Foam Locus wint Horecava Innovation Award 2017

9 januari 2017 | Jorien Slager

Foam Locus werd vandaag tijdens Horecava 2017 gelanceerd en wint de Horecava Innovation Award categorie Equipment and Service. Jury: “Foam Locus is een simpele oplossing voor een groot probleem. Met Foam Locus wordt in een klap afgerekend met een frustratie voor vele horecaondernemers en medewerkers.”

Met nieuwe koffietool Foam Locus maakt iedere horecamedewerker altijd perfect melkschuim. Zonder extra training of kennis. De ontwerper, Tjeerd Schravendeel, heeft jarenlange ervaring als barista en koffietrainer. Hij maakt het trainen van horecapersoneel met zijn tool niet alleen makkelijk, ook helpt hij personeel aan een extra dosis vertrouwen. Cappuccino, latte en macchiato lukken nu altijd.

Tjeerd Schravendeel: “Betere koffie, voor iedereen. Dat is mijn ultieme doel. Belangrijk is dat koffie niet ingewikkelder wordt, maar juist bereikbaar. Daarom heb ik Foam Locus bedacht en gemaakt.”

Over Tjeerd Schravendeel

Foam Locus is een product van TJRD, het bedrijf van Tjeerd Schravendeel. Schravendeel werkte jaren als barista en baristatrainer bij o.a. Illy, Bocca Coffee en Coffee & Coconuts. Hij richt zich met TJRD op het ontwikkelen en introduceren van producten gerelateerd aan de koffie- en baristawereld.

www.foamlocus.com

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Economie
Horeca 22.00 uur dicht, maximaal dertig gasten binnen

De horeca is verplicht om vanaf dinsdag 29 september de deuren om 22.00 uur te sluiten. Vanaf 21.00 uur mag er niemand meer naar binnen. In publieke ruimtes mogen nog maar maximaal 30 mensen samenkomen. In de buitenruimte gaat landelijk een maximum van 40 personen gelden voor bijeenkomsten. Daarbij ...

Achtergronden Vega
Eet Geen Dierendag: hoe vier jij het?

Elk jaar op 4 oktober vertroetelen we onze trouwe viervoeters. Het kan niet op: van extra lange wandelingen tot enorme botten, cadeautjes en zelfs hele taarten. Dit jaar viert Wakker Dier alweer voor de 10e keer Eet Geen Dierendag en maken we er ook voor onszelf een feestje van. We vieren deze bijzo...

Economie KHN
KHN pleit voor extra steunmaatregelen

De snelle toename in het aantal besmettingen was de aanleiding voor een extra persconferentie van premier Rutte en minister De Jonge vanavond. Het aantal coronabesmettingen blijft stijgen, het kabinet grijpt daarom landelijk keihard in. Opnieuw krijgt de horeca harde klappen. Aanvullend op de maa...

Achtergronden Tech
Horeca gebruikt relatief vaak online platformen

Circa 8 procent van de Nederlandse bedrijven met twee of meer werkzame personen gaf aan in 2018 online platformen te hebben gebruikt om hun goederen en diensten af te zetten. De belangrijkste redenen waren de toegang tot een grotere afzetmarkt (83 procent) en gemak (75 procent). Dit blijkt uit het o...

Tech Nice 'n Easy
Hoe kun je controle over F&B bewaren bij meerdere vestigingen?

Een goed draaiend restaurant is geen garantie op succes bij meerdere vestigingen. De reden is simpel: een topmanager kan niet overal tegelijk zijn. Om de controle te behouden over vitale processen als inkoop, voorraad, productie en foodcost maken multi-unit ondernemingen steeds vaker gebruik van een...

Economie
"Horeca 22.00 uur dicht, maximale groepsgrootte naar 30"

Tijdens de persconferentie van vanavond zal premier Mark Rutte bekendmaken dat de horeca iedere dag verplicht om 22.00 uur de deuren zal moeten sluiten. In publieke ruimtes mogen nog maar maximaal 30 mensen samenkomen. Dat geldt dus ook in restaurants. Daarbij wordt het personeel niet meegerekend. D...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: