Golden Tulip Heerenveen for War Child

18 februari 2013 |
Golden Tulip Heerenveen for War Child

De gemeente Heerenveen doet mee aan de landelijke actie 538 voor War Child. Hotel Golden Tulip Tjaarda Oranjewoud steunt dit initiatief. Zij zamelt geld in door een speciaal gerecht te serveren.

Culinaire specialiteit
Het gerecht is een stuk Black Angus rundvlees met een Stroganoffsaus. Het etablissement koos voor dit gerecht omdat de saus Grand Café Tjaarda culinair op de kaart heeft gezet. Per couvert wordt er € 2,50 gedoneerd aan War Child. Met dit initiatief steunt het hotel, waar het grand café onderdeel van uitmaakt, 'Heerenveen for War Child'. Het doel is om in de gemeente zoveel mogelijk geld in te zamelen.

Aan tafel
De aftrap van de deelname werd verzorgd door Jannewietske de Vries, een gedeputeerde van de provincie Friesland. Onder deskundige begeleiding van Riekele Heida, manager van Grand Café Tjaarda bereidde de Vries de Stroganoffsaus aan tafel voor wethouder Coby van der Laan van de Friese plaats en wethouders van omliggende gemeenten. De actie loopt tot en met 23 maart. Het initiatief wordt die dag afgesloten op het Gemeenteplein van Heerenveen. Deze zal in het teken staan van 538 voor War Child.

Marijn Brok

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Interview
''De eerste doorgroeimogelijkheid is een feit''

Familierestaurant Midas uit Woerden heeft de knop omgezet en is in deze tijd volledig gaan bezorgen naar particulieren via hun cateringlocatie. Nieuwe fietsen en auto’s erbij én een nieuw filiaal in Berkel en Rodenrijs. Door een nieuw filiaal te openen en een kleine steun van de overhei ...

Achtergronden Internationaal
Just Eat Takeaway gaat supermarktartikelen leveren

Lieferando.de opent zijn deuren voor de levering van supermarkten. Hierdoor is het voor meer dan 12 miljoen gebruikers mogelijk om bijna alles met betrekking tot voedsel en geselecteerde supermarktartikelen te bestellen. Verwacht wordt dat de leveringen gemiddeld 20-30 minuten zullen duren. Het bedr ...

Columns Ondernemen
Column Monique van Gevelt: voorsorteren op de toekomst

Ik ben druk met offertes opvragen. Voor een klant die een complexe website moet laten bouwen. En voor wat renovatiewerk aan een ‘oude dame’, een huis uit 1906. Het is een pittige zoektocht om de juiste leveranciers te vinden die de klus kunnen klaren. Je komt de gekste dingen tegen al ...

Gastronomie
Restaurant Intens haalt sterrenkwaliteit in huis

Positieve energie doorgeven en in verbinding blijven met je medewerkers en je gasten. Dát is in coronatijd, als je hotel en restaurant gesloten is, best een uitdaging. Je kunt er dan voor kiezen om bij de pakken neer te gaan zitten óf je denkt in kansen en mogelijkheden. Restaurant Int ...

Corona
Terrassen per 19 mei open van 6 tot 20 uur

De terrassen mogen vanaf aanstaande woensdag 19 mei vanaf 06.00 uur tot 20.00 uur open. Dat maakte premier Rutte zojuist bekend tijdens de persconferentie. Met de verruiming van de openingstijden van de terrassen hebben horecaondernemers meer mogelijkheden om ook diner op de terrassen te draaien ...

Interview
''Positief vooruit blijven kijken naar de toekomst''

Pablo van Dick (openingsfoto), Linda Hogerhorst en Hertzog Olivier (foto onderaan artikel) runnen het restaurant Eet-Lokaal aan de Markt-Wittenburgstraat in Zevenaar. De horeca, die voor een lange tijd gesloten was, mag sinds 28 april 2021 weer gedeeltelijk open. Pablo van Dick en Hertzog Olivier ve ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: