Happy Italy pakt uit voor opening nieuw restaurant in Nieuwegein

Auteur: redactie
Franchiseketen Opening 21 juni 2023
Happy Italy pakt uit voor opening nieuw restaurant in Nieuwegein

Happy Italy is vanaf woensdag 5 juli ook in Nieuwegein te vinden. De ketens van Italiaanse restaurants opent dan zijn nieuwste vestiging in het langs de A27 gevestigde Foodcourt. Happy Italy is van plan om groots uit te pakken om de opening van het nieuwe restaurant luister bij te zetten.

Vanaf woensdag 5 juli tot en met zaterdag 8 juli worden er allerlei activiteiten georganiseerd voor kinderen, waaronder een springkussen, een schminker, een ballonnenclown en worden er gratis ijsjes uitgedeeld. Daarnaast maken gasten iedere dag kans op één van de 250 gratis pizza’s die zullen worden uitgedeeld. “We maken er écht een feest van voor alle kinderen én ouders. Nieuwegein heeft een tijdje moeten wachten op onze komst”, vertelt Sandra van Halderen, de CEO van Restaurant Company Europe, de restaurantgroep waar Happy Italy sinds 2021 onder valt.

“We hebben al heel veel leuke reacties ontvangen en wij kunnen echt niet wachten om iedereen te gaan ontvangen. Onze pizzabakkers staan in de startblokken”, gaat Van Halsteren verder. Happy Italy wil met kwalitatief goed eten in grote porties voor een lage prijs uiteten beschikbaar maken voor een groot publiek: “Op onze menukaart vind je een ruime keuze aan verse pasta’s, grote pizza’s en onze unieke sweet pizza's. Krijg je niet alles op, dan krijg je de rest mee, zodat je er later nóg een keer van kunt genieten”, gaat Van Halderen verder.

“Ook zijn er voor de kinderen meerdere lekkere kidsmenu's met kleurplaat en een leuke verrassing. Of je nu bij ons langskomt met je gezin, snel een hapje wilt eten terwijl je op doorreis bent of je favoriete pizza of pasta bij ons komt afhalen via onze take away service. We doen er alles aan om een flinke dosis happiness toe te voegen aan je dag.” Happy Italy kent inmiddels zeventien vestigingen in Nederland. Naast de Italiaanse restaurantketen heeft Restaurant Company Europe ook concepten als Loetje, Stan en Beers & Barrels in zijn portfolio, aangevuld met standalone locaties als Waag in Leiden en De Vooruitgang in Eindhoven.

Beeld: RCE

Blijf op de hoogte

Wil jij op de hoogte gehouden worden van het laatste restaurantnieuws en twee keer per week de digitale nieuwsbrief van De RestaurantKrant ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief. 

Overig nieuws