Frouckje State versterkt band met hotel

23 mei 2011 |
Frouckje State versterkt band met hotel<

Restaurant Frouckje State in Rijperkerk en Grand Hotel Post-Plaza in Leeuwarden versterken hun bestaande samenwerking met de lancering van een nieuw arrangement; het Fries Royaal Gastronomisch Arrangement.

Er bestond sinds de opening van het hotel in 2009 al een samenwerking tussen beide horecazaken. Nu heeft dit opnieuw inhoud gekregen in de vorm van het nieuwe arrangement.

Afgestemd
Eelke van der Heide, Sales Manager van Grand Hotel Post-Plaza en Thom van der Heide, Patron van
restaurant Frouckje State, hebben de samenwerking nieuw leven ingeblazen en afgestemd op de wensen van hun gasten. “Wij krijgen regelmatig de vraag van onze gasten waar ze in de buurt op niveau kunnen overnachten. Het luxe Grand Hotel Post-Plaza in Leeuwarden biedt hierin uitkomst”, aldus Thom van der Heide.

In stijl
Eelke van der Heide meldt dat Grand Hotel Post-Plaza haar hotelgasten met dit arrangement een zinnenprikkelende gastronomisch belevenis op hoog niveau kan aanbieden.
Het driedaags verblijf bestaat uit twee overnachtingen op een Deluxe kamer met uitgebreid ontbijt, op de eerste avond een driegangendiner met aperitief, wijnen en koffie friandise in Brasserie Lourens en op de tweede avond een vijfgangendiner met Champagneaperitief, samenspel van wijnen en koffie met huisgemaakte lekkernijen in restaurant Frouckje State. Het vervoer van Leeuwarden naar Rijperkerk en vice versa wordt sinds kort door restaurant Frouckje State verzorgd door middel van een luxe Jaguar met chauffeur welke de gasten geheel in stijl vervoert.

Kleine wereld
De heren Van der Heide zijn overigens geen familie van elkaar maar werkten wel ooit samen bij Landgoed Lauswolt in Beetsterzwaag. “Het wereldje is niet zo groot, zeker in Friesland niet”, melden de beide heren.

Frank Lindner

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Interview Longread
Interview: tijd voor meer vrouwen in de sterrenkeuken?

Vrouwelijke koks zijn nog (te) dun gezaaid, maar de aanstormende talenten Tess de Groot en Femke Klaassen, die bij respectievelijk Aan de Poel en De Librije werken, hebben een glansrijke toekomst in het verschiet. Ik spreek ze in De Librije, het driesterrenrestaurant in Zwolle en bespreek hun ervari...

Opening
Poké Perfect nu ook in Almere geopend

Onlangs is aan de Grote Markt een vestiging geopend van Poké Perfect. In dit restaurant staan gerechten op het menu die zijn geïnspireerd op de Hawaiiaanse keuken met poké bowls als basis. Bij Poké Perfect kunnen klanten terecht voor een snelle, heerlijke en bovendien gezon...

Economie Coronacrisis
Vooral horecaondernemers maken zich zorgen over voortbestaan onderneming

Het vertrouwen in het voortbestaan bij de huidige economische situatie is in juni in nagenoeg alle sectoren van het niet-financiële bedrijfsleven toegenomen. In de meeste sectoren dacht meer dan de helft van de bedrijven in juni minstens nog een jaar te bestaan. In mei was dit nog alleen in de ...

Koffie & thee Longread
Koffiekennis: alles over koffievarianten

Specialty coffee is in de afgelopen jaren steeds populairder geworden in Nederland. In de horeca is koffie essentieel, net als in B&B en dan zeker bij het ontbijt. Omdat specialty coffees steeds gangbaarder zijn, is het verstandig om eens in deze donkerbruine materie te duiken. Want wat is speci...

Wet- en regelgeving Bezorgen
Plotseling tekort van 2500 maaltijdbezorgers

Door een overnacht ingevoerde maatregel van staatssecretaris Tamara van Ark van sociale zaken zitten duizenden cafetaria’s, snackbars en frituren van de ene op de andere dag met een tekort van 2500 maaltijdbezorgers. Afgelopen maandag maakte Van Ark bekend dat maaltijdbezorgers voortaan min...

Blog
Blog Jeannine Sok: Respect? Ja graag!

De horeca is nu weer een maand open. De medewerkers zijn blij om weer gasten te mogen verwennen en in de watten te leggen, want dat is waar het vak om draait. Maar sommige gasten gaan over grenzen heen, die van de nieuwe wet, van jou en van de gastvrijheid. Respectloos, terwijl je als restaurant zo ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: