Grenzen vervagen: café en restaurant

28 maart 2014
Grenzen vervagen: café en restaurant

Op 31 maart gaat in Purmerend Het Café dicht. Gelukkig betreft het geen faillissement, maar een verbouwing. De nieuwe zaak moet een trendy 'hotspot' worden, waarbij traditionele grenzen vervagen. Een
café, restaurant en discotheek in één. Eigenaar Arwin Versteyne opent vier weken na de start van de verbouwing namelijk zijn nieuwe zaak met de naam Brasa. Een geheel ander concept; een concept waarbij iedereen zicht thuis voelt en waar de traditionele scheidslijn tussen café, restaurant en discotheek verdwenen is.

*Grenzen vervagen*
Arwin ziet het uitgaansgedrag veranderen in Nederland. Grenzen tussen café, restaurant en discotheek vervagen: een 'hotspot' met een trendy uitstraling doet het doorgaans goed. Juist die uitstraling krijgt Brasa. De zaak krijgt een hippe uitstraling en een open keuken met twee chefs.

*Veelzijdig*
Tijdens de verbouwing blijft het terras open en het personeel krijgt een speciale baristatraining. De zaak wordt alles in één, en alles van hoog niveau. Van borrel tot lunch en van livemuziek tot diner. Dat de grenzen vervagen, is geen belemmering voor een goede ondernemer. Dat bewijst Arwin met zijn nieuwe concept.

~Thijs Jacobs~

Overig nieuws