Insipiratiedag: Hoe bereik je de horecaondernemer?

25 april 2019 | David Bakker
Insipiratiedag: Hoe bereik je de horecaondernemer?<

Horecaplatform BBB, Tippr en the Social Selling Company organiseren een inspirerende middag op donderdag 13 juni 2019 voor horecatoeleveranciers bij Soho House in Amsterdam. Deze stijlvolle Engelse keten opende vorig jaar zomer zijn deuren in het statige Bungehuis en is normaal alleen toegankelijk voor members. De luxe privé bioscoop wordt opengesteld voor deze sessie. Verwacht een informatieve middag met drie inspirerende presentaties.  

Tippr: Hoe ziet de Customer Journey van de Horeca eruit?

Wat zijn de trends op horecagebied en hoe haak je hierop in als leverancier tijdens de customer journey? Hoe kun je innovaties op de kaart zetten in de horeca? In de horeca heeft men beperkt tijd en zit ment niet te wachten op verkopers die komen binnenvallen. Hoe kun je met een online activatie inspelen op de customer journey om horecaondernemers uiteindelijk offline te converteren. Als leverancier krijg je tools om in contact te komen met horeca ondernemers met als uiteindelijk doel de conversie te verhogen. 

The Social Selling Company: Hoe bereik je de moderne horecaondernemer

De klant koopt anders dan vroeger. Een groot deel van het koopproces speelt zich tegenwoordig online af, zonder dat je daar als leverancier of verkoper bij betrokken bent. Speel je daar als bedrijf niet op in, dan loop je veel omzet mis. Op welke social media zitten jouw (potentiële) klanten? Er een routine van maken om dáár op een professionele manier aanwezig en relevant te zijn en zo meer waarde te bieden en omzetgroei te realiseren; dát is social selling. 

BBB Maastricht: More Horeca Succes

Hoe kun je de online gekweekte interesse converteren tijdens een beursdeelname? Met een aantal tips & tricks leggen we kort uit welke aanpak het beste werkt per conversiedoelstelling. 
     
Programma:

Datum: Donderdag 13 juni 2019

14:00u     Ontvangst in het Soho House Amsterdam
14:30u     Presentatie Tippr: Hoe ziet de Costumer Journey van de Horeca eruit?
15.15u     Presentatie the Social Selling Company: Hoe bereik je de moderne horecaondernemer  
16.00u     Presentatie BBB Maastricht: More Horeca Succes
16:15u     Netwerkborrel
17:00u     Afsluiting

Waar:

Soho House Amsterdam. Spuistraat 210, 1012 VT Amsterdam

Kosten € 75,00 exclusief BTW

Inschrijven kan hier

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Wet- en regelgeving Financieel Ondernemen
Checklist naheffingsaanslag btw helpt ondernemers na gemiste btw-deadline

Het afgelopen kwartaal misten ca. 64.000 ondernemers de deadline om hun btw-aangifte en bijbehorende betaling te doen. Dit is zonde, want wie de deadline heeft gemist, ontvangt een dezer dagen een naheffingsaanslag, veelal met boete. Vooral startende ondernemers zijn nog niet gewend aan de terugk...

Advertorial
Een efficiëntere keuken dankzij Horeko

Of je nu een goede specialty koffie tijdens het studeren, een uitgebreide zakenlunch of een vrijdagmiddagborrel nodig hebt. Je kan bij Hotel Casa in Amsterdam niet alleen aan je behoefte voldoen, maar de eclectische mix van stijlen en ruimtes maakt dat iedereen zich thuis voelt. Van student tot pass...

Bocuse d'Or
Jarno Eggen jurylid Bocuse d'Or Nederland

Inmiddels is bekend dat naast de voorzitter Soenil Bahadoer, Moshik Roth een van de juryleden is tijdens de Nederlandse finale van Bocuse d'Or. Maar ook Jarno Eggen van Restaurant de Groene Lantaarn mag samen met de heren beoordelen wie van de finalisten het meest geschikt is om Nederland culina...

Ondernemen
Je eigen foodtruck beginnen? Dit moet je weten!

Een buurtfeest of festival is tegenwoordig niet meer compleet zonder foodtruck. Leuk om er af en toe een burger te bestellen, maar nóg leuker om er zelf één te beginnen. Gaat jouw ondernemershart er sneller van kloppen? Lees dan dit artikel vol handige tips voor het beginnen ...

Columns
Column Sico de Moel: Gezond uit eten

"Voor mij graag een salade van pruimtomaat en avocado en de kwartel met zoete aardappel. En heeft u ook frites van zoete aardappel?" Meneer was helemaal gestopt met suikers en at nog maar zo weinig mogelijk koolhydraten. Zoete aardappel was veel gezonder dan gewone frieten. "en wat...

Lunch Diner Opening
Nieuwe hotspot in Amsterdam-Noord [Foto's]

Bar-restaurant IJver heeft haar deuren voor gasten geopend op de NDSM-werf in Amsterdam Noord. Ruim een jaar lang liepen hier werklieden in en uit nadat er vijf jaar geleden de eerste plannen werden gemaakt. Het team, bestaande uit 5 jonge ambitieuze ondernemers, kan niet wachten om van deze feno...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: