Hoeve De Boogaard in Geijsteren wint Keltumprijs restaurantprijs

7 oktober 2019 | Thijs Jacobs

Tijdens de openingsceremonie op 23 september van de Gastvrij Rotterdam werd namens Euro-toques Nederland de Keltumprijs Restaurantprijs bekend gemaakt. Ieder jaar wordt er door een aantal specialisten bij de leden van Euro-toques Nederland gekeken welk restaurant de meeste Euro-toques uitstraling heeft en in de geest van de tien geboden van Euro-toques werkt.

Restaurant Hoeve De Boogaard is de gelukkige winnaar

Bij de beoordeling is gebleken dat Anita en Jan Cremers en hun team uitblinken in het uitdragen van de Euro-Toqueswaarden, zowel op culinair gebied als op het gebied van de externe communicatie, hetgeen voor de jury doorslaggevend was om hun tot winnaar uit te roepen.

Er werd beoordeeld op de kwaliteit maar ook lokaal en duurzaamheid van de keuken, het gebruik van Euro-toques (ET) schilden bij de voor- en achterdeur, ET restaurantgidsjes bij de entree, het ET logo duidelijk zichtbaar op de website en op de menukaart, koksbuis met ET logo, de kennis mbt het uitdragen het ET gedachtegoed door personeel naar derden toe. Maar ook het sociaal omgaan met medewerkers en het zaken doen met ET partners en het actief lid voor de vereniging zijn, telden zwaar mee in de beoordeling. Dit jaar werd er ook nog meer gewicht gegeven aan oog hebben voor het milieu door bijvoorbeeld minder energieverbruik en natuurlijk het werken met regionale producten en partners. Kortom een modern en duurzaam bedrijf dat alle waarden, die zo hoog in het vaandel staan van Euro-toques, met liefde omarmt en uitdraagt.

De prijs bestaat uit een prachtige wisseltrofee beschikbaar gesteld door Van Kempen & Begeer, een 90-delige bestekcassette beschikbaar gesteld door Van Kempen & Begeer / Keltum, een bij HANOS te besteden (geld)tegoed van € 750,00, een uitgebreide perscampagne om lokale en landelijke publiciteit te verkrijgen, een bedrag van € 750,00 ter besteding aan kalfsvlees van de VanDrie Groep, een beschildert bord door Villeroy & Boch en een mediapakket ter waarde van € 750,00 van The Fork.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening Rotterdam
Rotterdam krijgt er een PizzaBar di Vicini bij

Op 6 maart 2020 opent PizzaBar di Vicini haar deuren in het Rotterdamse Kralingen en is - naast Osteria Vicini en Fratelli - de jongste van de drie. PizzaBar di Vicini wordt een plek voor een spontane ontmoeting aan de bar, rijk gevulde tafels of een lekker afhaalmaal. Met ovenverse pizza’s en...

Opening Rotterdam
Tres: intimate dining in Rotterdam

Na een carrière in Zeeland, Melbourne en Kopenhagen zijn Emy Koster en Michael van der Kroft terug in de havenstad waar zij horen. In het monumentale Entrepotgebouw op de Kop van Zuid vindt het onafscheidelijke duo een thuis – in een voormalige jazzkelder - voor het kersverse Tres. Een ...

Bezorgen Achtergronden
Open brief TheFork naar aanleiding van ophef uitzending Rambam

Naar aanleiding van de Rambam-uitzending van januari wil TheFork reageren op beschuldigingen die tijdens de uitzending werden geuit. Hierbij delen we deze brief van TheFork, waarin ook de werkwijze van KHN richting de media wordt bekritiseerd. Om een gedetailleerd en volledig beeld te kunnen sch...

Food Advertorial
Food Waste Challenge: Best Practice

Nederlandse restaurants en hotels kunnen gezamenlijk jaarlijks 61 miljoen kilo voedselverspilling vermijden en daarmee 582 miljoen euro besparen. Dit is maandag 13 januari bekend gemaakt tijdens de slotdag van de Food Waste Challenge op de Horecava. De Food Waste Challenge is een door Rabobank georg...

Culinair Recepten
Wat zit er in de originele bolognesesaus?

De bolognesesaus is de allerbekendste Italiaanse pastasaus. In tegenstelling tot veel andere pastasauzen is deze behoorlijk rijk gevuld, doorgaans is het een saus op basis van gehakt, (gepelde) tomaten, wortel, selderie, knoflook en ui. Hieraan worden vaak nog meer ingrediënten aan toegevoegd, ...

Opening Internationaal
Deus Ex Machina brengt uniek retail- en restaurantconcept naar Nederland

Deus Ex Machina is meer dan alleen een merk. Het brengt een lifestyle voor alle riders, bikers, creatieven, foodfanaten en artistiekelingen tot leven. Met hun recent geopende ‘tempel’ genaamd The Wat of Why aan de Amsterdamse Herengracht start ook in de lage landen de jacht naar plezier....

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: