Kinderen eten gratis bij Jamie Oliver’s Diner

20 juli 2018 | Thijs Jacobs

Elke zondag is het ‘Kids Eat Free’ bij Jamie Oliver’s Diner en staat alles in het teken van de kleine gasten. Zo kunnen de kids, naast genieten van een gratis kindermenu,  ook spelen met lego, kleuren en zijn er tafelspelletjes voor het hele gezin.

Jamie Oliver vindt het belangrijk dat de kleintjes gezond eten, daarom heeft hij samen met zijn team van voedingsdeskundige ervoor gezorgd dat het menu perfect in balans is en alle nodige voedingstoffen bevat. De producten zijn van de allerbeste kwaliteit, zorgvuldig ingekocht en supervers. Wist je dat Jamie Oliver’s Diner geen zout aan de kindergerechten toevoegt?

Bij bestelling van elk hoofdgerecht door een volwassene kan je genieten van één kindergerecht gratis. Dit geldt voor kinderen tot en met 12 jaar. Jamie Oliver’s Diner is de perfecte plek om samen te komen in een relaxte sfeer, met een vriendelijk bediening en smaakvol klassiek Amerikaans comfort food. Bovendien is het restaurant perfect gelegen in hartje Rotterdam nabij Rotterdam centraal station en Schouwburgplein.

Amerikaans eten

Het concept is gebaseerd op Jamie zijn liefde voor klassiek Amerikaans eten. Jamie ontdekte met zijn reizen door Amerika de hoeveelheid aan authentieke smaken en inspirerende gerechten. Bij Jamie Oliver’s Diner serveren ze  typisch Amerikaanse gerechten met een Jamie’s twist. Het menu staat vol met sappige burgers, sandwiches, pancakes & wafels, frisse salades, steaks, BBQ klassiekers en krokante kip – alle producten zijn zorgvuldig ingekocht bij de beste leveranciers en zijn altijd duurzaam, vrije uitloop of biologisch.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Michelin
Videoportret: Mauro Colagreco, de beste chef ter wereld

Mauro Colagreco mag zich een jaar lang de beste chef ter wereld noemen. De geboren Argentijn met Italiaanse roots leerde koken van Alain Ducasse en Alain Passard, runt restaurants in China en opende in 2006 Mirazur, dat vandaag werd uitgeroepen tot beste restaurant ter wereld. Het is meteen een p...

Opening Interview
Bagels & Beans opent eerste aGoGo in Hoog Catharijne Utrecht

Speciaal voor wie wel wil genieten, maar niet wil wachten, opent op donderdag 4 juli de allereerste Bagels & Beans aGoGo: de bekende belegde bagels en prijswinnende Panamese koffie, maar dan sneller. Naast dit compleet nieuwe concept krijgt winkelcentrum Hoog Catharijne in Utrecht ook een &lsquo...

Awards Mensen
De Librije terug in mondiale top 50

De Librije is terug in de top 50 van beste restaurants ter wereld. Het restaurant van Jonnie en Thérèse Boer is terug te vinden op plaats 46. De Britse uitgeverij William Reed Business Media publiceert jaarlijks een lijst met de vijftig bete restaurants ter wereld. Op nummer é&e...

Awards Duurzaamheid
Finalisten Gaia Green Awards 2019 bekend

De vakjury van de Gaia Green Awards heeft vandaag de 3 finalisten per categorie bekend gemaakt. De volgende horecabedrijven zijn doorgedrongen tot de finale van de Gaia Green Awards 2019: Strandpaviljoens - Nautilus aan Zee (Egmond aan Zee / NL) - The Shore (Scheveningen / NL) - Sjoerd (...

Restaurant
Bistro Croquant sluit zich aan bij Maastricht Culinair

Bistro Croquant in Maastricht sluit per 1 juli 2019 aan bij Maastricht Culinair. Eigenaar Roland Philipsen is verheugd dat zijn kwaliteitsbistro binnen twee jaar na de opening onderdeel uitmaakt van het samenwerkingsverband voor de betere restaurants en smaakmakers in Maastricht en omgeving. Bist...

Awards Mensen
Rosalie Theunissen winnaar Klasbak Trofee 2019

Op maandag 24 juni ontving Rosalie Theunissen tijdens het Slotdiner van Tour Culinair in sterrenrestaurant One in Roermond de Klasbak Trofee 2019. Met het jaarlijks uitreiken van de Trofee willen Tour Culinair en SVH het belang van het overdragen van vakkennis in de horeca positief onder de aandacht...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: