HMSHost en Vapiano slaan handen ineen

19 april 2018 |
HMSHost en Vapiano slaan handen ineen<

Vapiano en HMSHost International BV onderzoeken de opening van Vapiano-restaurants via haar dochteronderneming Vapiano Franchising International.  Locaties omvatten luchthavens, treinstations en outletcentra in het Verenigd Koninkrijk, Scandinavië, Duitsland en Nederland. De restaurants worden speciaal ontworpen en gebouwd op basis van de behoeften en eisen op reislocaties, met opties voor eten en afhaalmaaltijden.

Het merkformaat wordt ontwikkeld als een franchisemodel met HMSHost International, de grootste luchthavenrestaurantexploitant ter wereld en onderdeel van de Autogrill-bedrijvengroep. HMSHost International exploiteert momenteel eet- en drinkgelegenheden op 42 luchthavens en 21 treinstations wereldwijd.

Jochen Halfmann, CEO van Vapiano: "We zijn erg verheugd om samen te werken met HMSHost, de perfecte partner voor onze verdere expansie in drukbezochte reishubs. Deze samenwerking stelt ons in staat meer Vapiano's op internationale locaties te openen en ons profiel verder te vergroten. Na een succesvolle testfase van onze pilots, zullen we een gezamenlijk besluit nemen over verdere strategische uitbreiding. "

Walter Seib, CEO van HMSHost International: "We zijn trots om deze nieuwe samenwerking met het merk Vapiano te starten. Binnen onze portfolio is het merk een verrijking voor onze organisatie en weerspiegelt het de behoefte van onze gasten. Vapiano staat bekend om het 'a la minute' bereiden van voedsel voor de gast. Wij geloven vol passie in de kracht van dit merk op drukbezochte locaties, waardoor de vraag van klanten en waarde voor toekomstige zakenpartners wordt gecreëerd en we kijken uit naar een nieuw partnerschap. "

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening
Sidney Schutte en David Baxter openen Café Cliché

Vandaag opent Café Cliché, de gloednieuwe buurtbrasserie van Amsterdam-Oost. Hier kookt chef David Baxter vijf dagen per week voor de buurt en voor wie in de buurt is. Het initiatief en het menu zijn van Sidney Schutte, die net als Baxter carrière maakte in sterrenrestaurants. ...

Economie Food
Foodora stopt in Nederland

Maaltijdbezorger Foodora trekt de stekker uit de Nederlandse markt. Het Duitse moederbedrijf Delivery Hero zette afgelopen maand de Nederlandse tak in de etalage, maar heeft geen koper kunnen vinden. Dat meldt de NOS. Medewerkers van het bedrijf zijn schriftelijk ingelicht en krijgen vrijdag 17 ...

Personeel
Alles over de opbouw van loonkosten

De bezetting in de horeca verandert. Waar vroeger duidelijk een lunchpiek tussen half een en half twee was, komen de gasten tegenwoordig de hele dag over de vloer. Daarom is er een spreiding van personele bezetting nodig, liefst gebaseerd op kennis over de bezetting van je zaak. Technologische hulpm...

Vijf tips om wespen op afstand te houden

Het valt nu nog mee, maar de maand augustus herbergt ieder jaar weer een wespenplaag. Eind juli zijn de wespennesten voltooid en gaan de insecten op zoek naar voedsel, voornamelijk op uw terras, in de keuken of achter de bar. Bloedirritant voor gasten, werknemers en uzelf. Wij hebben een aantal tips...

trends Bier
Er wordt bewuster bier gedronken

De Nederlandse consument duikt steeds dieper in de mogelijkheden van een divers bieraanbod. Hoewel pils nog altijd de onbetwiste leider is in het schap, is er een aanhoudende populariteit van speciaalbier en alcoholvrije en -arme bieren. Dit blijkt uit het jaarlijks terugkerende Nationaal Bierond...

Bier
Moskovieten geven 10 procent salaris uit aan bier

Het biertje blijft over de hele wereld één van de meest populaire alcoholische versnaperingen, maar hoeveel biertjes worden er nu gemiddeld genomen geconsumeerd? Besparingsplatform Kortingscode.nl deed onderzoek naar hoeveel bier er per persoon op maandelijkse basis wordt gedronken en ...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: