Kinderen eten gratis bij Jamie Oliver’s Diner

20 juli 2018 | Thijs Jacobs

Elke zondag is het ‘Kids Eat Free’ bij Jamie Oliver’s Diner en staat alles in het teken van de kleine gasten. Zo kunnen de kids, naast genieten van een gratis kindermenu,  ook spelen met lego, kleuren en zijn er tafelspelletjes voor het hele gezin.

Jamie Oliver vindt het belangrijk dat de kleintjes gezond eten, daarom heeft hij samen met zijn team van voedingsdeskundige ervoor gezorgd dat het menu perfect in balans is en alle nodige voedingstoffen bevat. De producten zijn van de allerbeste kwaliteit, zorgvuldig ingekocht en supervers. Wist je dat Jamie Oliver’s Diner geen zout aan de kindergerechten toevoegt?

Bij bestelling van elk hoofdgerecht door een volwassene kan je genieten van één kindergerecht gratis. Dit geldt voor kinderen tot en met 12 jaar. Jamie Oliver’s Diner is de perfecte plek om samen te komen in een relaxte sfeer, met een vriendelijk bediening en smaakvol klassiek Amerikaans comfort food. Bovendien is het restaurant perfect gelegen in hartje Rotterdam nabij Rotterdam centraal station en Schouwburgplein.

Amerikaans eten

Het concept is gebaseerd op Jamie zijn liefde voor klassiek Amerikaans eten. Jamie ontdekte met zijn reizen door Amerika de hoeveelheid aan authentieke smaken en inspirerende gerechten. Bij Jamie Oliver’s Diner serveren ze  typisch Amerikaanse gerechten met een Jamie’s twist. Het menu staat vol met sappige burgers, sandwiches, pancakes & wafels, frisse salades, steaks, BBQ klassiekers en krokante kip – alle producten zijn zorgvuldig ingekocht bij de beste leveranciers en zijn altijd duurzaam, vrije uitloop of biologisch.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Zo zet je een succesvol horecaconcept neer

Het ene na het andere horecaconcept werd de laatste jaren geopend. Van vegan koffie bars en bierkelders tot een heus avocadorestaurant. En allen succesvol! De wens van de consument verandert drastisch en om bij te blijven is een helder concept nodig. De HM Academy helpt je daarbij en organiseert op ...

Amsterdam Personalia
Hotel Arena stelt nieuwe F&B manager aan

Luuk Rijnders gaat met ingang van 14 januari aan de slag als nieuwe F&B Manager in het viersterren Hotel Arena én het bijbehorende PARK Café-Restaurant in Amsterdam. Rijnders’ motivatie, enthousiasme en oog voor service en gastvrijheid gaat het café-restaurant naar een...

Amsterdam Culinair
Richard Ekkebus na 33 jaar terug in de Nederlandse keuken

Chef Richard Ekkebus is even terug op Nederlandse bodem om op 26 en 27 januari te koken met Joris Bijdendijk in RIJKS®, het restaurant van het Rijksmuseum. Richard Ekkebus, afkomstig uit Vlissingen, werd opgeleid door enkele van de grootste driesterrenchefs in Frankrijk waaronder, Pierre Gagnair...

Wet- en regelgeving
Rechter: maaltijdbezorgers Deliveroo geen zzp'ers, Deliveroo in beroep

De maaltijdbezorgers van Deliveroo zijn zzp'ers en mogen aanspraak maken op dienstverband. Dat bepaalde de rechter in Amsterdam vanmiddag. Deliveroo gaat in beroep tegen de uitspraak. Vorig jaar besloot Deliveroo om de aflopende contracten van bezorgers niet te verlengen. Zo konden bezorgers...

Achtergronden Culinair
Jubilerend l’Atelier schenkt cheque aan KiKa

Restaurant l’Atelier in Gulpen bestaat 20 jaar. Eigenaren Ellen en Hans Kinkartz hebben dat bijzondere feit zondag 13 januari gevierd. Met een speciale jubileumlunch werd liefst €4500,- opgehaald voor Stichting KiKa (Kinderen Kankervrij). Er was voor eigenaren Ellen en Hans Kinkartz ma...

Awards Van der Valk
Restaurant Van der Valk Hotel Hoorn is Restaurant van het Jaar 2018

Restaurant Van der Valk Hotel in Hoorn heeft vorige week de VVV Dinercheque 'Restaurant van het Jaar 2018' Award in ontvangst genomen. Deze prijs werd voor het derde jaar op rij uitgereikt door VVV Nederland, de uitgever van de VVV Dinercheque. "Wij zijn heel blij met deze award"...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: