Foodintro benoemd tot officiële innovatiepartner van Gastvrij Rotterdam

29 mei 2018 | David Bakker
Foodintro benoemd tot officiële innovatiepartner van Gastvrij Rotterdam<

Gastvrij Rotterdam en FoodIntro Nederland bundelen de krachten en gaan actief samenwerken. FoodIntro zal hierdoor als officiële innovatiepartner de beursvloer vanaf de aankomende editie op een verrassende wijze gaan aanvullen.

Er wordt samengewerkt op het gebied van innovaties, inspiratie en vernieuwing vanuit start-ups en scale-ups. De ruimte op de beursvloer die FoodIntro gaat invullen biedt een podium aan zowel startende als doorstartende horecaleveranciers om zich te presenteren. Ook innovaties van reeds langer bestaande leveranciers zullen hier in de spotlights worden gezet. Daarnaast zal FoodIntro tijdens de drie beursdagen een inhoudelijk programma verzorgen waarbij innovatie en inspiratie centraal staan.

Mathilde van der Weerd over de samenwerking: "We zijn erg blij met de samenwerking met Gastvrij Rotterdam! De doelstellingen van ons online platform sluiten namelijk erg mooi aan op de doelstellingen van het offline event Gastvrij Rotterdam. Hierdoor zien we samen veel mogelijkheden om alle horecaprofessionals in de aankomende jaren niet alleen online via foodintro.nl, maar ook jaarlijks live op de beursvloer te inspireren door innovaties en introducties een prominente plek te geven!”

Gastvrij Rotterdam 2018

De 6e editie van Gastvrij Rotterdam vindt plaats van maandag 17 tot en met woensdag 19 september 2018 in Rotterdam Ahoy. Gastvrij Rotterdam richt zich op ambitieuze horecaprofessionals uit het midden- en hoog segment. 

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Awards Culinair
Osteria Francescana is het beste restaurant ter wereld

De lijst van de 50 beste restaurants ter wereld, The World’s 50 Best, heeft restaurant Osteria Francescana van chef-kok Massimo Bottura uit het Italiaanse Modena wederom verkozen tot beste restaurant van de wereld. Die eer viel het restaurant in 2016 ook al ten beurt. Op de tweede plaats vi...

Bier Rotterdam
Hudson Bar & Kitchen lanceert als eerste Moritz Beercan Chicken

Op vrijdag 22 juni introduceert Hudson Bar & Kitchen als eerste het oudste Spaanse biermerk Moritz Bier in combinatie met de Moritz Beercan Chicken. Swinkels Family Brewers – die verantwoordelijk is voor de lancering van Moritz in Nederland - verkoos restaurant Hudson als de eerste partner...

Culinair Rotterdam
Gert Blom draagt sterrenrestaurant Amarone Rotterdam over aan Jan van Dobben

Gert Blom draagt sterrenrestaurant Amarone in Rotterdam per 1 juli 2018 over aan chef Jan van Dobben. Van Dobben was sinds juli 2017 al mede-eigenaar en werkt sinds 2012 bij Amarone. De 29-jarige Van Dobben is nu 100% eigenaar van het Rotterdamse restaurant, waarin zijn echtgenote en oenoloog Yoshik...

Personalia Michelin
Michael Ellis verlaat Michelin

Michael Ellis, de directeur van de culinaire Michelin restaurant- en hotelgidsen stapt op. Hij gaat een nieuwe uitdaging aan bij Jumeirah Group, waar hij leiding gaat geven aan de culinaire afdelingen. Diner De 'chief executive' van Jumeirah, José Silva, wil het restaurant...

Awards Culinair
Team sterrenrestaurant Merlet wint kookwedstrijd Slag op de Schelde 2018

De vierde editie van kookwedstrijd Slag op de Schelde is gewonnen door het team van sterrenrestaurant Merlet in Schoorl. De persprijs van deze unieke jaarlijkse kookwedstrijd voor (sous)chefs op het water van de Oosterschelde ging naar restaurant de Ertepeller in Papendrecht. Tijdens de wedstrijd, d...

Culinair Fastservice
Fusie De Pizzabakkers en Da Portare Via

De Pizzabakkers (nu 12 vestigingen) en Da Portare Via (nu 9 vestigingen) maken bekend in de loop van dit jaar te fuseren. De bedrijven zijn ervan overtuigd samen sterker te staan. De kernwaarden van beide bedrijven komen nagenoeg overeen, ze staan voor een ambachtelijke houtovenpizza van hoge kwa...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: