Foodintro benoemd tot officiële innovatiepartner van Gastvrij Rotterdam

29 mei 2018 | David Bakker
Foodintro benoemd tot officiële innovatiepartner van Gastvrij Rotterdam<

Gastvrij Rotterdam en FoodIntro Nederland bundelen de krachten en gaan actief samenwerken. FoodIntro zal hierdoor als officiële innovatiepartner de beursvloer vanaf de aankomende editie op een verrassende wijze gaan aanvullen.

Er wordt samengewerkt op het gebied van innovaties, inspiratie en vernieuwing vanuit start-ups en scale-ups. De ruimte op de beursvloer die FoodIntro gaat invullen biedt een podium aan zowel startende als doorstartende horecaleveranciers om zich te presenteren. Ook innovaties van reeds langer bestaande leveranciers zullen hier in de spotlights worden gezet. Daarnaast zal FoodIntro tijdens de drie beursdagen een inhoudelijk programma verzorgen waarbij innovatie en inspiratie centraal staan.

Mathilde van der Weerd over de samenwerking: "We zijn erg blij met de samenwerking met Gastvrij Rotterdam! De doelstellingen van ons online platform sluiten namelijk erg mooi aan op de doelstellingen van het offline event Gastvrij Rotterdam. Hierdoor zien we samen veel mogelijkheden om alle horecaprofessionals in de aankomende jaren niet alleen online via foodintro.nl, maar ook jaarlijks live op de beursvloer te inspireren door innovaties en introducties een prominente plek te geven!”

Gastvrij Rotterdam 2018

De 6e editie van Gastvrij Rotterdam vindt plaats van maandag 17 tot en met woensdag 19 september 2018 in Rotterdam Ahoy. Gastvrij Rotterdam richt zich op ambitieuze horecaprofessionals uit het midden- en hoog segment. 

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening
Bistrobar Bankoh opent 19 oktober

Vrijdag 19 oktober opent Bistrobar Bankoh met een spetterend openingsfeest de deuren aan de Handelskade in Nijmegen. Vanaf zaterdag 20 oktober is het mogelijk in de nieuwe Bistrobar in Aziatische sferen te dineren met uitzicht op het water. Na Bistrobar Berlin wordt Bankoh het tweede Nijmeegse re...

Drinks Longread
Achtergrond: alcoholarm bier in opkomst, alcoholvrije wijn nog niet populair

Overdag een ijskoud glas bier of een goed glas wijn. Hoewel in Nederland die cultuur niet heerst, verandert de behoefte van de consument. De mogelijkheid om een glas wijn of een biertje bij de lunch te bestellen groeit. Alcoholvrije wijnen zijn (nog) niet populair in de horeca, maar bieren die weini...

Personeel Achtergronden
Onderzoek personeel & horeca: 'De horecaondernemer heeft geen plan'

‘’Het moet een familie zijn’’, ‘’ludieke wervingsfilmpjes helpen’’ en ‘’duidelijke communicatie is alles’’. Bovenstaande uitspraken komen van horecamanagers en -ondernemers. Kortom: elke ondernemer of manager die ik spreek heeft...

Patisserie Advertorial
Creëer je eigen unieke dessert

Patisserie speelt een steeds belangrijkere rol in de Nederlandse horeca. Met een mooi stukje patisserie kun je een geweldige indruk maken op je gasten, hetgeen kan zorgen voor meer omzet. Het is belangrijk om innovatief te blijven. Zo kan het aanbieden van huisgemaakte patisserie een manier zijn om ...

Achtergronden
Top 10 brandoorzaken bij bedrijven

Menselijk handelen is de belangrijkste oorzaak van bedrijfsbranden in Nederland. En daarmee is het één van de grootse bedreiging van de bedrijfscontinuïteit in het midden- en kleinbedrijf. Dat constateert verzekeraar Reaal, na een analyse van brandoorzaken bij bedrijven. De verzek...

Awards
Tim Bresssers van Taste bij Dirk door naar finale European Young Chef Award 2018

Op donderdag 11 oktober vond bij Sligro Den Bosch de voorronde plaats voor de European Young Chef Award 2018. Drie jonge chefs t/m 25 jaar streden hier om een plek in de finale van de Europese wedstrijd die van van 25 tot 27 november plaatsvindt in Galway, Tim Bressers van Wijnbar Taste bij Dirk uit...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: