Groot succes ECT2015

29 januari 2015 |
Groot succes ECT2015<

Dankzij het enthousiasme van de organisatie van het Holiday Inn Amsterdam, Crowne Plaza Amsterdam Schiphol, Maxivers en de inzet van alle
deelnemende hotels is ECT2015 op 24 januari jl. een waanzinnig succes geworden in de Kookfabriek.

Groot succes
De derde editie van ECT is een groot succes geworden. De deelnemende hotels uit Duitsland, België, Frankrijk & Nederland hebben alles uit de kast gehaald om een zo goed mogelijke prestatie neer te zetten voor hun hotel.

Jury
Onder leiding van een gerenommeerde vakjury Culinair (Onno Kokmeijer, Michelin Masterchef, Peter Bakker & Jonathan Zandbergen, Masterchefs) en voor Hospitality (Rob Franken, Chairman EuroToques en Paul Udo, Chairman Hospitality Gilde) hebben alle deelnemers gestreden voor de eerste plaatst.
Maar zo als bij elke competitie kan er maar één de beste zijn, deze editie was dat net als de vorige editie het InterContinental Amstel Hotel!

De uitslag van de totale wedstrijd:

Culinary:
1 IC Amstel
2 Holiday Inn Amsterdam
3 Crowne Plaza Amsterdam City-Centre

Hospitality:
1 Crowne Plaza Amsterdam-Schiphol
2 IC Amstel
3 Crowne Plaza Amsterdam-South

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Events Rotterdam
Burgerbar viert vijfjarig bestaan tijdens festival in Rotterdam

Ter Marsch & Co verblijdt 12.000 bezoekers met het grillen en flippen van award winning hamburgers. En omdat zij jarig zijn, delen zij tijdens het festival A Day at the Park op 21 september 2019 VIB (Very Important Burger) bandjes uit. Met zo’n begeerlijk VIB bandje krijg je op vertoon hie...

Awards Cocktails
Andrei Talapanescu van Pulitzer's Bar uitgeroepen tot Patrón Perfectionist Benelux 2019

Andrei Talapanescu, Head Bartender Pulitzer’s Bar, is uitgeroepen tot Patrón Perfectionist van de Benelux tijdens de Patrón Perfectionists cocktailcompetitie. Hij wist de jury te overtuigen van zijn kwaliteiten tijdens de Benelux finale in de Vondelkerk in Amsterdam en draagt nu ...

Opening Culinair
Midtown Grill Amsterdam heropend na renovatie

Na een twee maanden durende renovatie heeft het nieuwe Midtown Grill restaurant opnieuw haar deuren geopened. Midtown Grill is een spraakmakend steakhouse dat een ongeëvenaarde ervaring biedt met de beste steaks uit de vernieuwde open showkeuken, “Meat Experience Room” en exclusieve...

Food Opening
Fotoreportage: Van stoffige afhaalchinees naar ultieme hotspot

Elke stad in Nederland heeft er één. Een Chinees afhaalrestaurant. Vaak een familiebedrijf dat het imago draagt van een stoffig restaurantje, met een eindeloos menu van honderden gerechten. Misschien is dat de reden waarom hun overlevingskans in De Lage Landen met bijna 75% jaar-op-jaa...

Interieur
Fotoreportage The Streetfood Club

The Streetfood Club in Utrecht siert de cover van de aanstaande RestaurantKrant. De najaarseditie ligt tijdens het schrijven van dit bericht bij de drukker. Nog een paar dagen wachten en dan lees je hoe Joost en Wes, eigenaren van The Streetfood Club, dit machtige concept hebben ontwikkeld (niet all...

Bier
Kasteel Maurick Vught introduceert eigen kasteelbier met Oranje-Spaanse noot

Kasteel Maurick in Vught introduceert een ambachtelijk gebrouwen kasteelbier met de naam Heerlijke Hendrik. Het bier is geïnspireerd op prins Frederik Hendrik van Oranje die vanuit Kasteel Maurick in 1629 de strijd tegen de Spanjaarden leidde tijdens de belegering van ’s-Hertogenbosch. He...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: