Groei Papa John's zet door

7 juli 2017 | Roy Spijker

Binnen één jaar na introductie van Papa John’s in Nederland heeft de keten deze week haar zevende vestiging geopend aan de Overtoom in Amsterdam. Ondernemers Ismael El Yazidi en Zakaria El Yazidi realiseren hiermee hun tweede vestiging binnen 1 jaar. De franchiseformule bewijst hiermee de groeipotentie van de Nederlandse pizzamarkt en de mogelijkheid voor ondernemers om mee te groeien met het wereldwijd succesvolle merk Papa John’s.

Op 3 juli 2017 was de officiële opening van de nieuwe Papa John’s vestiging aan de Overtoom, te Amsterdam. De nieuwe vestiging ligt aan de Overtoom 496. Tijdens de feestelijke opening zorgden de ambitieuze broers meteen voor een drukke start.

Franchise is voor de twee ondernemers dus niets nieuws. De goedlopende vestigingen aan de Rijnstraat en Amsterdam-Noord hebben ertoe geleid dat de heren eerder dit jaar de vestiging in Diemen openden. De vestiging in Diemen is zo succesvol dat Ismael en Zakaria hiermee hun 2 e opening binnen één jaar kunnen realisern, een bewijs dat Papa John’s door middel van hun succesvolle franchiseformule in staat is franchisenemers te laten doorgroeien. Papa John’s heeft ambitieuze groeiplannen. De populaire pizzaketen heeft als doel om dit jaar nog 8 extra vestigingen te openen, om zo een aantal van vijftien vestigingen te bereiken in 2017. Papa John’s biedt hiermee de mogelijkheid voor veel potentiële franchisenemers om hun eigen vestiging te starten.

Papa John's
Papa John’s is een Amerikaanse formule die pizza’s naar wens thuis of op het werk bezorgt. De formule biedt gasten ook de mogelijkheid om de gerechten in de vestigingen af te halen. Naast de keuze uit pizza kunnen de gasten kiezen uit diverse side dishes, zoals een side salade, chicken wings of overheerlijke chicken poppers. Tot slot biedt Papa John’s ook een lekkere desserts, zoals double chocolate brownies of cinnanots.

Het geheim tot succes is hetzelfde als het geheim van het maken van een goede pizza – hoe meer je er in stopt, hoe meer je er uit krijgt. We hebben nog steeds dezelfde honger naar succes als 30 jaar geleden toen we voor het eerst onze deuren openden. Onze drijfveer is het maken van innovatieve nieuwe producten en recepten.

Kwaliteit is onze grondslag. Dat is waar we mee begonnen toen we de eerste pizza in de bezemkast maakten in Jeffersonville, Indiana, tot nu meer dan 5000 vestigingen in 44 landen over de hele wereld.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Awards
Edwin Hollanders maakt de Lekkerste Pannenkoek van 2020

Edwin Hollanders wordt twee keer eerste bij De Lekkerste Pannenkoek van 2020. Hij won tijdens de Horecava met zijn creatie 'Hollanders krijg je 'm niet' niet alleen de eerste prijs van de proefjury, maar ook de kinderjuryprijs. Edwin werkt bij Pannenkoekenhuis De Perdstal in Venray. D...

Awards
Mitch Kramer maakt Het Lekkerste Frietje met topping van 2020

Mitch Kramer maakt Het Lekkerste Frietje met topping van 2020. Hij won tijdens de Horecava met zijn creatie 'Sweet fries of mine' deze vooraanstaande vakwedstrijd. Mitch werkt bij Ter Marsch&Co uit Amsterdam en hij liet met zijn creatie zien wat er allemaal mogelijk is met zoeteaardap...

Awards
Melissa de Kolk wint de De Lekkerste Tosti van 2020

Melissa de Kolk wint de De Lekkerste Tosti van 2020 op de Horecava. Zij won tijdens de Horecava met haar creatie 'Tosti by Melissa' de eerste prijs van de vakjury. Melissa de Kolk werkt bij Kwalitaria Lekkerrr by Amersfoort. De voorzitter van de proefjury, Steven Strijbosch (CityGuys), wa...

Awards
Ferry van Daal maakt de Lekkerste Maaltijdsalade van 2020

Ferry van Daal maakt de Lekkerste Maaltijdsalade van 2020. Hij won tijdens de Horecava met zijn creatie 'Beef & Tabouleh' deze vooraanstaande vakwedstrijd. Ferry werkt bij Eurest Catering uit Amsterdam. De voorzitter van de proefjury, Michael Simon, prees het winnende gerecht met name...

Awards Fastservice
Fresh2Go Sushi voor vijfde keer uitgeroepen tot beste bezorgrestaurant

Tijdens de zesde editie van de Thuisbezorgd.nl Awards is Fresh2Go Sushi opnieuw uitgeroepen tot het beste restaurant uit meer dan 8.000 restaurants in heel Nederland. Thuisbezorgd.nl heeft ook de winnaars per stad en per categorie bekendgemaakt en zet hiermee de beste presterende restaurants in elke...

Achtergronden Vega
10x vegan innovatie op Horecava 2020

Nog niet eerder was er op een Nederlandse horecabeurs zo veel aandacht voor nieuwe vegan producten, waaronder de Vish Sticks van Novish. Aan de lange rijen bij de ondernemers te zien is vegan een belangrijk item voor horeca ondernemers. In deze blog zet ProVeg Nederland 10 van de meest vernieuwende ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: