Koffiebranderij met restaurant in Den Haag

1 juni 2016
Koffiebranderij met restaurant in Den Haag

De Binckhorst in Den Haag is binnenkort een bijzonder horecaconcept rijker. In een gerenoveerd fabriekspand aan de Fokkerhaven opent Capriole
een koffiebranderij met een restaurant. Een nieuwe hotspot voor de steeds populairdere Binckhorst.

*Koffiedromen*
Het initiatief komt van broer en zus Pascal en Joyce Ultee: “Ons familiebedrijf handelt sinds 1975 in koffie. We hebben een aantal jaren gezocht naar een bijzondere plek om onze koffiedromen uit te laten komen. In het Capriole Café komt een koffiebranderij met een restaurant. Overal waar je zit, zie je straks onze barista’s aan het werk die verse koffie bereiden uit de eigen branderij. Je kunt bijzondere koffie uit alle uithoeken van de wereld proeven met een een ruime keuze uit fairtrade- en biologische specialiteiten.”

*Heerlijk en eerlijk*
Naast koffie met wat lekkers, kun je in het Capriole Café elke dag terecht voor ontbijt, lunch of diner. Het Capriole Café wordt een modern, gezellig restaurant met een stoere inrichting, open keuken en heerlijk, eerlijk eten. Bij mooi weer is het terras aan de Trekvliet en Fokkerhaven geopend. Een fantastische plek om buiten aan het water te genieten.

*Hip Den Haag*
Het Capriole Café ligt achter de Fokker Terminal, direct aan de nieuwe Fokkerhaven waar een tiental ligplekken voor boten gerealiseerd worden. In de komende jaren wordt het gebied rondom de Fokkerhaven verder ontwikkeld tot het nieuwe, hippe woon-werkgebied van groeiend Den Haag.

*Inrichting*
Het interieur is ontworpen door Bureau Fraai en is geïnspireerd door de industriële locatie. De unieke stalen bar en de meubels van staal en hout zorgen voor een stoere en chique uitstraling. De verbouwing van het pand is in volle gang en de opening is begin augustus.
Kijk voor meer informatie op www.capriolecafe.nl of www.facebook.com/capriolecafe

~Thijs Jacobs~

Overig nieuws