Het gezelligste terras van Nederland

26 mei 2014
Het gezelligste terras van Nederland

Vandaag start, in samenwerking met Orangina, de Verkiezing van het Gezelligste Terras in iedere gemeente van Nederland. Horecaondernemers hebben zich nu al massaal aangemeld om mee te
kunnen doen. Er kan gestemd worden via www.gezelligsteterras.nl

*Stemrondes en award uitreiking*
Er kan in iedere gemeente in Nederland gestemd worden tot en met 26 juli 2014. Bij het uitbrengen van een stem wordt een rapportcijfer gevraagd voor vier criteria: locatie, sfeer, service en prijs/kwaliteit-verhouding (cijfers tussen 1-10). Er kan gestemd worden via de website, via Facebook en per SMS.

*Twee winnaars*
In iedere gemeente zijn er na 26 juli 2014 twee winnaars: het terras met het hoogste gemiddelde cijfer en het terras met het meeste aantal stemmen.De gemeentewinnaars gaan door naar de finaleronde die wordt gehouden van 15 augustus tot en met 10 september tot en met 30 september 2014. De winnende terrassen in de provinciale verkiezing gaan door voor de felbegeerde landelijke titel.

*Uitreiking*
Op 27 oktober 2014 worden de awards uitgereikt tijdens een feestelijke bijeenkomst in het prachtige Kasteel de Hooge Vuursche.

*Maatschappelijk partner Pink Ribbon*
Voor elke stem, waarbij toestemming gegeven wordt om nieuwsbrieven te ontvangen en voor iedere stem die per SMS wordt uitgebracht, wordt er door de partners van de verkiezing € 0,05 cent gedoneerd aan de Stichting Pink Ribbon. Partners van deze verkiezing zijn onder meer Orangina en Ondernemers United. Alle informatie over deze verkiezing is te vinden via www.gezelligsteterras.nl

~Thijs Jacobs~

Overig nieuws