Gastologie Online: Aansprekende deelnemers in tweede editie

Auteur: Redactie
29 april 2020
Gastologie Online: Aansprekende deelnemers in tweede editie

Jeannine Sok, Nederlands bekendste gastvrijheidsdeskundige, speelt donderdag voor de tweede maal online haar bordspel Gastologie, wederom met bijzondere gasten. “Na de eerste editie kreeg ik zoveel positieve reacties!” Het spel is online te volgen via de Facebookpagina van Gastologie.

Voor de tweede editie van dit populaire gastvrijheidsspel meldden zich grote namen in de Nederlandse horeca. Zo zal SVH-directeur Ricardo Eshuis als deelnemer online aanschuiven aan de speltafel. Ook Ilse Schoolkate, assistent-sommelier van restaurant Joan uit Enschede zal strijden voor de winst, net als Gouden Koksmuts-winnaar Emiel Kwekkeboom en zijn vriendin Mandy Overbeek. Tot slot doet docent Gonny Demandt van de Rooi Pannen in Eindhoven mee aan de tweede online editie van Gastologie.

De tweede editie van Gastologie Online wordt gespeeld op donderdag 30 april om 20:30 uur via livestream online haar bordspel Gastologie met aansprekende horecabedrijven uit het land. Jeannine probeert zo het horecapersoneel een hart onder de riem te steken en ze door de coronaperiode heen te slepen. ‘Ik zie overal om me heen dat horecapersoneel probeert op de been te blijven en te overleven. Ik wil ze nu helpen door hen met het gastvrijheidsvirus te besmetten!’

Gastologie is een bordspel dat is ontwikkeld door studenten van de Cas Spijkers Academie Twente onder leiding van Jeannine Sok en bekroond met de Horecava Innovation Award. Het spel is zowel geschikt voor professionals in de horeca als voor iedereen die hiermee verbonden is. “Het doel is de speler het belang van goede gastvrijheid in de horeca te laten inzien. Spelenderwijs krijgen deelnemers bruikbare tips om na de coronatijd je eigen gastvrijheid te herkennen en eventueel te optimaliseren”, zegt Jeannine. Gastologie online is voor elke horecaprofessional, is geheel gratis en iedereen kan meedoen.

Jeannine Sok zal zelf als spelleider optreden en via een online verbinding in contact staan met de deelnemers. “Ik zal de pionnen over het bord schuiven en de opdrachten voorlezen. Via het beeldscherm kan ik dan zien hoe de deelnemers hun opdrachten uitvoeren.”

#Samendoen

Jeannine is erg goed in offline gastvrijheid en minder handig met online daarom faciliteert Emixion graag met haar expertise. John Meijering is oprichter en eigenaar van Emixion in Nijmegen. Emixion is een gespecialiseerd onlinemarketingbureau voor organisaties in en buiten Nederland. “Horeca is de kurk van de Nederlandse economie, Jeannine is hier al jaren voorvechtster van, zeker in deze bijzondere tijden helpen we haar graag om de horeca nog beter te maken!”

De live-stream/videoconference zal worden gefaciliteerd door Crovv videoconference, de online videoconferencetool van Tilburgse ondernemer Ton van de Ven en Henk van Gils. “Wij vinden het ontzettend leuk om mee te werken aan het enthousiaste plan van Jeannine. Om op deze manier de horeca te kunnen helpen in deze coronacrisis, vinden wij een uitstekend idee.”

Wil jij ook gratis meedoen met dit interactieve spel, stuur dan een whatsapp bericht naar Jeannine Sok via 0614910743 of ga naar de actiepagina voor Gastologie online via https://nationalehorecadag.nl/aanmelden-gastologie/

Overig nieuws