Het wordt een groot prikkelend succes!

26 oktober 2012
Het wordt een groot prikkelend succes!

Maandag is het zover; de start van het Prikkel je Zintuigen evenement. Bent u er klaar voor? Schrijf u in want de inschrijvingen gaan als een speer!

*Mis het niet*
U kunt zich heel gemakkelijk inschrijven via de site van "Levens Cooking & Baking Systems.":http://www.leventi.nl/prikkeljezintuigen_gilze.phpHet evenement vindt plaats in het Culinair Pretpark in Gilze. Er is een ochtend en een middagprogramma samengesteld. Het programma bestaat uit het prikkelen van uw zintuigen op een professionele manier. U kunt dit gratis spektakel toch eigenlijk niet missen? Bekijk het "dossier":http://www.lunchroom.nl/dossiers.html en ontdek wat er allemaal te doen is.

Om u alvast een prikkelende indruk te geven, kunt u hier het programma lezen.

*Ochtendprogramma 09.30 – 14.00 uur*
09.30 uur Verrassende ontvangst
10.00 uur Inspiratie en innovatie bij de organiserende bedrijven: Deli XL, Mise en Place en Levens Cooking & Baking Systems geven workshops en demonstraties.
11.00 uur Maarten Wessels: beleving in de toekomst
11.20 uur Culinaire modeshow
11.30 uur Inspiratie en innovatie bij de organiserende bedrijven: Deli XL, Mise en Place en Levens Cooking & Baking Systems geven workshops en demonstraties.

*Middagprogramma 12.30 – 17.00 uur*
12.30 uur Verrassende ontvangst
13.00 uur Inspiratie en innovatie bij de organiserende bedrijven: Deli XL, Mise en Place en Levens Cooking & Baking Systems geven workshops en demonstraties.
14.00 uur Maarten Wessels: beleving in de toekomst
14.20 uur Culinaire modeshow
14.30 Inspiratie en innovatie bij de organiserende bedrijven: Deli XL, Mise en Place en Levens Cooking & Baking Systems

Locatie: Levens Cooking & Baking Plaza, Broekakkerweg 27, 5126 BD in Gilze


~Myrtille Vromans~

Overig nieuws