Jacco de Lignie nieuwe regiovoorzitter van KHN Zeeland 

31 oktober 2018 | Thijs Jacobs

Jacco de Lignie is maandag 29 oktober benoemd als regiovoorzitter van KHN Zeeland. Hij volgt Michel Kloeg op die sinds een aantal maanden lid is van het Landelijk Bestuur van KHN. Michel Kloeg: “Ik ben heel blij dat Jacco de Lignie onze nieuwe regiovoorzitter in Zeeland is. Hij stond 25 jaar lang aan het roer bij De Babbelaar in Oostkapelle. In die periode was hij een groot aantal jaren actief binnen KHN: als bestuurslid van KHN Veere en als lid van de (landelijke) financiële commissie van onze branchevereniging. Die bestuurlijke ervaring zet hij nu in voor een sterkere horeca in de regio Zeeland.”

Belangrijke horecathema's in Zeeland

Jacco de Lignie is betrokken bij de Zeeuwse politiek en volgt deze op de voet. Voor de horeca wil hij zich vooral sterk maken voor de volgende onderwerpen: de uitvoering van het Hospitality Pact, voldoende en goed geschoolde medewerkers, duurzaamheid, goede infrastructuur (openbaar vervoer) en het vergroten van de zichtbaarheid van de sector.

Jacco de Lignie is op dit moment actief als senior expert waar hij voor PUM horecabedrijven in het buitenland begeleidt.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening
Amerikaanse franchiseketen Wayback Burgers gaat uitbreiden in Nederland

Sinds december 2018 is de Amerikaanse franchiseketen Wayback Burgers gevestigd in Nederland. Na ruim een jaar succesvol te hebben gedraaid, is Stefan Boers – Master Franchisehouder Nederland – klaar om de volgende stap te nemen in het realiseren van zijn ambitie; 10 nieuwe full service ...

Interview Longread
Interview: tijd voor meer vrouwen in de sterrenkeuken?

Vrouwelijke koks zijn nog (te) dun gezaaid, maar de aanstormende talenten Tess de Groot en Femke Klaassen, die bij respectievelijk Aan de Poel en De Librije werken, hebben een glansrijke toekomst in het verschiet. Ik spreek ze in De Librije, het driesterrenrestaurant in Zwolle en bespreek hun ervari...

Events
Horecava 2021 gaat hybride

Horecava verrijkt haar 65e editie, die plaatsvindt van 11 – 14 januari 2021 in RAI Amsterdam, met een online programma. Het evenement zal in aangepaste vorm face-2-face, volgens de COVID-19 richtlijnen, én virtueel live zijn. De vakbeurs, die foodservice professionals al jaren met elkaa...

Awards
Beachclub Lekker uit Vrouwenpolder Beste Paviljoen van 2020

Donderdag 30 juli werden de jaarlijkse prijzen voor het Beste Paviljoen en het Schoonste Strand van Nederland uitgereikt. De prijs voor het Schoonste Strand van Nederland ging naar Ameland. En voor het eerst mocht de jury zelfs een tien toekennen voor de schoonheid van dit strand. Friesland had met ...

Opening
Sterrenzaak opent bistro: Bistro TWO in Roermond

Begin september mag de gezellige Limburgse stad, Roermond een nieuwe top bistro verwelkomen op de Roerkade. Waar de brasserie van het luxe Hotel Dux eerder gevestigd was, zal binnenkort een nieuwe wind, genaamd Bistro TWO, waaien. Bethany DeLong en Edwin Soumang, eigenaars van het met een Micheli...

Economie
McDonalds ziet omzet in 2019 verdriedubbelen

De omzet van McDonald’s bezorgservice McDelivery is in 2019 verdriedubbeld ten opzichte van 2018. Deze groei zet in 2020 verder door. Hiermee plukt McDonald’s de vruchten van haar strategie om in te spelen op de snelgroeiende bezorgmarkt. De uitrol van deze service is de afgelopen maa...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: