Jeroen de Zeeuw wordt chef Restaurant Fris

11 april 2011
Jeroen de Zeeuw wordt chef Restaurant Fris

Jeroen de Zeeuw, sinds 1 juni 2010 sous chef bij Restaurant Fris in Haarlem, krijgt vanaf 1 mei 2011 de leiding over de keuken. Jeroen, heeft in het verleden gewerkt in The Fat Duck in London, De Kas in Amsterdam en De Vrienden van Jacob in Santpoort. Met de versterking van het team streeft Fris naar een hogere kwaliteit.

*Klasse zonder poespas*
Restaurant Fris in de Haarlemse Twijnderslaan, sinds 2008 lid van Jeunes Restaurateurs d’Europe, van eigenaar en gastheer Lex Gasseling (tevens voorzitter van de JRE Nederland), werkt met kwalititeitsproducten van de beste leveranciers en voert een selectieve kaart met uitsluitend versproducten. Variaties van herkenbare gerechten en een steeds wisselend vijfgangenmenu. Lex en Sophia Gasseling zorgen samen met maître Bjorn Wetzels voor een ontspannen sfeer. Fris staat voor klasse zonder poespas.

~Frank Lindner~

Overig nieuws