Hoeve De Boogaard in Geijsteren wint Keltumprijs restaurantprijs

7 oktober 2019 | Thijs Jacobs

Tijdens de openingsceremonie op 23 september van de Gastvrij Rotterdam werd namens Euro-toques Nederland de Keltumprijs Restaurantprijs bekend gemaakt. Ieder jaar wordt er door een aantal specialisten bij de leden van Euro-toques Nederland gekeken welk restaurant de meeste Euro-toques uitstraling heeft en in de geest van de tien geboden van Euro-toques werkt.

Restaurant Hoeve De Boogaard is de gelukkige winnaar

Bij de beoordeling is gebleken dat Anita en Jan Cremers en hun team uitblinken in het uitdragen van de Euro-Toqueswaarden, zowel op culinair gebied als op het gebied van de externe communicatie, hetgeen voor de jury doorslaggevend was om hun tot winnaar uit te roepen.

Er werd beoordeeld op de kwaliteit maar ook lokaal en duurzaamheid van de keuken, het gebruik van Euro-toques (ET) schilden bij de voor- en achterdeur, ET restaurantgidsjes bij de entree, het ET logo duidelijk zichtbaar op de website en op de menukaart, koksbuis met ET logo, de kennis mbt het uitdragen het ET gedachtegoed door personeel naar derden toe. Maar ook het sociaal omgaan met medewerkers en het zaken doen met ET partners en het actief lid voor de vereniging zijn, telden zwaar mee in de beoordeling. Dit jaar werd er ook nog meer gewicht gegeven aan oog hebben voor het milieu door bijvoorbeeld minder energieverbruik en natuurlijk het werken met regionale producten en partners. Kortom een modern en duurzaam bedrijf dat alle waarden, die zo hoog in het vaandel staan van Euro-toques, met liefde omarmt en uitdraagt.

De prijs bestaat uit een prachtige wisseltrofee beschikbaar gesteld door Van Kempen & Begeer, een 90-delige bestekcassette beschikbaar gesteld door Van Kempen & Begeer / Keltum, een bij HANOS te besteden (geld)tegoed van € 750,00, een uitgebreide perscampagne om lokale en landelijke publiciteit te verkrijgen, een bedrag van € 750,00 ter besteding aan kalfsvlees van de VanDrie Groep, een beschildert bord door Villeroy & Boch en een mediapakket ter waarde van € 750,00 van The Fork.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Columns
Fooi: geen verplichting, wel een blijk van waardering

In Nederland is fooi geen verplichting. In ons land heeft het horecapersoneel immers ‘gewoon’ een salaris, maar de fooi is daarop natuurlijk wel een welkome aanvulling. Voor de horecagast is het vaak moeilijk te bepalen wat een gangbare fooi is. In de basis is een fooi van vijf tot tien ...

Snacks Fastservice
Fritesvakantie: gratis frites voor de kleintjes

Van zaterdag 19 oktober tot met zondag 27 oktober 2019 organiseren de twee vestigingen van Par Hasard in Amsterdam de Fritesvakantie. Tijdens de herfstvakantie trakteert Par Hasard op gratis frites voor de kinderen bij de lunch van de volwassenen. Uiteraard zijn er tevens menu’s voor de kleint...

Achtergronden Internationaal
Wereldvoedseldag 16 oktober: de wereld bevindt zich in een voedingscrisis

Minstens één op de drie kinderen onder de vijf jaar heeft volgens een nieuw gepubliceerd rapport van Unicef te weinig of te veel gewicht. De wereld lijdt aan een voedingscrisis. Meer dan 800 miljoen mensen in de wereld hebben honger, maar bijna evenveel mensen zijn zwaarlijvig. Tegelij...

Tech
Het rendement van e-mailmarketing wordt zwaar onderschat

Mocht je in het huidige tijdperk als marketeer in de horeca werken, dan moet je van veel markten thuis zijn. Natuurlijk moet je bijhouden wat andere partijen doen. Dit nog naast kennis van sociale media tot aan search engine marketing. Het vak van marketeer wordt steeds lastiger en de concurrentie i...

Koffie & thee Internationaal
Wist je dat we vandaag in koffiestaking zijn?

Tik de gast die een koffie bestelt vandaag maar op de vingers, want de Eerlijke Koffiestaling is een feit. Op het werk en in de horeca drinken we dagelijks veel kopjes koffie. Weinig mensen zijn zich echter bewust van de problematiek die schuilgaat achter de koffie. Om bewustwording ten aanzien van ...

Columns
Column Sico de Moel: Misser

"Doe maar 2 Heineken 0.0 en voor mijn vrouw champagne." Zal ik er eerst maar één brengen, en straks de tweede? "Nee hoor, ik heb dorst." Mijn gasten zaten gisteravond heerlijk buiten aan een klein tafeltje onder mijn luifel. Echt een plekje om samen te genieten v...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: