Koken voor Cas en KWF

25 november 2011 |
Koken voor Cas en KWF

De François Vatelschool organiseert vanaf dinsdag 29 november t/m vrijdag 23 december een inzamelingsactie voor KWF Kankerbestrijding ter nagedachtenis aan topkok Cas Spijkers die
onlangs op 65-jarige leeftijd overleed aan slokdarmkanker.

Culinaire hoogstandjes
Om de sterrenkok en de daaraan gekoppelde actie ‘in the picture’ te brengen worden in week 48 een 3-gangen lunch, 4-gangen diners en een High Tea geserveerd op de Haagse vmbo-school. Gasten kunnen zo tegen een zeer mooie prijs genieten van culinaire hoogstandjes volgens Cas Spijkers’ recept.

KFW
Tijdens deze bijzondere middagen en avonden gaat ook de inzamelingsactie van start voor KWF Kankerbestrijding die tot 23 december zal duren. Leerlingen van de Vatelschool zullen tal van activiteiten organiseren om geld op te halen voor de stichting, naast een gebruikelijke geldcollecte.

Kerstontbijt
Op de laatste dag zal men op school, tijdens het jaarlijkse kerstontbijt, de cheque van het ingezamelde bedrag overhandigen aan een vertegenwoordiger van KWF Kankerbestrijding. Het personeel en de leerlingen zijn overigens al hard bezig met de voorbereidingen om er een gedenkwaardige actiemaand van te maken.

Joke Adema

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening Fastservice
Horeca in Amsterdam The Style Outlets morgen geopend

HMSHost International en NEINVER openen met trots de eerste eet- en drinkgelegenheden in Amsterdam The Style Outlets, de nieuwste winkelbestemming van Nederland. Vanaf morgen kunnen bezoekers tijdens het winkelen genieten van Starbucks, Burger Federation en Pommes Frites. Hierdoor wordt de aanwezigh ...

Culinair Coronacrisis
Helft Nederlanders sinds maart niet meer uit eten geweest

De helft van de Nederlanders (49%) heeft geen bezoek meer gebracht aan een restaurant sinds de uitbraak van COVID-19. Dit in tegenstelling tot 2019, toen slechts 1 procent nooit uit eten ging. Het restaurantgedrag van de Nederlander is door de pandemie flink veranderd. Dit blijkt uit het onderzoek & ...

KHN Coronacrisis
Gelderse horecaondernemers kunnen voucher met waarde tot 5000 euro aanvragen

De provincie Gelderland stelt 1 miljoen euro beschikbaar aan ondernemers in de horeca-, toerisme- en vrije tijdsector die door de coronacrisis in zwaar weer zijn gekomen. Dit ‘steuntje in de rug’ kunnen ondernemers in deze hard getroffen sectoren inzetten voor adviesdiensten en ondersteu ...

Wet- en regelgeving
Viswinkel of horeca?! Het slotstuk!

Een jaar geleden schreven wij over de handhavingszaak die door de gemeente Amsterdam was gestart tegen The Seafood Shop, een luxe viswinkel in het hart van Amsterdam, waar ook diverse vissnacks en maaltijden worden verkocht. In dit artikel staan wij nogmaals stil bij het verloop van deze zaak en kij ...

Digitaal Ondernemen
December: Alles over digitaal ondernemen

De horeca is dicht. Dat betekent niet dat er niets gebeurt. Afhalen, bezorgen, pakketten samenstellen, online kookcursussen en bierproeverijn organiseren: De horeca staat verre van stil. Het digitale landschap geeft de horeca op dit moment de tools in handen om omzet te genereren. Nu fysiek conta ...

Economie Coronacrisis
Horecapersoneel slachtoffer van coronacrisis

Horeca- en cateringbedrijven ervaren pittige tijden. Tegen de stroom in proberen ze omzet te draaien en bezoekers aan te trekken. Dit blijkt uit onderzoek van Foodservice Community en GROUP7 onder bijna 600 horeca-, fastservice- (dit zijn broodjeszaken en frituren) en cateringprofessionals, dat tuss ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: