Hudson Bar & Kitchen lanceert Schnitzelburger

19 februari 2018 | Thijs Jacobs

Thuisblijvers van de wintersport hoeven dit jaar niet getreurd te zijn. Speciaal voor de wintersportfanaten die dit seizoen niet op de latten staan – en voor wie dat sowieso al niet van plan waren –  lanceert restaurant Hudson Bar & Kitchen de Schnitzelburger. Zo hebben de thuisblijvers die de Duitse schnitzels, Oostenrijkse schnaps en Zwitserse kaasfondue moeten missen, toch een  klein smaakvol stukje skivakantie in Nederland.

Austrian Style Burger

Het idee van The Tyrolean, zoals de naam van de burger officieel luidt, komt voort uit de hartstocht voor het wintersportseizoen bij de eigenaren van Hudson Bar & Kitchen. Sinds jaar en dag trotseren zij met een grote glimlach de pistes en dit jaar vonden ze dat de thuisblijvers er ook eens van moesten proeven. Dat resulteerde in een sappige kalfsschnitzelburger op een kaiserbroodje met sauerkrautsalade, jägersaus en preiselberencompôte.  De burger wordt geserveerd met frites, coleslaw en pickles, zodat je goedgevuld van tafel gaat. En dat voor €16,50!

Drankje hoort erbij

Om de wintersportervaring bij Hudson Bar  Kitchen compleet te maken, is ook aan een bijpassend drankje gedacht. De Avinger Bräu Weisse – een traditioneel Beiers witbier – past perfect bij de Schnitzelburger. Wie het liever alcoholvrij houdt, gaat voor een Almdudler: een Oostenrijkse kruidenlimonade op natuurlijke basis.

Over Hudson Bar & Kitchen

In 2009 opende de eerste vestiging van Hudson Bar & Kitchen in Den Haag. De Amerikaanse stijl bleek een schot in de roos: door gebruik te maken van natuurlijke materialen als hout, leer en staal is de ambiance vergelijkbaar met dat van een hippe club in New York.  Tegenwoordig duiken er overal in Nederland Hudson restaurants op. Zo opende de 10e vestiging in

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Achtergronden Culinair
Bekendste muziekrestaurant ontvangt topartiesten

Sinds 1995 staat Pasta e Basta over de hele wereld bekend om het bijzondere concept met zingende bediening en de Italiaanse keuken. In iedere internationale reisgids over Amsterdam staat het restaurant vermeld. Dit oudste en bekendste muziekrestaurant van Nederland viert dit jaar haar 25-jarig besta...

KHN Coronacrisis
KHN wil de Nederlandse Staat dagvaarden vanwege coronaregelgeving

KHN wil dat de Staat wordt veroordeeld om zo snel mogelijk versoepelingen van de coronamaatregelen door te voeren voor de Nederlandse horeca, zo lezen we op de website van de werkgeversorganisatie. In het bijzonder als het gaat om het aantal mensen dat binnen anderhalve meter van elkaar aan een tafe...

Opening Culinair
Lars Albers en Randy Bouwer openen hun eigen restaurant Vigor in Vught

Chef Lars Albers en gastheer-sommelier Randy Bouwer hebben op 1 juli 2020 hun restaurant Vigor in Vught geopend. Vigor zetelt in de 17e-eeuwse rijksmonumentale villa Bleijenburg, die hiervoor volledig is verbouwd. Middelpunt in het 300 m2 grote restaurant is de ronde open keuken, die tegelijkertijd ...

Opening Utrecht
Gloednieuwe horecalocatie De Snip zoekt eigentijds concept

Om de bewoners van het snelst groeiende gebied van Nederland te faciliteren in een goede horeca- en werkomgeving, wordt er een horecaruimte aan het Berlijnplein (Utrecht) eind dit jaar opgeleverd door de Gemeente Utrecht. Vanaf nu kunnen ondernemers met een aantrekkelijk en eigentijds horecaconcept ...

Interview Longread
Interview: tijd voor meer vrouwen in de sterrenkeuken?

Vrouwelijke koks zijn nog (te) dun gezaaid, maar de aanstormende talenten Tess de Groot en Femke Klaassen, die bij respectievelijk Aan de Poel en De Librije werken, hebben een glansrijke toekomst in het verschiet. Ik spreek ze in De Librije, het driesterrenrestaurant in Zwolle en bespreek hun ervari...

Economie Coronacrisis
Rabobank: blijvende omzetdaling door coronacrisis

De lagere omzetten voor bijna alle bedrijfssectoren in Nederland gaan nog zeker een jaar aanhouden. Met name in de horeca, industrie, automotive en delen van de retailsector blijft de omzetdaling groot. Dat blijkt uit de analyse van omzetprognoses voor alle sectoren die Rabobank vandaag heeft gepubl...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: