieuw gepubliceerd rapport van Unicef te weinig of te veel gewicht. De wereld lijdt aan een voedingscrisis. Meer dan 800 miljoen mensen in de wereld hebben honger, maar bijna evenveel mensen zijn zwaarlijvig. Tegelij...

Tech
Het rendement van e-mailmarketing wordt zwaar onderschat

Mocht je in het huidige tijdperk als marketeer in de horeca werken, dan moet je van veel markten thuis zijn. Natuurlijk moet je bijhouden wat andere partijen doen. Dit nog naast kennis van sociale media tot aan search engine marketing. Het vak van marketeer wordt steeds lastiger en de concurrentie i...

Koffie & thee Internationaal
Wist je dat we vandaag in koffiestaking zijn?

Tik de gast die een koffie bestelt vandaag maar op de vingers, want de Eerlijke Koffiestaling is een feit. Op het werk en in de horeca drinken we dagelijks veel kopjes koffie. Weinig mensen zijn zich echter bewust van de problematiek die schuilgaat achter de koffie. Om bewustwording ten aanzien van ...

Columns
Column Sico de Moel: Misser

"Doe maar 2 Heineken 0.0 en voor mijn vrouw champagne." Zal ik er eerst maar één brengen, en straks de tweede? "Nee hoor, ik heb dorst." Mijn gasten zaten gisteravond heerlijk buiten aan een klein tafeltje onder mijn luifel. Echt een plekje om samen te genieten v...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: