Groei Papa John's zet door

7 juli 2017 | Roy Spijker

Binnen één jaar na introductie van Papa John’s in Nederland heeft de keten deze week haar zevende vestiging geopend aan de Overtoom in Amsterdam. Ondernemers Ismael El Yazidi en Zakaria El Yazidi realiseren hiermee hun tweede vestiging binnen 1 jaar. De franchiseformule bewijst hiermee de groeipotentie van de Nederlandse pizzamarkt en de mogelijkheid voor ondernemers om mee te groeien met het wereldwijd succesvolle merk Papa John’s.

Op 3 juli 2017 was de officiële opening van de nieuwe Papa John’s vestiging aan de Overtoom, te Amsterdam. De nieuwe vestiging ligt aan de Overtoom 496. Tijdens de feestelijke opening zorgden de ambitieuze broers meteen voor een drukke start.

Franchise is voor de twee ondernemers dus niets nieuws. De goedlopende vestigingen aan de Rijnstraat en Amsterdam-Noord hebben ertoe geleid dat de heren eerder dit jaar de vestiging in Diemen openden. De vestiging in Diemen is zo succesvol dat Ismael en Zakaria hiermee hun 2 e opening binnen één jaar kunnen realisern, een bewijs dat Papa John’s door middel van hun succesvolle franchiseformule in staat is franchisenemers te laten doorgroeien. Papa John’s heeft ambitieuze groeiplannen. De populaire pizzaketen heeft als doel om dit jaar nog 8 extra vestigingen te openen, om zo een aantal van vijftien vestigingen te bereiken in 2017. Papa John’s biedt hiermee de mogelijkheid voor veel potentiële franchisenemers om hun eigen vestiging te starten.

Papa John's
Papa John’s is een Amerikaanse formule die pizza’s naar wens thuis of op het werk bezorgt. De formule biedt gasten ook de mogelijkheid om de gerechten in de vestigingen af te halen. Naast de keuze uit pizza kunnen de gasten kiezen uit diverse side dishes, zoals een side salade, chicken wings of overheerlijke chicken poppers. Tot slot biedt Papa John’s ook een lekkere desserts, zoals double chocolate brownies of cinnanots.

Het geheim tot succes is hetzelfde als het geheim van het maken van een goede pizza – hoe meer je er in stopt, hoe meer je er uit krijgt. We hebben nog steeds dezelfde honger naar succes als 30 jaar geleden toen we voor het eerst onze deuren openden. Onze drijfveer is het maken van innovatieve nieuwe producten en recepten.

Kwaliteit is onze grondslag. Dat is waar we mee begonnen toen we de eerste pizza in de bezemkast maakten in Jeffersonville, Indiana, tot nu meer dan 5000 vestigingen in 44 landen over de hele wereld.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Blog Coronacrisis
Fernando Jonker, Dagboek in crisistijd: parelhoen en guilty pleasures

Joris Bijdendijk van restaurant RIJKS heeft volgens mij direct op het moment dat hij te horen kreeg dat de horeca moest sluiten, besloten om te gaan bezorgen. Ik volg hem op Instagram en een diepe buiging voor zijn organisatorische kwaliteiten. Over de duizend gerechten gingen de afgelopen dagen doo...

Interview Coronacrisis
"Flinke huurverlaging is voor horecaondernemers nu zeker mogelijk"

Hotelier Bart Reints Bok, directeur/eigenaar van Charme Hotels, houdt voor hotelvakblad Hospitality Management een 'coronadagboek' bij. Hij vertelde daarin over de niet zo heel nette handelswijze van Emesa, bekend van Vakantievelingen.nl en onderdeel van Talpa, en de annuleringspraktijken bi...

Coronacrisis
Kabinet beslist 31 maart over maatregelen die gelden tot en met 6 april

Het kabinet besluit volgende week dinsdag 31 maart hoe het land verdergaat in de strijd tegen het coronavirus. De maatrgelen die tot en met 6 april gelden, waaronder het sluiten van eet- en drinkgelegenheden, musea en thuiswerken, worden dan verder besproken. Er is nog geen duidelijkheid over wannee...

Blog Coronacrisis
Fernando Jonker, Dagboek in crisistijd: Een 'gedwongen' test-case

Mark en ik lopen al een tijdje rond met het idee om een tweede restaurant te openen: 'Fernando’s kookt'. Een restaurant waar we op een toegankelijke manier comfort-food willen aanbieden. Zowel in het restaurant, als afhaal- én bezorgdienst. Het is voor nu nog verre toekomstm...

Rotterdam
De Euromast is verkocht

Bijna 20 jaar geleden begon Willem Tieleman met het exploiteren van de de Euromast, iconisch silhouette in de skyline van Rotterdam. In 2016 was het tijd voor een nieuwe stap, en dat was eigenaar van het imposante bouwwerk worden. Investeringen die voor die tijd niet werden gedaan, konden nu volo...

Personeel Coronacrisis
FNV Horeca heeft grote zorgen over tijdelijke en flexibele contracten

Met het pakket aan maatregelen dat het kabinet vorige week aankondigde zijn er bij veel werkenden in de horeca zorgen over werk en inkomen weggenomen. Echter blijft de toekomst onzeker, zeker voor medewerkers met een flexibel of tijdelijk contract. Ondanks het pakket aan maatregelen die ervoor mo...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: