Kinderen eten gratis bij Jamie Oliver’s Diner

20 juli 2018 | Thijs Jacobs

Elke zondag is het ‘Kids Eat Free’ bij Jamie Oliver’s Diner en staat alles in het teken van de kleine gasten. Zo kunnen de kids, naast genieten van een gratis kindermenu,  ook spelen met lego, kleuren en zijn er tafelspelletjes voor het hele gezin.

Jamie Oliver vindt het belangrijk dat de kleintjes gezond eten, daarom heeft hij samen met zijn team van voedingsdeskundige ervoor gezorgd dat het menu perfect in balans is en alle nodige voedingstoffen bevat. De producten zijn van de allerbeste kwaliteit, zorgvuldig ingekocht en supervers. Wist je dat Jamie Oliver’s Diner geen zout aan de kindergerechten toevoegt?

Bij bestelling van elk hoofdgerecht door een volwassene kan je genieten van één kindergerecht gratis. Dit geldt voor kinderen tot en met 12 jaar. Jamie Oliver’s Diner is de perfecte plek om samen te komen in een relaxte sfeer, met een vriendelijk bediening en smaakvol klassiek Amerikaans comfort food. Bovendien is het restaurant perfect gelegen in hartje Rotterdam nabij Rotterdam centraal station en Schouwburgplein.

Amerikaans eten

Het concept is gebaseerd op Jamie zijn liefde voor klassiek Amerikaans eten. Jamie ontdekte met zijn reizen door Amerika de hoeveelheid aan authentieke smaken en inspirerende gerechten. Bij Jamie Oliver’s Diner serveren ze  typisch Amerikaanse gerechten met een Jamie’s twist. Het menu staat vol met sappige burgers, sandwiches, pancakes & wafels, frisse salades, steaks, BBQ klassiekers en krokante kip – alle producten zijn zorgvuldig ingekocht bij de beste leveranciers en zijn altijd duurzaam, vrije uitloop of biologisch.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening Fastservice
Horeca in Amsterdam The Style Outlets morgen geopend

HMSHost International en NEINVER openen met trots de eerste eet- en drinkgelegenheden in Amsterdam The Style Outlets, de nieuwste winkelbestemming van Nederland. Vanaf morgen kunnen bezoekers tijdens het winkelen genieten van Starbucks, Burger Federation en Pommes Frites. Hierdoor wordt de aanwezigh ...

Culinair Coronacrisis
Helft Nederlanders sinds maart niet meer uit eten geweest

De helft van de Nederlanders (49%) heeft geen bezoek meer gebracht aan een restaurant sinds de uitbraak van COVID-19. Dit in tegenstelling tot 2019, toen slechts 1 procent nooit uit eten ging. Het restaurantgedrag van de Nederlander is door de pandemie flink veranderd. Dit blijkt uit het onderzoek & ...

KHN Coronacrisis
Gelderse horecaondernemers kunnen voucher met waarde tot 5000 euro aanvragen

De provincie Gelderland stelt 1 miljoen euro beschikbaar aan ondernemers in de horeca-, toerisme- en vrije tijdsector die door de coronacrisis in zwaar weer zijn gekomen. Dit ‘steuntje in de rug’ kunnen ondernemers in deze hard getroffen sectoren inzetten voor adviesdiensten en ondersteu ...

Wet- en regelgeving
Viswinkel of horeca?! Het slotstuk!

Een jaar geleden schreven wij over de handhavingszaak die door de gemeente Amsterdam was gestart tegen The Seafood Shop, een luxe viswinkel in het hart van Amsterdam, waar ook diverse vissnacks en maaltijden worden verkocht. In dit artikel staan wij nogmaals stil bij het verloop van deze zaak en kij ...

Digitaal Ondernemen
December: Alles over digitaal ondernemen

De horeca is dicht. Dat betekent niet dat er niets gebeurt. Afhalen, bezorgen, pakketten samenstellen, online kookcursussen en bierproeverijn organiseren: De horeca staat verre van stil. Het digitale landschap geeft de horeca op dit moment de tools in handen om omzet te genereren. Nu fysiek conta ...

Economie Coronacrisis
Horecapersoneel slachtoffer van coronacrisis

Horeca- en cateringbedrijven ervaren pittige tijden. Tegen de stroom in proberen ze omzet te draaien en bezoekers aan te trekken. Dit blijkt uit onderzoek van Foodservice Community en GROUP7 onder bijna 600 horeca-, fastservice- (dit zijn broodjeszaken en frituren) en cateringprofessionals, dat tuss ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: