Jan Smink op de Makro koelwagen

6 mei 2014 |
Jan Smink op de Makro koelwagen<

Meedoen aan de internationale Bocuse d'Or wedstrijden is één. Er komen met je gekoelde producten is twee. Hoe doe je dat zonder koelwagen? Het team van Jan Smink zat even met de handen in
het haar, totdat de Makro te hulp schoot. Jan rijdt zelf met een geleende koelwagen van de Makro naar Stockholm. Mooi verhaal toch? En waargebeurd ook nog.

Mee vanuit Nederland
Tijdens de wedstrijd moet je ook beschikken over alle materialen die je nodig hebt om een goed resultaat te kunnen behalen. Elk team krijgt vanuit de organisatie een keukenunit met een aantal basismaterialen voor de wedstrijd ter beschikking, maar vaak is er meer nodig. Zeker als je niets aan toeval wilt overlaten. ??Daarom neemt Jan spullen vanuit Nederland mee.



Makro denkt mee
Het team van Jan Smink bracht het uitgebreide wensenlijstje voor de Bocuse d’Or Europe in kaart. Makro Nederland bood aan om met het team op zoek te gaan naar de antwoorden op de vragen en het uitgebreide professionele assortiment van Makro loste vrijwel alle vragen op. Voor een enkel onderdeel zorgde de servicegerichte aanpak van Makro ervoor dat ook het antwoord op die vragen werd gevonden. ?Coach Leendert Klaassens: ''Het is geweldig wanneer een partner zo constructief en professioneel meedenkt. De kennis over alles wat zich in de professionele keuken afspeelt, is binnen Makro aanwezig. Daarmee nemen ze ons veel zoekwerk uit handen en zorgen ze ervoor dat we goed bewapend het Bocuse-strijdperk kunnen binnenstappen. De samenwerking met en de werkwijze van Makro geeft rust en vertrouwen. Dat is straks in Stockholm heel belangrijk.''

Bronnen: Makro Nederland en Bocuse d'Or

Thijs Jacobs

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening
Amerikaanse franchiseketen Wayback Burgers gaat uitbreiden in Nederland

Sinds december 2018 is de Amerikaanse franchiseketen Wayback Burgers gevestigd in Nederland. Na ruim een jaar succesvol te hebben gedraaid, is Stefan Boers – Master Franchisehouder Nederland – klaar om de volgende stap te nemen in het realiseren van zijn ambitie; 10 nieuwe full service ...

Interview Longread
Interview: tijd voor meer vrouwen in de sterrenkeuken?

Vrouwelijke koks zijn nog (te) dun gezaaid, maar de aanstormende talenten Tess de Groot en Femke Klaassen, die bij respectievelijk Aan de Poel en De Librije werken, hebben een glansrijke toekomst in het verschiet. Ik spreek ze in De Librije, het driesterrenrestaurant in Zwolle en bespreek hun ervari...

Events
Horecava 2021 gaat hybride

Horecava verrijkt haar 65e editie, die plaatsvindt van 11 – 14 januari 2021 in RAI Amsterdam, met een online programma. Het evenement zal in aangepaste vorm face-2-face, volgens de COVID-19 richtlijnen, én virtueel live zijn. De vakbeurs, die foodservice professionals al jaren met elkaa...

Awards
Beachclub Lekker uit Vrouwenpolder Beste Paviljoen van 2020

Donderdag 30 juli werden de jaarlijkse prijzen voor het Beste Paviljoen en het Schoonste Strand van Nederland uitgereikt. De prijs voor het Schoonste Strand van Nederland ging naar Ameland. En voor het eerst mocht de jury zelfs een tien toekennen voor de schoonheid van dit strand. Friesland had met ...

Opening
Sterrenzaak opent bistro: Bistro TWO in Roermond

Begin september mag de gezellige Limburgse stad, Roermond een nieuwe top bistro verwelkomen op de Roerkade. Waar de brasserie van het luxe Hotel Dux eerder gevestigd was, zal binnenkort een nieuwe wind, genaamd Bistro TWO, waaien. Bethany DeLong en Edwin Soumang, eigenaars van het met een Micheli...

Economie
McDonalds ziet omzet in 2019 verdriedubbelen

De omzet van McDonald’s bezorgservice McDelivery is in 2019 verdriedubbeld ten opzichte van 2018. Deze groei zet in 2020 verder door. Hiermee plukt McDonald’s de vruchten van haar strategie om in te spelen op de snelgroeiende bezorgmarkt. De uitrol van deze service is de afgelopen maa...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: