Kinderen eten gratis bij Jamie Oliver’s Diner

20 juli 2018 | Thijs Jacobs

Elke zondag is het ‘Kids Eat Free’ bij Jamie Oliver’s Diner en staat alles in het teken van de kleine gasten. Zo kunnen de kids, naast genieten van een gratis kindermenu,  ook spelen met lego, kleuren en zijn er tafelspelletjes voor het hele gezin.

Jamie Oliver vindt het belangrijk dat de kleintjes gezond eten, daarom heeft hij samen met zijn team van voedingsdeskundige ervoor gezorgd dat het menu perfect in balans is en alle nodige voedingstoffen bevat. De producten zijn van de allerbeste kwaliteit, zorgvuldig ingekocht en supervers. Wist je dat Jamie Oliver’s Diner geen zout aan de kindergerechten toevoegt?

Bij bestelling van elk hoofdgerecht door een volwassene kan je genieten van één kindergerecht gratis. Dit geldt voor kinderen tot en met 12 jaar. Jamie Oliver’s Diner is de perfecte plek om samen te komen in een relaxte sfeer, met een vriendelijk bediening en smaakvol klassiek Amerikaans comfort food. Bovendien is het restaurant perfect gelegen in hartje Rotterdam nabij Rotterdam centraal station en Schouwburgplein.

Amerikaans eten

Het concept is gebaseerd op Jamie zijn liefde voor klassiek Amerikaans eten. Jamie ontdekte met zijn reizen door Amerika de hoeveelheid aan authentieke smaken en inspirerende gerechten. Bij Jamie Oliver’s Diner serveren ze  typisch Amerikaanse gerechten met een Jamie’s twist. Het menu staat vol met sappige burgers, sandwiches, pancakes & wafels, frisse salades, steaks, BBQ klassiekers en krokante kip – alle producten zijn zorgvuldig ingekocht bij de beste leveranciers en zijn altijd duurzaam, vrije uitloop of biologisch.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Awards Culinair
Hutten beste cateraar in MT1000

Hutten staat op nummer 1 in de categorie catering van de MT1000, het grootste onderzoek onder zakelijke beslissers naar de kwaliteit en populariteit van zakelijke dienstverleners in Nederland. “Vorig jaar stonden we nummer 1 in het lijstje met runner-ups en nu meteen op nummer 1 in de overall ...

Opening Culinair
Sterrenteam Lars Albers en Randy Bouwer opent in 2020 restaurant Vigor in Vught

Chef Lars Albers en gastheer-sommelier Randy Bouwer openen in het voorjaar van 2020 hun restaurant Vigor in Vught. Vigor zetelt in de 17e eeuwse rijksmonumentale villa Bleijenburg, die op dit moment wordt verbouwd. Middelpunt van het restaurant is de centrale bar, die tegelijkertijd ook de open keuk...

Opening Rotterdam
Nieuwe Rotterdamse hotspot Williams Canteen biedt gast all day concept

Sinds vorige week heeft het Witte de With kwartier in Rotterdam er met Williams Canteen een uitstekende publiekstrekker bij. Dit all day concept van Kim Riekwel, Jamil Sancha en zijn vrouw Stefanie - bekend van Supermercado - biedt niet alleen een uitstekende dinerkaart met culinaire hoogstandjes en...

Columns Vega
Column Fernando Jonker: Gun deze gasten ook een beleving

Het veganisme is ouder dan het woord zelf, in Frankrijk bijvoorbeeld werd al lang 'végétalisme' gebruikt voor wat later ook in het Frans 'véganisme' ging heten. De term veganisme is de Nederlandstalige versie van het Engelse woord ‘veganism’. Dit w...

Amsterdam Opening
Michiel van der Eerde opent Bar BAUT op permanente plek

Op 13 januari 2020 opent Michiel van der Eerde permanent 'Bar BAUT' aan de stadionweg in Amsterdam Zuid. Ruim 7 jaar geleden maakte Michiel van der Eerde naam als pop-up goeroe van Amsterdam. Na zes succesvolle rondreizende edities is het tijd voor een nieuwe dimensie binnen het horeca conce...

Columns Blog
Hoe makkelijk maak je het de gast om voor jou te kiezen?

Heb je je weleens afgevraagd waarom gasten überhaupt bij je reserveren of binnenstappen? Het kan niet zijn omdat je de enige plek bent waar ze wat kunnen eten of drinken. Zoals heel vroeger toen je als reiziger blij was dat je een dak boven je hoofd had en een warme maaltijd kreeg. De 'herb...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: