FNV Horeca organiseert top voor horeca

19 december 2013
FNV Horeca organiseert top voor horeca

De huidige dialoog tussen werknemers en werkgevers in de horeca vraagt volgens FNV Horeca om een nieuwe innovatieve aanpak. Daarom initieert de bond op 13 februari de HorecaTop. Beloning, flexibele
arbeidscontracten, scholing en vakopleiding zijn onderwerpen waar werkgevers en werknemers al decennia lang afspraken over maken.

*Nieuwe wereld*
De omstandigheden, ook in de horeca, zijn veranderd en de arbeidsverhoudingen zijn onder druk komen te staan. Dat maakt en gezamenlijke aanpak van deze thema’s minder vanzelfsprekend, aldus FNV Horeca in een persverklaring.

*Samen of voor zich?*
Tijdens de HorecaTop op donderdag 13 februari kunnen werknemers en werkgevers werkzaam in de sector van gedachten wisselen over moderne en eigentijdse arbeidsverhoudingen in de horeca. Belangrijkste vraag hierbij is: doen we het samen of is het ieder voor zich?

*Manifest*
De HorecaTop staat onder leiding van dagvoorzitter Inge Diepman en heeft sprekers als AWVN-directeur Harry van de Kraats en dialoogexpert Cristel van de Ven. Aan het eind van de top worden de belangrijkste conclusies gepresenteerd in de vorm van een manifest voor de horecabranche.

~Door~ "~Frank Lindner~":mailto:frank.lindner@uitgeverijps.nl

Overig nieuws