Ga mee naar New York!

31 augustus 2011 |
Ga mee naar New York!<

Mee naar New York? Hoezo? Het zit namelijk zo. Eind oktober biedt WTCH u de kans om New York door een (groene) horecabril te zien. Hoe maakt u uw zaak onderscheidend en 'sustainable'? Hoe richt je een hotel duurzaam in? Wat staat er verder op het programma?

In New York bezoekt u prachtige concepten en doet u inspiratie op. Samen met collega's. Leerzaam en leuk bovendien. Reserveren of meer weten? Mail de organisatie via deze "link."
Unieke kans
Duurzaamheid is in New York al niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Daar kunnen wij in Nederland wat van leren. Voor u als ondernemer dé kans om uit de eerste hand te leren van succesvolle ondernemers. Zo bezoekt u bijvoorbeeld het eerste 100% organic gecertificeerde restaurant en vertelt de eigenaar over het succes van zijn 'brand'. Of wat te denken van de general manager van het hippe Ace Hotel die vertelt over zijn organisatie? Wees er snel bij, want vol is vol.


Programma
Dag 1: Reisdag
Reis van Schiphol naar New York. Incheck en programma-introductie.

Dag 2: Sustainable F&B | Organic Food
De dag start met een organic breakfast in de stad waarna u een aantal foodconcepts gaat bekijken. Max Goldberg geeft een presentatie over de 'ins & outs' van organic food, de huidige trends en waarom en hoe u zich als bedrijf kunt onderscheiden met organic. U sluit de dag af met een diner in het enige 100% organic gecertificeerde restaurant waar u te gast bent bij Alberto Gonzalez die zal vertellen over de lange tocht om 100% organic te worden, zijn bedrijfsfilosofie en het succes van zijn brand.

Dag 3: Hotelmanagement in Social Times
Ontbijt in de stad. Workshop rond dit thema met de general manager van het Ace Hotel, op dit moment het hipste hotel van de stad. Hoe word je het ultieme bedrijf om bij te werken en hoe hou je medewerkers vast?

Hoe zorg je ervoor dat de wereld weet dat je 'cool' bent? Visit en presentatie Roger Smith hotel. Een hotel dat gebouwd lijkt uit buzz en sociale media. Diner buiten de stad in een restaurant met een eigen organic farm.

Dag 4: Hotelconcepts & sustainable streets
Sustainable streets: stadsexpeditie langs hotel & foodconcepten. Lunch en presentatie in Rouge Tomate. Workshop Putting it all together: Is een 100% duurzaam hotel mogelijk?

Dag 5: Reisdag
Ochtend vrij. In de middag vertrek richting vliegveld voor de terugweg naar Amsterdam.

Meer weten?
Mail naar "info@wtch.nl" Bezoek de website van de organisatie


Thijs Jacobs

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Bezorgen Coronacrisis
Deliveroo betaalt restaurants dagelijks

Deliveroo betaalt vanaf vandaag haar restaurants dagelijks. Op deze manier kunnen restaurants het geld dat ze verdiend hebben via de leveringen van maaltijden al binnen één dag op hun rekening krijgen. Door middel van dagelijkse betalingen biedt Deliveroo extra onderst...

Blog Coronacrisis
Fernando Jonker, dagboek in crisistijd: Pasen en inspiratie

De rust is wat wedergekeerd. Alles went, en ook onze nieuwe status als afhaalrestaurant in deze tijden went. Daar moesten we wel elke dag aan sleutelen en schaven. Nu we één gerecht per dag hebben zit er een beter ritme en een betere flow in de dagen. Heerlijk! Als je iets nieuws do...

Economie Coronacrisis
HorecaMonitor doet voorstel om horeca te behoeden voor faillissementen

HorecaMonitor roept KHN op om 'Den Haag' een serieus voorstel te doen. Een voorstel dat, wanneer het geaccepteerd wordt, horecaondernemers mogelijk behoedt voor faillissementen. Hieronder de brief: Beste heer, mevrouw, Ons bureau is sterk betrokken bij de begeleiding van vele horecakla...

Ondernemen Coronacrisis
Tips voor restaurants: Zo ga je de crisis te lijf [Liveblog]

Alle drink,- en eetgelegenheden in Nederland zijn minstens tot en met 6 april 2020 gesloten. Een zware periode voor de de horecaondernemers en -medewerkers. Door het hele land onstaan in deze donkere dagen prachtige initiatieven om de branche overeind te houden. 'We are in this together'. ...

Coronacrisis
Horeca zeker dicht tot en met 28 april

Zojuist heeft premier Rutte bekendgemaakt dat de Nederlandse horeca zeker tot en met 28 april gesloten blijft. Hij raadt Nederlanders daarnaast ten zeerste af een meivakantie te plannen, wat voor hotels en B&B's duidelijk geen positief nieuws is, maar het komt niet onverwacht. Ook schole...

Blog Coronacrisis
Fernando Jonker, Dagboek in crisistijd: 'Thuiskunstenaars'

Afgelopen zaterdagavond knalden we alle driegangenmenu’s eruit. Het was prachtig! Toen wij om een uur of acht klaar waren met alle pakketten uitgeven en bezorgen, kreeg ik direct de eerste appjes binnen met filmpjes en foto’s van mensen die de gerechten zelf hadden opgemaakt. In de &...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: