Koffiebranderij met restaurant in Den Haag

1 juni 2016 |
Koffiebranderij met restaurant in Den Haag<

De Binckhorst in Den Haag is binnenkort een bijzonder horecaconcept rijker. In een gerenoveerd fabriekspand aan de Fokkerhaven opent Capriole
een koffiebranderij met een restaurant. Een nieuwe hotspot voor de steeds populairdere Binckhorst.

Koffiedromen
Het initiatief komt van broer en zus Pascal en Joyce Ultee: “Ons familiebedrijf handelt sinds 1975 in koffie. We hebben een aantal jaren gezocht naar een bijzondere plek om onze koffiedromen uit te laten komen. In het Capriole Café komt een koffiebranderij met een restaurant. Overal waar je zit, zie je straks onze barista’s aan het werk die verse koffie bereiden uit de eigen branderij. Je kunt bijzondere koffie uit alle uithoeken van de wereld proeven met een een ruime keuze uit fairtrade- en biologische specialiteiten.”

Heerlijk en eerlijk
Naast koffie met wat lekkers, kun je in het Capriole Café elke dag terecht voor ontbijt, lunch of diner. Het Capriole Café wordt een modern, gezellig restaurant met een stoere inrichting, open keuken en heerlijk, eerlijk eten. Bij mooi weer is het terras aan de Trekvliet en Fokkerhaven geopend. Een fantastische plek om buiten aan het water te genieten.

Hip Den Haag
Het Capriole Café ligt achter de Fokker Terminal, direct aan de nieuwe Fokkerhaven waar een tiental ligplekken voor boten gerealiseerd worden. In de komende jaren wordt het gebied rondom de Fokkerhaven verder ontwikkeld tot het nieuwe, hippe woon-werkgebied van groeiend Den Haag.

Inrichting
Het interieur is ontworpen door Bureau Fraai en is geïnspireerd door de industriële locatie. De unieke stalen bar en de meubels van staal en hout zorgen voor een stoere en chique uitstraling. De verbouwing van het pand is in volle gang en de opening is begin augustus.
Kijk voor meer informatie op www.capriolecafe.nl of www.facebook.com/capriolecafe

Thijs Jacobs

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Interview KHN Longread
Interview nieuwe directeur KHN: “Meer zichtbaarheid in politiek Den Haag”

Afschaffing van de pariteitsclausules, minder macht voor de OTA’s, een eerlijk speelveld creëren en de problemen op de arbeidsmarkt aanpakken. Dirk Beljaarts is per 1 februari de nieuwe algemeen directeur van de Koninklijke Horeca Nederland (KHN) en is ambitieus. “Met bijna 450.000 ...

Column David Bakker
Column: bezorgen is de toekomst!

De bezorgomzet binnen de totale foodmarkt is in vijf jaar verviervoudigd, van 975,5 miljoen in 2014 tot een verwachte omzet van 4 miljard euro in 2019. Met die cijfers opende het Food Institute Service Nederland (FSIN) twee weken geleden de Horecava 2019. Eerder in december schatte het FSIN al dat d...

Achtergronden Culinair
Cuisine on tour voor vierde jaar op rij partner Vrienden van Amstel LIVE

De grootste Amstelkroeg van Nederland is weer open. Op donderdag 17 januari is de 21e editie van de Vrienden van Amstel LIVE van start gegaan. Gedurende 11 showavonden bezoeken meer dan 145.000 gasten een volledig uitverkocht Vrienden van Amstel LIVE In Ahoy Rotterdam. Culinaire invulling Trot...

Culinair Michelin
Eerste Nederlandse vrouwelijke sterrenchef, Ida Kleijnen, overleden

Ida Kleijnen is dinsdag op 82-jarige leeftijd overleden in Lanaken. Zij was de eerste Nederlandse vrouw met een Michelinster. In 1983 kookte ze een ster als chef-kok van restaurant De Lindenhorst in Valkenburg, Limburg. Zij toverde het pension om in een toprestaurant en had zelf nooit een koksopleid...

Economie
Horecaondernemers verwachten voorzichtige groei in 2019

De horeca groeit dankzij een ‘gouden mix’ van economische expansie en een grotere toestroom van toeristen, plus het goede weer in een groot deel van 2018. De omzet in de branche neemt al ruim vijf jaar elk kwartaal toe. De verwachting is dat in 2019 het oplopende personeelstekort echt...

Zo zet je een succesvol horecaconcept neer

Het ene na het andere horecaconcept werd de laatste jaren geopend. Van vegan koffie bars en bierkelders tot een heus avocadorestaurant. En allen succesvol! De wens van de consument verandert drastisch en om bij te blijven is een helder concept nodig. De HM Academy helpt je daarbij en organiseert op ...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: