Happyhappyjoyjoy opent vijfde locatie op de Zuidas

9 januari 2020 | redactie

Eind januari opent Happyhappyjoyjoy haar deuren op de Zuidas in Amsterdam. IQ Creative en Crowne Plaza Amsterdam-South hebben de handen ineen geslagen, zodat er ook op de Zuidas te genieten valt van de welbekende 'happy-chaotische' sfeer met de daarbij horende rijke Aziatische smaken.

Locatie

De vijfde locatie van het restaurant bevindt zich op het George Gershwinplein 1 en is gemakkelijk binnen 5 minuten te bereiken vanaf Station Zuid. De perfecte break tijdens of na een drukke werkdag, maar ook in het weekend zorgt Happyhappyjoyjoy Zuidas voor leven in de brouwerij. Met mooi weer is er een groot en zonnig terras waar er de hele middag geborreld kan worden.

Private Dining met Karaoke

Wederom heeft bureau JPS Architecten deze locatie omgetoverd met de typische Happyhappyjoyjoy flair, waarbij de happy cats wall en de plafondparaplu’s niet ontbreken. Bijzonder aan deze locatie is de private-dining room uitgerust met karaoke-systeem. Zo kun je true Asian style stoom afblazen tijdens een zakenlunch, familie diner of karaoke avond. 

Menu

Het menu bestaat uit kwalitatieve en gevarieerde Aziatische streetfood gerechten: van de bekende “Rainbaos”, tot dimsum, rendang of curry. Van keuzestress is bij Happy in ieder geval nooit sprake: kies een selectie aan gerechten en deel deze met je tafelgenoten! Naast wijn, fris en cocktails biedt de drankenkaart de keuze uit meerdere Aziatische speciaalbieren (van eigen recept).

Openingstijden

De keuken is dagelijks geopend van 12.00 tot 22.30 uur.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Columns Blog
Column restaurateur Sico de Moel: Michelin

"Waarin Nederland zich als gastronomisch land onderscheidt is duurzaamheid, de aandacht voor lokale producten, duurzame vis en eerlijk vlees. Daarin loopt Nederland echt een stapje voor op de buurlanden", aldus Michelin hoofdinspecteur Loens dit jaar tijdens de uitreiking van de sterren. ...

Interview
Reportage: Eetcafé Joos, De Bilt [video]

In juli 2015 opende eetcafé Joos haar deuren. Met buiten 56 zitplekken en binnen 30 zitplekken is het een van de meest bruisende eetcafés in de Bilt. Jolanda Wouters is de trotse eigenaar van Joos en vertelt in geuren en kleuren over haar ondernemerschap. Wanneer je binnen komt lope...

Achtergronden
Vaders missen verschoonplekken in de horeca

83% van de Nederlandse vaders met jonge kinderen heeft weleens meegemaakt dat er, op het moment dat de luier van zijn kindje vervangen moest worden, geen verschoonplek op een openbaar herentoilet aanwezig was, bijvoorbeeld in een restaurant of bij een tankstation. Twee derde van de vaders vindt ...

Culinair
Vis roken doe je zo

Het roken van voedsel is een kooktechniek waarbij voedsel in rook van smeulend hout wordt gehangen of gelegd. Van oudsher werd deze kooktechniek toegepast om voedsel te conserveren, waardoor het langer houdbaar was. Tegenwoordig gebeurt roken voornamelijk om de expliciete smaak over te brengen. Voor...

Awards
Edwin Hollanders maakt de Lekkerste Pannenkoek van 2020

Edwin Hollanders wordt twee keer eerste bij De Lekkerste Pannenkoek van 2020. Hij won tijdens de Horecava met zijn creatie 'Hollanders krijg je 'm niet' niet alleen de eerste prijs van de proefjury, maar ook de kinderjuryprijs. Edwin werkt bij Pannenkoekenhuis De Perdstal in Venray. D...

Awards
Mitch Kramer maakt Het Lekkerste Frietje met topping van 2020

Mitch Kramer maakt Het Lekkerste Frietje met topping van 2020. Hij won tijdens de Horecava met zijn creatie 'Sweet fries of mine' deze vooraanstaande vakwedstrijd. Mitch werkt bij Ter Marsch&Co uit Amsterdam en hij liet met zijn creatie zien wat er allemaal mogelijk is met zoeteaardap...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: