Hoeve De Boogaard in Geijsteren wint Keltumprijs restaurantprijs

7 oktober 2019 | Thijs Jacobs

Tijdens de openingsceremonie op 23 september van de Gastvrij Rotterdam werd namens Euro-toques Nederland de Keltumprijs Restaurantprijs bekend gemaakt. Ieder jaar wordt er door een aantal specialisten bij de leden van Euro-toques Nederland gekeken welk restaurant de meeste Euro-toques uitstraling heeft en in de geest van de tien geboden van Euro-toques werkt.

Restaurant Hoeve De Boogaard is de gelukkige winnaar

Bij de beoordeling is gebleken dat Anita en Jan Cremers en hun team uitblinken in het uitdragen van de Euro-Toqueswaarden, zowel op culinair gebied als op het gebied van de externe communicatie, hetgeen voor de jury doorslaggevend was om hun tot winnaar uit te roepen.

Er werd beoordeeld op de kwaliteit maar ook lokaal en duurzaamheid van de keuken, het gebruik van Euro-toques (ET) schilden bij de voor- en achterdeur, ET restaurantgidsjes bij de entree, het ET logo duidelijk zichtbaar op de website en op de menukaart, koksbuis met ET logo, de kennis mbt het uitdragen het ET gedachtegoed door personeel naar derden toe. Maar ook het sociaal omgaan met medewerkers en het zaken doen met ET partners en het actief lid voor de vereniging zijn, telden zwaar mee in de beoordeling. Dit jaar werd er ook nog meer gewicht gegeven aan oog hebben voor het milieu door bijvoorbeeld minder energieverbruik en natuurlijk het werken met regionale producten en partners. Kortom een modern en duurzaam bedrijf dat alle waarden, die zo hoog in het vaandel staan van Euro-toques, met liefde omarmt en uitdraagt.

De prijs bestaat uit een prachtige wisseltrofee beschikbaar gesteld door Van Kempen & Begeer, een 90-delige bestekcassette beschikbaar gesteld door Van Kempen & Begeer / Keltum, een bij HANOS te besteden (geld)tegoed van € 750,00, een uitgebreide perscampagne om lokale en landelijke publiciteit te verkrijgen, een bedrag van € 750,00 ter besteding aan kalfsvlees van de VanDrie Groep, een beschildert bord door Villeroy & Boch en een mediapakket ter waarde van € 750,00 van The Fork.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Achtergronden Culinair
Ruim 1 op de 10 Nederlanders gaat met Kerst uit eten

Ruim een op de tien (12 procent) Nederlanders grijpt Kerst aan om uit eten te gaan. Dit blijkt uit een analyse van Taxi2Airport, dat - in aanloop naar de kerstdagen - in kaart bracht op welke manier Nederlanders Kerst vieren. Eten belangrijk tijdens Kerst Kerst is erg populair in Nederland. L...

Opening Culinair
Restaurant Alma Oisterwijk van voormalig sterrenchef Wouter van Laarhoven geopend

Op 19 november 2019 hebben chef Wouter van Laarhoven en gastvrouw Malou Hagenaars hun restaurant Alma in Oisterwijk geopend. Alma bestaat uit een casual fine-dining-restaurant en een bodega en is gevestigd op De Lind 45a, in een deel van het pand dat sinds 1631 als De Swaen bekendstaat en waar ooit ...

Wet- en regelgeving
Alle rookruimtes gesloten in 2022

Het is de bedoeling dat de laatste rookruimtes in Nederland in 2022 sluiten. In (semi)overheids- en openbare gebouwen sluiten de rookruimtes al in 2021. Dat betekent dat er dan geen rookruimtes meer te vinden zijn in de zorg, het onderwijs, bij overheidsgebouwen en in de cultuur- en sportsector. In ...

Bezorgen Achtergronden
Deliveroo help de Sint een handje

Diverse gezinnen werden aangenaam verrast toen de Sint met zijn paard bij hen voor de deur stond. De Sint reed een ronde in het Rotterdamse Kralingen om een heerlijke maaltijd bij verschillende adressen langs te brengen met hulp van de Deliveroo-bezorgers. Handig als je te paard bent en je handen vr...

Columns Interview Longread
Horeca-etiquette: restaurantgasten willen privacy

De horeca is zoveel meer dan wat er uit de keuken komt. De aankleding van je zaak en bovenal de kwaliteit van de service zijn bepalend voor het gevoel dat jouw gast aan het bezoek aan je zaak overhoudt. Natuurlijk moet de setting goed zijn, mensen voelen zich ongemakkelijk als er minder dan vijft...

Economie
FNV Horeca bereikt cao-akkoord horeca met 3% loonsverhoging

FNV Horeca en CNV Vakmensen hebben met werkgeversorganisatie Koninklijke Horeca Nederland een onderhandelingsakkoord bereikt voor een nieuwe cao horeca. Het belangrijkste resultaat is een loonsverhoging van in totaal 3%. Edwin Vlek, bestuurder FNV Horeca, over het behaalde onderhandelingsakkoord:...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: