Het Rotterdam Marriott Hotel presenteert Schmidt Fresh Fish Market

22 maart 2017 | Thijs Jacobs

’s Werelds grootste hotelketen Marriott Hotels opent in het Paasweekend in Rotterdam de allereerste Fresh Fish Market. Hiermee heeft het Rotterdam Marriott Hotel een wereldwijde primeur en heeft de havenstad er weer een nieuwe (zee)parel bij. Vanaf 16 april opent de Schmidt Fresh Fish Market haar deuren voor zowel gasten van het hotel met internationale allure als voor liefhebbers van vis. Goed nieuws dus ook voor de lekkerbekken die met weemoed terugkijken naar de tijd waarin zij even bij Schmidt Zeevis op het Vaste Land langs konden lopen. Na het Paasweekend kan men elke derde donderdag van de maand genieten van de fijnste vis van de geliefde lokale visboer op een absolute toplocatie in het hart van de havenstad.

Schmidt naar Marriott

Noordzeevis
Zeebaars, Schartong, Schelvis, Makreel en Kabeljauw. De Noordzee biedt een veelvoud aan heerlijke vis. In het Paasweekend presenteert het Rotterdam Marriott Hotel de allereerste Schmidt Fresh Fish Market waarbij deze overheerlijke vissoorten geserveerd worden door niemand minder dan de ruim 100 jaar oude visleverancier van Rotterdam. De geliefde visboer uit Rotterdam, sinds eind 2015 gesitueerd in de Spaanse Polder, komt hiermee terug naar het centrum van Rotterdam. “Door ons visassortiment op deze laagdrempelige manier aan te bieden, geven we nog meer mensen de kans om met vis in aanraking te komen.“ Goed nieuws voor de lekkerbekken die Schmidt Zeevis moeten missen op het Vasteland. Maar ook voor de internationale gast die zo letterlijk de Rotterdamse keuken kan proeven, want Schmidt Zeevis en Rotterdam zijn al sinds jaar en dag onlosmakelijk met elkaar verbonden. ‘’De vis van Schmidt Zeevis op een absolute toplocatie in het hart van de stad. Rotterdamser kun je het niet krijgen’’, aldus een trotse Claudia van der Graaf van het Rotterdam Marriott Hotel. Ook chefkok John Gebuis is enthousiast: “Met vis van Schmidt Zeevis is de basis van elk gerecht al perfect. Dit is verreweg de beste kwaliteit van de hele Benelux.”


Vismarkt
Rotterdam en water zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Dat zie je om die reden ook terug in de lobby van het Rotterdam Marriott Hotel: de vissen op de kussens en langs de wanden. Iedere derde donderdag van de maand wordt de lobby omgetoverd tot een mediterrane Fresh Fish Market met een kar vol overheerlijke verse vis van Schmidt Zeevis. Bij goed weer bakken de chef koks de visjes buiten op de green egg lekker gaar terwijl de gasten ondertussen aan lange tafels kunnen genieten van een etagère gevuld met schelpdieren en een heerlijke vissoep met brood van Jordy’s Bakery. Voor slechts 39,50 euro kan er de hele avond naar hartenlust vis worden gegeten in een bourgondische ambiance die niet onder doet voor een heuse vismarkt.


Groepsreserveringen
Een zakelijke bespreking wordt een stuk levendiger met deze Fresh Fish Market. Zodoende biedt het Rotterdam Marriott Hotel haar zakelijke gasten een groepsdiner aan op een avond en locatie naar keuze. Terwijl de chefs de verse vis van Schmidt Zeevis bereiden op de green egg, kan er gebrainstormd of vergaderd worden met collega’s. En dat allemaal met een waanzinnig uitzicht op de stad. Hoe inspirerend wil je het hebben.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening Rotterdam
Nieuwe Rotterdamse hotspot Williams Canteen biedt gast all day concept

Sinds vorige week heeft het Witte de With kwartier in Rotterdam er met Williams Canteen een uitstekende publiekstrekker bij. Dit all day concept van Kim Riekwel, Jamil Sancha en zijn vrouw Stefanie - bekend van Supermercado - biedt niet alleen een uitstekende dinerkaart met culinaire hoogstandjes en...

Amsterdam Opening
Michiel van der Eerde opent Bar BAUT op permanente plek

Op 13 januari 2020 opent Michiel van der Eerde permanent 'Bar BAUT' aan de stadionweg in Amsterdam Zuid. Ruim 7 jaar geleden maakte Michiel van der Eerde naam als pop-up goeroe van Amsterdam. Na zes succesvolle rondreizende edities is het tijd voor een nieuwe dimensie binnen het horeca conce...

Columns Blog
Hoe makkelijk maak je het de gast om voor jou te kiezen?

Heb je je weleens afgevraagd waarom gasten überhaupt bij je reserveren of binnenstappen? Het kan niet zijn omdat je de enige plek bent waar ze wat kunnen eten of drinken. Zoals heel vroeger toen je als reiziger blij was dat je een dak boven je hoofd had en een warme maaltijd kreeg. De 'herb...

Wet- en regelgeving Horeca & Recht
Een groter terras op een warme dag? Soms mag het!

De herfst is inmiddels in volle gang, de winter is in zicht en zelfs de jaarwisseling laat niet lang meer op zich wachten. De zomer lijkt alweer lang geleden. Dat betekent niet dat we niet kunnen terugblikken. Graag zelfs! De afgelopen zomer kende de warmste dagen ooit gemeten. Ook de terrassen prof...

Food Amsterdam
Amsterdams hamburgerrestaurant Lombardo’s ondersteunt Villa Joep met speciale burger

Restaurant Lombardo’s, het Amsterdamse hamburgerrestaurant van chefkok Martijn Verdonk, geeft aan de decembermaand een speciaal tintje door vanaf vandaag tijdelijk een speciale burger voor het goede doel op de menukaart te zetten. De helft van de opbrengst van deze burger, die ontwikkeld werd ...

Amsterdam Opening
Pop-up lunchcafé volledig gerund door vrouwen met vluchtelingenachtergrond

A Beautiful Mess opent op donderdag 12 december een pop-up lunchcafé in het 17-eeuwse Cromhouthuis aan de Herengracht in Amsterdam. Vrouwen tussen de 35 en 65 jaar met een vluchtelingenachtergrond gaan de nieuwe locatie volledig runnen. Ook het menu is door de vrouwen ontwikkeld en geïns...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: