Foodintro benoemd tot officiële innovatiepartner van Gastvrij Rotterdam

29 mei 2018 | David Bakker
Foodintro benoemd tot officiële innovatiepartner van Gastvrij Rotterdam<

Gastvrij Rotterdam en FoodIntro Nederland bundelen de krachten en gaan actief samenwerken. FoodIntro zal hierdoor als officiële innovatiepartner de beursvloer vanaf de aankomende editie op een verrassende wijze gaan aanvullen.

Er wordt samengewerkt op het gebied van innovaties, inspiratie en vernieuwing vanuit start-ups en scale-ups. De ruimte op de beursvloer die FoodIntro gaat invullen biedt een podium aan zowel startende als doorstartende horecaleveranciers om zich te presenteren. Ook innovaties van reeds langer bestaande leveranciers zullen hier in de spotlights worden gezet. Daarnaast zal FoodIntro tijdens de drie beursdagen een inhoudelijk programma verzorgen waarbij innovatie en inspiratie centraal staan.

Mathilde van der Weerd over de samenwerking: "We zijn erg blij met de samenwerking met Gastvrij Rotterdam! De doelstellingen van ons online platform sluiten namelijk erg mooi aan op de doelstellingen van het offline event Gastvrij Rotterdam. Hierdoor zien we samen veel mogelijkheden om alle horecaprofessionals in de aankomende jaren niet alleen online via foodintro.nl, maar ook jaarlijks live op de beursvloer te inspireren door innovaties en introducties een prominente plek te geven!”

Gastvrij Rotterdam 2018

De 6e editie van Gastvrij Rotterdam vindt plaats van maandag 17 tot en met woensdag 19 september 2018 in Rotterdam Ahoy. Gastvrij Rotterdam richt zich op ambitieuze horecaprofessionals uit het midden- en hoog segment. 

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Awards Chefs
Restaurant ‘t Amsterdammertje wint Slag op de Schelde 2019

De vijfde editie van kookwedstrijd Slag op de Schelde is gewonnen door het team van sterrenrestaurant ’t Amsterdammertje in Loenen aan de Vecht. De persprijs van deze unieke jaarlijkse kookwedstrijd voor (sous)chefs op het water van de Oosterschelde ging naar restaurant De Sjalot in Nijmegen. ...

Verbouwen
WOK& maakt nieuwe start met vernieuwd concept

De Aziatische fast service formule WOK& maakt plaats voor een nieuw concept met een andere naam. JAMe serveert gerechten uit de wereldkeuken die vooral natuurlijk, vegetarisch en veganistisch zijn. ‘The healthiest place on earth’ is de slogan van de formule waarvan de eerste winkel i...

Culinair Internationaal
Imperium Jamie Oliver staat op omvallen

Ne eerdere berichtgeving in de Britse media heeft het bedrijf van Jamie Oliver bevestigd dat uitstel van betaling is aangevraagd. Dikwijls is dit de voorbode van een faillissement. Het gaat in dit geval om 25 restaurants, waarvan 23 Jamie's Italian restaurants. De lijst wordt gecompleteerd door ...

Opening
Indonesia breidt uit met franchiseformule en bezorgdienst

Nadat Wai Man Lo de Satebar-formule verkocht in 2016, richtte hij zich na een rustperiode in 2018 volledig op de herintroductie van het familierestaurant van zijn vader. Restaurant Indonesia kreeg een pop-uplocatie aan de Coolsingel in Rotterdam en een stek in de Foodhallen. Nu heeft het restaurant ...

Events
Kookgoot en GastRO 2019: culinair stadsfestival Rotterdam

In het weekend van 24, 25 en 26 mei staat de bekendste goot van Nederland weer volop in het culinaire zonnetje. De Rotterdamse Koopgoot wordt drie dagen lang gevuld met pittoreske terrassen, pop-up keukens en gastronomische hoogstandjes. Het evenement Kookgoot is dit jaar onderdeel van GastRO, het n...

Columns Blog
Column restaurateur Sico de Moel: Mijn Frenkie

De spelers van Ajax zijn populairder dan ooit. Europese topclubs azen op de jonge spelers die met Amsterdamse bravoure zoveel harten hebben gestolen. Het is een illusie om te denken dat je deze topspelers zou kunnen vasthouden. "Ajax is een fantastiche club, maar deze kans kan ik natuurlijk...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: