Food Truck Festivals veroveren Nederland

21 januari 2015 |
Food Truck Festivals veroveren Nederland<

TREK organiseert dit jaar zes Food Truck Festivals en is daarmee in één keer het grootste Food Truck Festival van Nederland. Na de succesvolle
edities afgelopen jaar in Utrecht en Den Haag worden dit jaar de stadsparken in Rotterdam, Utrecht, Maastricht, Nijmegen, Den Bosch en Den Haag omgetoverd tot een groot openluchtrestaurant met tientallen mobiele keukens. Hierbij worden eten, drinken en live muziek gecombineerd met kleinkunst & theater, waarbij TREK voornamelijk een podium wil bieden aan getalenteerde muzikanten en kleinkunstenaars. De landelijke kick-off van de reeks Food Truck Festivals vindt op 14 mei plaats in het Vroesenpark in Rotterdam. Het festival is gratis toegankelijk en voor alle leeftijden. Voor meer informatie zie: www.festival-trek.nl

Data Food Truck Festival TREK

Rotterdam Vroesenpark 14 t/m 17 mei 2015

Utrecht Griftpark 22 t/m 25 mei 2015

Maastricht Stadspark 29 t/m 31 mei 2015

Nijmegen Hunnerpark 26 t/m 28 juni 2015

Den Bosch Paleiskwartier 10 t/m 12 juli 2015

Den Haag Westbroekpark 10 t/m 13 september 2015

Food Truck Festival TREK
Food Truck Festival TREK tovert parken om tot een groot & gezellig openlucht restaurant met tientallen mobiele keukentjes waarbij eten, drinken, live muziek en kleinkunst worden gecombineerd. Het festival wordt geleid door de ‘BurgeRmeester van Trek.’ Het festival is gratis toegankelijk. Er wordt wel een vergoeding gevraagd voor een milieuvriendelijk hard-plastic festival TREK glas. Bij de eerste bestelling betalen bezoekers hiervoor een eenmalige bijdrage van € 2,50 waarna het festival ‘glas’ bij iedere bestelling af kan worden gegeven aan de bar voor een ‘nieuw’ exemplaar bij het volgende drankje. Er is geen statiegeld van toepassing op dit glaswerk.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Achtergronden Internationaal
Wereldvoedseldag 16 oktober: de wereld bevindt zich in een voedingscrisis

Minstens één op de drie kinderen onder de vijf jaar heeft volgens een nieuw gepubliceerd rapport van Unicef te weinig of te veel gewicht. De wereld lijdt aan een voedingscrisis. Meer dan 800 miljoen mensen in de wereld hebben honger, maar bijna evenveel mensen zijn zwaarlijvig. Tegelij...

Tech
Het rendement van e-mailmarketing wordt zwaar onderschat

Mocht je in het huidige tijdperk als marketeer in de horeca werken, dan moet je van veel markten thuis zijn. Natuurlijk moet je bijhouden wat andere partijen doen. Dit nog naast kennis van sociale media tot aan search engine marketing. Het vak van marketeer wordt steeds lastiger en de concurrentie i...

Koffie & thee Internationaal
Wist je dat we vandaag in koffiestaking zijn?

Tik de gast die een koffie bestelt vandaag maar op de vingers, want de Eerlijke Koffiestaling is een feit. Op het werk en in de horeca drinken we dagelijks veel kopjes koffie. Weinig mensen zijn zich echter bewust van de problematiek die schuilgaat achter de koffie. Om bewustwording ten aanzien van ...

Columns
Column Sico de Moel: Misser

"Doe maar 2 Heineken 0.0 en voor mijn vrouw champagne." Zal ik er eerst maar één brengen, en straks de tweede? "Nee hoor, ik heb dorst." Mijn gasten zaten gisteravond heerlijk buiten aan een klein tafeltje onder mijn luifel. Echt een plekje om samen te genieten v...

Awards
Nederlandse biersommeliers in top 50 op het WK Biersommelier

Op het WK voor biersommeliers in Rimini (IT) zijn de drie deelnemers van het Nederlandse team alle drie in de top 50 geëindigd. Nog niet eerder deed er een Nederlands team mee met de prestigieuze competitie. Het WK wordt elke twee jaar gehouden. Dit jaar ging de winst voor het eerst naar een vr...

Chefs
Tweesterrenchef Syrco Bakker kookt de sterren van de hemel bij Restaurant Hemingway

De chef van tweesterren restaurant Pure C te Cadzand-Bad Syrco Bakker was vrijdag 11 oktober te gast bij Restaurant Hemingway in Bergen op Zoom als eerste gastchef. Samen met chef-kok Torben Bouterse (restaurant Hemingway) heeft hij de sterren van de hemel gekookt door signatuur gerechten van beide ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: