Horeca Campus Eindhoven breidt uit

24 maart 2014
Horeca Campus Eindhoven breidt uit

De eerste vijf leerlingen zijn in Grand Café __The Colour Kitchen__ op de High Tech Campus in Eindhoven begonnen. Dit restaurantconcept geeft jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt door middel van
een opleiding een nieuwe kans om terug te keren in de werkmaatschappij. Cateraar Eurest is verantwoordelijk voor het uitbaten van alle restaurantconcepten op __The Strip__, zoals het kloppend hart en dé ontmoetingsplek bij uitstek van de High Tech Campus genoemd wordt.

*Diversiteit aan horeca*

Recentelijk opende Starbucks een vestiging op __The Strip__. Hiermee is dit de achtste horeca locatie op de Campus die Eurest aanbiedt. Veneboer van Eurest: "Wij zijn trots op de diversiteit aan horecavoorzieningen die we bieden op deze slimste vierkante kilometer van Nederland. Recentelijk hebben we ook een vestiging van Subway geopend. De bewoners van de Campus kunnen zowel een snelle kop koffie met een broodje halen, als ook a la carte in één van de restaurants eten."

*Voor elk wat wils*
Op de High Tech Campus zijn hiermee nieuw ontwikkelde concepten als bewezen formules bij elkaar gebracht, zodat er voor ieder wat wils te verkrijgen is. The Mart is een self-service restaurant met aandacht voor lokale producten. Love my Curry is een Indiaas curry-restaurant waarbij de bewoners van de Campus invloed hebben gehad op de opzet. The Colour Kitchen onderscheidt zich door het maatschappelijke gastvrijheidsconcept. Al Fresco is een Italiaans restaurant en The Lounge biedt een zakelijke private dining omgeving. De Foodtruck, die op diverse locaties van de Campus zijn stopplaats heeft –een breed assortiment met o.a. diverse soorten streetfood De bestaande landelijke concepten Daely, Starbucks en Subway zijn ook te vinden op deze locatie.

~Door~ "~Redactie~":mailto:redactie@uitgeverijps.nl

Overig nieuws