FNV Horecabond is op zoek naar de GastvrijheidsTopper 2019

26 september 2019 | Thijs Jacobs

Het is hard werken in de gastvrijheidsbranche en dat verdient wel wat waardering. FNV Horecabond vindt dat deze medewerkers in het zonnetje gezet mogen worden en organiseert daarom de GastvrijheidsTop 2019. Tijdens de GastvrijheidsTop 2019 wordt ook de GastvrijheidsTopper bekendgemaakt.

FNV Horecabond organiseert dit jaar voor het eerst de wedstrijd GastvrijheidsTopper, waarbij wordt gezocht naar een horeca-, catering- of recreatiemedewerker die uitblinkt in zijn of haar vak. Die net even dat stapje extra zet voor zijn of haar gasten en op een unieke manier invulling geeft aan het woord ‘gastvrijheid’. Medewerkers kunnen zichzelf of een ander opgeven en maken daarmee kans op een welverdiende avond uit.

Een vakkundige jury zal drie genomineerden selecteren. Tijdens de GastvrijheidsTop op maandag 28 oktober 2019 kan er door het aanwezige publiek op de winnaar worden gestemd en weten we wie zich ‘GastvrijheidsTopper 2019’ mag noemen.

GastvrijheidsTop 2019

Op maandag 28 oktober 2019 komen horeca-, catering- en recreatieprofessionals vanuit het hele land samen op de GastvrijheidsTOP in Gooiland Hilversum. Dit unieke event vol workshops, food en fun wordt georganiseerd door FNV Horeca, FNV Catering en FNV Recreatie, onderdelen van vakorganisatie FNV Horecabond. FNV Horecabond brengt met dit event voor het eerst de drie dienstverlenende sectoren samen en biedt op deze dag talloze inspirerende workshops aan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

Workshops

Deelnemers aan de GastvrijheidsTOP 2019 kunnen deelnemen aan workshops van onder anderen food artist London Loy (Koffietijd, Topchef Academy, 24Kitchen), drievoudig baristakampioen Lex Wenneker (Dutch Barista Championship) en een van ’s werelds beste bartenders Eric van Beek (winnaar Bacardí Legacy Cocktail Competition 2018). Alle horeca, catering- en recreatiemedewerkers zijn welkom.

Inschrijven

Aanmelden voor de GastvrijheidsTop kan via www.gastvrijheidstop.nl. Iemand opgeven of zélf meedoen aan de wedstrijd GastvrijheidsTopper kan via www.fnvhoreca.nl/topper.

Over FNV Horecabond

FNV Horecabond is de grootste vakbond voor medewerkers in de horeca, catering en recreatie. FNV Horecabond behartigt de collectieve belangen voor alle medewerkers op het gebied van werk en inkomen, arbeidsvoorwaarden, arbeidsomstandigheden en ontwikkelingen op de arbeidsmarkt.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Wet- en regelgeving KHN
KHN: Alcoholklok hotels wederom toppunt van symboolpolitiek

KHN heeft vol onbegrip kennis genomen van het kabinetsbesluit om vanaf vrijdagavond 23 oktober een alcoholklok voor hotels in te voeren. Volgens dit besluit mag er vanaf vanavond in hotels na 20:00 uur ook geen alcohol meer worden geschonken of genuttigd in publieke ruimten zoals in het restaurant o ...

Achtergronden Coronacrisis
Horecaondernemers krijgen eenmalig 2500 euro overheidssteun

De horecabedrijven die vanwege de coronacrisis gesloten zijn, kunnen een eenmalige uitkering van gemiddeld 2500 euro tegemoetzien. Het bedrag is afhankelijk van het geleden omzetverlies. Dit meldt de NOS op basis van verklaringen van Haagse ingewijden. De maatregel zal deel uitmaken van het derde st ...

Bier Wijn
Alcoholvrije drank verkopen na 20.00 uur, mag dat?

Er mag na 20.00 uur geen alcohol verkocht worden gedurende de periode van de 'gedeeltelijke lockdown' die door het kabinet is ingesteld. Niet door supermarkten, niet door slijters, maar ook niet door horecazaken die bezorgen. In veel supermarkten zijn de gangpaden waar alcohol staat vanaf 20 ...

Bezorgen
Wat kost bezorgen via Thuisbezorgd?

Bezorgen is, nu de horeca gesloten is, de reddingsboei waar veel restaurants zich aan vastklampen. Niet altijd zonder succes, want de Nederlander heeft de weg naar de bezorgsites en -apps goed weten te vinden. In het derde kwartaal heeft Just Eat Takeaway, waar Thuisbezorgd toe behoort, een groei va ...

Food Vega
Vleesconsumptie stijgt in 2019

De vleesconsumptie in Nederland is in 2019 voor het tweede jaar op rij gestegen. Dat blijkt uit het jaarlijkse onderzoek naar de vleesconsumptie van Wageningen Economic Research in opdracht van Wakker Dier. “Alles schreeuwt om vermindering van de vleesconsumptie. Klimaat, stikstof, ontbossing, ...

Wet- en regelgeving Vega
IKEA, Unilever en 250.000 burgers tegen ‘vegaburgerverbod’

Vandaag stemt het Europees parlement over het ‘vegaburgerverbod’. Een petitie tegen het verbod, op initiatief van ProVeg, werd ruim 250.000 keer ondertekend. Daarnaast spraken tal van Europese milieu-organisaties, consumentenorganisaties én voedselgiganten als Unilever en IKEA zic ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: