Foodintro benoemd tot officiële innovatiepartner van Gastvrij Rotterdam

29 mei 2018 | David Bakker
Foodintro benoemd tot officiële innovatiepartner van Gastvrij Rotterdam<

Gastvrij Rotterdam en FoodIntro Nederland bundelen de krachten en gaan actief samenwerken. FoodIntro zal hierdoor als officiële innovatiepartner de beursvloer vanaf de aankomende editie op een verrassende wijze gaan aanvullen.

Er wordt samengewerkt op het gebied van innovaties, inspiratie en vernieuwing vanuit start-ups en scale-ups. De ruimte op de beursvloer die FoodIntro gaat invullen biedt een podium aan zowel startende als doorstartende horecaleveranciers om zich te presenteren. Ook innovaties van reeds langer bestaande leveranciers zullen hier in de spotlights worden gezet. Daarnaast zal FoodIntro tijdens de drie beursdagen een inhoudelijk programma verzorgen waarbij innovatie en inspiratie centraal staan.

Mathilde van der Weerd over de samenwerking: "We zijn erg blij met de samenwerking met Gastvrij Rotterdam! De doelstellingen van ons online platform sluiten namelijk erg mooi aan op de doelstellingen van het offline event Gastvrij Rotterdam. Hierdoor zien we samen veel mogelijkheden om alle horecaprofessionals in de aankomende jaren niet alleen online via foodintro.nl, maar ook jaarlijks live op de beursvloer te inspireren door innovaties en introducties een prominente plek te geven!”

Gastvrij Rotterdam 2018

De 6e editie van Gastvrij Rotterdam vindt plaats van maandag 17 tot en met woensdag 19 september 2018 in Rotterdam Ahoy. Gastvrij Rotterdam richt zich op ambitieuze horecaprofessionals uit het midden- en hoog segment. 

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Wet- en regelgeving
Rechter: maaltijdbezorgers Deliveroo geen zzp'ers, Deliveroo in beroep

De maaltijdbezorgers van Deliveroo zijn zzp'ers en mogen aanspraak maken op dienstverband. Dat bepaalde de rechter in Amsterdam vanmiddag. Deliveroo gaat in beroep tegen de uitspraak. Vorig jaar besloot Deliveroo om de aflopende contracten van bezorgers niet te verlengen. Zo konden bezorgers...

Zo zet je een succesvol horecaconcept neer

Het ene na het andere horecaconcept werd de laatste jaren geopend. Van vegan koffie bars en bierkelders tot een heus avocadorestaurant. En allen succesvol! De wens van de consument verandert drastisch en om bij te blijven is een helder concept nodig. De HM Academy helpt je daarbij en organiseert op ...

Achtergronden Culinair
Jubilerend l’Atelier schenkt cheque aan KiKa

Restaurant l’Atelier in Gulpen bestaat 20 jaar. Eigenaren Ellen en Hans Kinkartz hebben dat bijzondere feit zondag 13 januari gevierd. Met een speciale jubileumlunch werd liefst €4500,- opgehaald voor Stichting KiKa (Kinderen Kankervrij). Er was voor eigenaren Ellen en Hans Kinkartz ma...

Awards Van der Valk
Restaurant Van der Valk Hotel Hoorn is Restaurant van het Jaar 2018

Restaurant Van der Valk Hotel in Hoorn heeft vorige week de VVV Dinercheque 'Restaurant van het Jaar 2018' Award in ontvangst genomen. Deze prijs werd voor het derde jaar op rij uitgereikt door VVV Nederland, de uitgever van de VVV Dinercheque. "Wij zijn heel blij met deze award"...

Koffie & thee Achtergronden
Onderzoek prijsontwikkeling koffie en thee in lunchrooms

De prijsontwikkeling van koffie en thee binnen lunchrooms is nog vrijwel nooit onderzocht. Daarom deed de redactie van vakblad Lunchroom zelf een onderzoekje naar de prijsontwikkeling gedurende de afgelopen twee jaar en daarbij keken zij ook nog verder terug, naar het jaar 2001 om precies te zijn. I...

Onderwijs Ondernemen
Training concepting voor gepassioneerde horecaondernemers

Op 21 januari 2019 vindt de eerstvolgende trainingsdag over 'concepting' plaats in Bunnik. Onderscheidend zijn met je zaak is immers lastig, zeker met de hoeveelheid trends die je om de oren vliegen en al die zaken om je heen die ook vernieuwend (denken te) zijn. Hoe val jij dan juist op? De...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: