Hippe Rotterdamse snackbar viert verjaardag

4 augustus 2017 | Thijs Jacobs

Op zaterdag 12 augustus viert Tante Nel in Rotterdam haar driejarig bestaan met een grootse feestelijke barbecue en borrel. Het is immers hoog tijd voor een feestje in de Pannekoekstraat, want Tante Nel is in drie jaar uitgegroeid tot meest bekende Haute Friture Snackbar  van Rotterdam.

Tante Nel wist de afgelopen jaren al meerdere malen de media te bereiken met de spraakmakende happen die zij verkoopt. Denk hierbij aan het patatje kaviaar en de Canadese lekkernij Poutine, waarbij de friet bedekt is met kaas en gedrenkt in jus.

Het succes van Tante Nel


Om alle successen en het 3-jarig bestaan te vieren geeft Tante Nel op 12 augustus vanaf 16:00 uur een grote verjaardagsbarbecue, waar alle ingrediënten voor een geslaagd feest aanwezig zijn. Er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar, dus wacht niet te lang met het scoren van een ticket. 

De Snackbar 2.0 mét alcoholvergunning pakt tijdens het verjaardagsfeest groots uit. Gasten zijn van harte welkom voor een uitgebreide BBQ met de nodige borrels waarbij een vers frietje natuurlijk niet kan ontbreken. Eigenaar Kevin de Roos is druk bezig met de organisatie van het feest en vertelt:  "Aan alles is gedacht: barbequekoning BigNate zorgt met zijn grill skills voor heerlijke happen, de cocktailshakers van Barrelproof mixen in samenwerking met onze vrienden van Ketel 1 stevige cocktails en ook de partybeats ontbreken niet!"

Tante Nel Rotterdam

Haute Friture Snackbar Tante Nel heeft de laatste jaren flink aan populariteit gewonnen op de Pannekoekstraat. Als eerste Rotterdamse snackbar met alcoholvergunning wist de hotspot op een unieke locatie steeds meer gasten en gezelschappen te bereiken met een goed product. Tante Nel serveert Hollandse snacks als frikandellen, kroketten bittergarnituur, verse friet, softijs en milkshakes. Met kwaliteit en duurzaamheid als graadmeters. Zo werkt Tante Nel met een aardappelleverancier uit haar eigen buurt voor de beste en lekkerste aardappels voor alle frietjes.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Horeca Opening
HMSHost zoekt stadscentrum Utrecht op en opent zaken

Na de luchthavens Amsterdam Airport Schiphol en Rotterdam The Hague Airport en Designer Outlet Roermond, maakt horeca-exploitant HMSHost International een strategische stap naar een stadscentrum. In de Stadskamer in het Utrechtse Hoog Catharijne opende HMSHost drie concepten; LEON, Comptoir Libanai...

Tech
Dit is waarom ook jouw bedrijf Facebook Messenger moet gebruiken

Facebook Messenger is niet meer weg te denken uit de hedendaagse communicatie tussen zowel consumenten als met bedrijven. Maar kun je daar nou constructief mee aan de slag gaan? In deze infographic lees je waarom je als bedrijf op Facebook Messenger aanwezig moet zijn en hoe je dat het beste kunt do...

Culinair Internationaal
10 restaurants om voor naar New York te reizen

Dat New York oneindig veel goede restaurants telt is geen geheim meer. In deze stad ontstaan food trends die over de hele wereld worden gekopieerd. Maar welke restaurants zijn nou echt de moeite waard en zo bijzonder om speciaal naar New York voor af te reizen? Foodies en lekkerbekken opgelet, deze ...

Achtergronden Internationaal
De wereld rond met de beste gin tonics

Vandaag vieren we wereldwijd International Gin & Tonic Day. Gelukkig heeft de gin tonic het ver geschopt sinds het Britse leger het in India bedacht als medicijn tegen malaria. De grote buzz is in Amsterdam inmiddels voorbij, maar in de rest van Nederland groeit de populariteit van gin tonic nog...

Events Chefs
Bilderberg sterrenchefs koken Escoffier

Restaurant The Park – inspired by Erik van Loo – Staat in de periode van 13 tot en met 23 november in het teken van Auguste Escoffier. De Michelin sterrenchefs van 4 gerenommeerde Bilderberg restaurants brengen een ode aan Auguste Escoffier (1846-1935). Deze Franse chefkok legde de &lsqu...

Chefs
Sterrenchefs geven gerechten prijs in kookboek voor voedselbank

Vandaag is het boek Fijnproeven in Nederland verschenen. Een culinair kompas dat de lezer wegwijs maakt in de top van de Nederlandse gastronomie. Aan het boek werkten 35 sterrenchefs mee, die minimaal één michelinster hebbe. Zij geven allemaal een gerecht prijs, zodat ook thuis gekookt...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2017 - Uitgeverij PS

Uitgave door: