Festival DORST trekt langs enkele steden

23 maart 2016 |
Festival DORST trekt langs enkele steden<

Food Truck Festival TREK krijgt nog deze zomer een zusje: Festival DORST. Het festival transformeert stadsparken tot een groot wijn-
en speciaalbierlokaal in de buitenlucht. Bezoekers kunnen genieten van ruim 70 verschillende soorten wijnen en meer dan 70 speciaalbieren van over de hele wereld, allemaal met een eigen karakter en smaak. Daarnaast wordt er ook aandacht besteed aan spijs. Foodtrucks bereiden diverse gerechten die bezoekers kunnen combineren met wijn of bier. Ook staan live muziek, dj’s van toen en creatief entertainment tijdens het festival centraal. Festival DORST bezoekt dit jaar de stadsparken van Den Haag, 27 tot en met 29 mei, ’s-Hertogenbosch, 26 tot en met 28 augustus, en Utrecht, 2 tot en met 4 september. Voor meer informatie zie: www.festival-dorst.nl.
Wijnen en speciaalbieren
Emile Faulborn, organisator van Food Truck Festival TREK en Festival DORST: “Tijdens Food Truck Festival TREK hebben wij gemerkt dat er veel vraag is naar bijzondere wijnen en speciaalbieren. Met Festival DORST willen wij daarom de focus hiernaar verleggen. Tijdens het festival draait het om het ontdekken van (inter)nationaal gebrouwde speciaalbieren en goede wijnen met elk zijn eigen smaak en verhaal. Wij willen dat bezoekers proeven, leren, ervaren en vooral genieten!”

Festival DORST
Festival DORST transformeert stadsparken in Nederland tot een groot wijn- en speciaalbierlokaal in de buitenlucht. Bezoekers kunnen genieten van ruim 70 verschillende soorten wijnen en meer dan 70 speciaalbieren van over de hele wereld, allemaal met een eigen karakter en smaak. Daarnaast wordt er ook aandacht besteed aan spijs. Foodtrucks bereiden diverse gerechten die de bezoekers kunnen combineren met wijn of bier. Ook staan live muziek, dj’s van toen en creatief entertainment centraal. Entree: kinderen tot 12 jaar €2,50 incl. glas. Vanaf 12 jaar € 5,- incl. glas. Tickets zijn te verkrijgen via www.festival-dorst.nl of bij de ingang van het festivalterrein

Thijs Jacobs

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Interview Longread
Interview: tijd voor meer vrouwen in de sterrenkeuken?

Vrouwelijke koks zijn nog (te) dun gezaaid, maar de aanstormende talenten Tess de Groot en Femke Klaassen, die bij respectievelijk Aan de Poel en De Librije werken, hebben een glansrijke toekomst in het verschiet. Ik spreek ze in De Librije, het driesterrenrestaurant in Zwolle en bespreek hun ervari...

Opening
Poké Perfect nu ook in Almere geopend

Onlangs is aan de Grote Markt een vestiging geopend van Poké Perfect. In dit restaurant staan gerechten op het menu die zijn geïnspireerd op de Hawaiiaanse keuken met poké bowls als basis. Bij Poké Perfect kunnen klanten terecht voor een snelle, heerlijke en bovendien gezon...

Economie Coronacrisis
Vooral horecaondernemers maken zich zorgen over voortbestaan onderneming

Het vertrouwen in het voortbestaan bij de huidige economische situatie is in juni in nagenoeg alle sectoren van het niet-financiële bedrijfsleven toegenomen. In de meeste sectoren dacht meer dan de helft van de bedrijven in juni minstens nog een jaar te bestaan. In mei was dit nog alleen in de ...

Koffie & thee Longread
Koffiekennis: alles over koffievarianten

Specialty coffee is in de afgelopen jaren steeds populairder geworden in Nederland. In de horeca is koffie essentieel, net als in B&B en dan zeker bij het ontbijt. Omdat specialty coffees steeds gangbaarder zijn, is het verstandig om eens in deze donkerbruine materie te duiken. Want wat is speci...

Wet- en regelgeving Bezorgen
Plotseling tekort van 2500 maaltijdbezorgers

Door een overnacht ingevoerde maatregel van staatssecretaris Tamara van Ark van sociale zaken zitten duizenden cafetaria’s, snackbars en frituren van de ene op de andere dag met een tekort van 2500 maaltijdbezorgers. Afgelopen maandag maakte Van Ark bekend dat maaltijdbezorgers voortaan min...

Blog
Blog Jeannine Sok: Respect? Ja graag!

De horeca is nu weer een maand open. De medewerkers zijn blij om weer gasten te mogen verwennen en in de watten te leggen, want dat is waar het vak om draait. Maar sommige gasten gaan over grenzen heen, die van de nieuwe wet, van jou en van de gastvrijheid. Respectloos, terwijl je als restaurant zo ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: