Kreutzer nieuwe voorzitter KHN Zuid-Limburg

23 februari 2017 | Roy Spijker

Regio Zuid-Limburg van Koninklijke Horeca Nederland (KHN) heeft Guido Kreutzer benoemd tot voorzitter. Kreutzer volgt Jolanda Hameleers op, die zich als voorzitter de afgelopen zes jaar heeft ingezet voor de horecaondernemers in Zuid-Limburg.

Guido Kreutzer wil zich, met zijn specifieke kennis en ervaring op horecagebied, binnen de professionele gastvrijheidsbranche inzetten voor het verder uitbouwen van de onderlinge communicatie, ondersteuning en samenwerking van horecaondernemers binnen Zuid-Limburg. Hij zal inzake regionale horeca gerelateerde onderwerpen als woordvoerder van KHN, regio Zuid-Limburg optreden.

Ondernemersklimaat verbeteren

"De economische en sociale betekenis van de sector, zowel voor lokale bevolking als toeristen, is enorm in Zuid-Limburg; daarin liggen de uitdagingen voor Koninklijke Horeca Nederland. Ik wil samen met het regiobestuur aan de slag om het ondernemersklimaat in Zuid-Limburg te verbeteren”, aldus Kreutzer.

Over Guido Kreutzer

Guido Kreutzer is al ruime tijd actief binnen KHN. Zo is hij al een aantal jaar voorzitter van de afdeling KHN Heerlen. Guido Kreutzer heeft voorheen in het centrum van Heerlen verschillende horecabedrijven geëxploiteerd en is nu eigenaar van Fizz Eventz

Guido Kreutzer heeft het stokje overgenomen van Jolanda Hameleers. Het bestuur en de leden zijn Jolanda Hameleers veel dank verschuldigd. "Zij heeft KHN Regio Zuid-Limburg sterker op de kaart gezet en de stem van Zuid-Limburg goed laten horen in de landelijke organisatie.” Jolanda Hameleers is benoemd tot erelid van KHN.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Economie Coronacrisis
Dit zijn de aanvullingen op het derde steunpakket corona

De opleving van het coronavirus en de huidige maatregelen hebben flinke gevolgen voor de economie. Het kabinet stelt extra geld beschikbaar voor ondernemers die door de recente maatregelen een onevenredig harde klap hebben gekregen. Zo krijgt de horeca een eenmalige subsidie op aangelegde en nu onbr ...

Awards Culinair
Lekker500 komt uit in aangepaste vorm

Lekker500, de onafhankelijke restaurantgids van Nederland die dit jaar voor de 43ste keer verschijnt, heeft een aangepaste vorm waarin een podium wordt geboden aan de restaurateur. De speciale editie is een gids zonder ranking, als ode aan de helden van de horeca. Alle nog bestaande restaurants u ...

Branded Content
Professionele keukenapparatuur haal je bij een expert

Wanneer je op zoek bent naar nieuwe keukenapparatuur wil je natuurlijk het beste van het beste. Bij HorecaRama vind je naast de laagste prijsgarantie ook een indrukwekkend assortiment keuken en horeca apparatuur. Of je nu zoekt naar een professionele aan- en afvoertafel of een koelkast van hoge kwal ...

Achtergronden Coronacrisis
Horecaondernemers krijgen eenmalig gemiddeld 2500 euro overheidssteun

De horecabedrijven die vanwege de coronacrisis gesloten zijn, kunnen een eenmalige uitkering van gemiddeld 2500 euro tegemoetzien. Het bedrag is afhankelijk van het geleden omzetverlies, dus een gemiddelde op basis van deze rekensom: 2,75 procent van het verlies aan omzet. Dit meldt de NOS op basis ...

Wet- en regelgeving KHN
KHN: Alcoholklok hotels wederom toppunt van symboolpolitiek

KHN heeft vol onbegrip kennis genomen van het kabinetsbesluit om vanaf vrijdagavond 23 oktober een alcoholklok voor hotels in te voeren. Volgens dit besluit mag er vanaf vanavond in hotels na 20:00 uur ook geen alcohol meer worden geschonken of genuttigd in publieke ruimten zoals in het restaurant o ...

Bier Wijn
Alcoholvrije drank verkopen na 20.00 uur, mag dat?

Er mag na 20.00 uur geen alcohol verkocht worden gedurende de periode van de 'gedeeltelijke lockdown' die door het kabinet is ingesteld. Niet door supermarkten, niet door slijters, maar ook niet door horecazaken die bezorgen. In veel supermarkten zijn de gangpaden waar alcohol staat vanaf 20 ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: