Kreutzer nieuwe voorzitter KHN Zuid-Limburg

23 februari 2017 | Roy Spijker

Regio Zuid-Limburg van Koninklijke Horeca Nederland (KHN) heeft Guido Kreutzer benoemd tot voorzitter. Kreutzer volgt Jolanda Hameleers op, die zich als voorzitter de afgelopen zes jaar heeft ingezet voor de horecaondernemers in Zuid-Limburg.

Guido Kreutzer wil zich, met zijn specifieke kennis en ervaring op horecagebied, binnen de professionele gastvrijheidsbranche inzetten voor het verder uitbouwen van de onderlinge communicatie, ondersteuning en samenwerking van horecaondernemers binnen Zuid-Limburg. Hij zal inzake regionale horeca gerelateerde onderwerpen als woordvoerder van KHN, regio Zuid-Limburg optreden.

Ondernemersklimaat verbeteren

"De economische en sociale betekenis van de sector, zowel voor lokale bevolking als toeristen, is enorm in Zuid-Limburg; daarin liggen de uitdagingen voor Koninklijke Horeca Nederland. Ik wil samen met het regiobestuur aan de slag om het ondernemersklimaat in Zuid-Limburg te verbeteren”, aldus Kreutzer.

Over Guido Kreutzer

Guido Kreutzer is al ruime tijd actief binnen KHN. Zo is hij al een aantal jaar voorzitter van de afdeling KHN Heerlen. Guido Kreutzer heeft voorheen in het centrum van Heerlen verschillende horecabedrijven geëxploiteerd en is nu eigenaar van Fizz Eventz

Guido Kreutzer heeft het stokje overgenomen van Jolanda Hameleers. Het bestuur en de leden zijn Jolanda Hameleers veel dank verschuldigd. "Zij heeft KHN Regio Zuid-Limburg sterker op de kaart gezet en de stem van Zuid-Limburg goed laten horen in de landelijke organisatie.” Jolanda Hameleers is benoemd tot erelid van KHN.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Ondernemen Coronacrisis
Tips voor restaurants: Zo ga je de crisis te lijf [Liveblog]

Alle drink,- en eetgelegenheden in Nederland zijn minstens tot en met 6 april 2020 gesloten. Een zware periode voor de de horecaondernemers en -medewerkers. Door het hele land onstaan in deze donkere dagen prachtige initiatieven om de branche overeind te houden. 'We are in this together'. ...

Coronacrisis
Horeca zeker dicht tot en met 28 april

Zojuist heeft premier Rutte bekendgemaakt dat de Nederlandse horeca zeker tot en met 28 april gesloten blijft. Hij raadt Nederlanders daarnaast ten zeerste af een meivakantie te plannen, wat voor hotels en B&B's duidelijk geen positief nieuws is, maar het komt niet onverwacht. Ook schole...

Blog Coronacrisis
Fernando Jonker, Dagboek in crisistijd: 'Thuiskunstenaars'

Afgelopen zaterdagavond knalden we alle driegangenmenu’s eruit. Het was prachtig! Toen wij om een uur of acht klaar waren met alle pakketten uitgeven en bezorgen, kreeg ik direct de eerste appjes binnen met filmpjes en foto’s van mensen die de gerechten zelf hadden opgemaakt. In de &...

Columns
Column Sico de Moel: We gaan weer open

We gaan weer open! 3 weken gesloten kunnen we nog wel trekken, maar de verplichte sluiting lijkt nu toch langer te gaan duren. Mijn koks worden gek thuis. We willen weer aan de slag. We hebben dus een speciaal menu voor thuis ontwikkeld. Met mooie lokale produkten van onze eigen lokale boeren....

Coronacrisis
Young Creators Group start HorecaTegoed

Om de horeca een hart onder de riem te steken, is Young Creators Group, een community voor jonge ondernemers en makers onder leiding van ondernemer Edwin de Jong, op eigen initiatief gestart met HorecaTegoed. HorecaTegoed is een initiatief waar je een gift aan jouw favoriete horecagelegenheid kunt g...

Coronacrisis
"Kabinet verlengt coronamaatregelen die gelden tot 6 april "

Het kabinet besluit aanstaande dinsdag 31 maart hoe het land verdergaat in de strijd tegen het coronavirus. De maatregelen die tot en met 6 april gelden, waaronder het sluiten van eet- en drinkgelegenheden en musea, worden dan verder besproken. Verschillende landelijke media, waaronder NU.nl en ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: