Festival DORST trekt langs enkele steden

23 maart 2016 |
Festival DORST trekt langs enkele steden<

Food Truck Festival TREK krijgt nog deze zomer een zusje: Festival DORST. Het festival transformeert stadsparken tot een groot wijn-
en speciaalbierlokaal in de buitenlucht. Bezoekers kunnen genieten van ruim 70 verschillende soorten wijnen en meer dan 70 speciaalbieren van over de hele wereld, allemaal met een eigen karakter en smaak. Daarnaast wordt er ook aandacht besteed aan spijs. Foodtrucks bereiden diverse gerechten die bezoekers kunnen combineren met wijn of bier. Ook staan live muziek, dj’s van toen en creatief entertainment tijdens het festival centraal. Festival DORST bezoekt dit jaar de stadsparken van Den Haag, 27 tot en met 29 mei, ’s-Hertogenbosch, 26 tot en met 28 augustus, en Utrecht, 2 tot en met 4 september. Voor meer informatie zie: www.festival-dorst.nl.
Wijnen en speciaalbieren
Emile Faulborn, organisator van Food Truck Festival TREK en Festival DORST: “Tijdens Food Truck Festival TREK hebben wij gemerkt dat er veel vraag is naar bijzondere wijnen en speciaalbieren. Met Festival DORST willen wij daarom de focus hiernaar verleggen. Tijdens het festival draait het om het ontdekken van (inter)nationaal gebrouwde speciaalbieren en goede wijnen met elk zijn eigen smaak en verhaal. Wij willen dat bezoekers proeven, leren, ervaren en vooral genieten!”

Festival DORST
Festival DORST transformeert stadsparken in Nederland tot een groot wijn- en speciaalbierlokaal in de buitenlucht. Bezoekers kunnen genieten van ruim 70 verschillende soorten wijnen en meer dan 70 speciaalbieren van over de hele wereld, allemaal met een eigen karakter en smaak. Daarnaast wordt er ook aandacht besteed aan spijs. Foodtrucks bereiden diverse gerechten die de bezoekers kunnen combineren met wijn of bier. Ook staan live muziek, dj’s van toen en creatief entertainment centraal. Entree: kinderen tot 12 jaar €2,50 incl. glas. Vanaf 12 jaar € 5,- incl. glas. Tickets zijn te verkrijgen via www.festival-dorst.nl of bij de ingang van het festivalterrein

Thijs Jacobs

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Achtergronden Internationaal
Wereldvoedseldag 16 oktober: de wereld bevindt zich in een voedingscrisis

Minstens één op de drie kinderen onder de vijf jaar heeft volgens een nieuw gepubliceerd rapport van Unicef te weinig of te veel gewicht. De wereld lijdt aan een voedingscrisis. Meer dan 800 miljoen mensen in de wereld hebben honger, maar bijna evenveel mensen zijn zwaarlijvig. Tegelij...

Tech
Het rendement van e-mailmarketing wordt zwaar onderschat

Mocht je in het huidige tijdperk als marketeer in de horeca werken, dan moet je van veel markten thuis zijn. Natuurlijk moet je bijhouden wat andere partijen doen. Dit nog naast kennis van sociale media tot aan search engine marketing. Het vak van marketeer wordt steeds lastiger en de concurrentie i...

Koffie & thee Internationaal
Wist je dat we vandaag in koffiestaking zijn?

Tik de gast die een koffie bestelt vandaag maar op de vingers, want de Eerlijke Koffiestaling is een feit. Op het werk en in de horeca drinken we dagelijks veel kopjes koffie. Weinig mensen zijn zich echter bewust van de problematiek die schuilgaat achter de koffie. Om bewustwording ten aanzien van ...

Columns
Column Sico de Moel: Misser

"Doe maar 2 Heineken 0.0 en voor mijn vrouw champagne." Zal ik er eerst maar één brengen, en straks de tweede? "Nee hoor, ik heb dorst." Mijn gasten zaten gisteravond heerlijk buiten aan een klein tafeltje onder mijn luifel. Echt een plekje om samen te genieten v...

Awards
Nederlandse biersommeliers in top 50 op het WK Biersommelier

Op het WK voor biersommeliers in Rimini (IT) zijn de drie deelnemers van het Nederlandse team alle drie in de top 50 geëindigd. Nog niet eerder deed er een Nederlands team mee met de prestigieuze competitie. Het WK wordt elke twee jaar gehouden. Dit jaar ging de winst voor het eerst naar een vr...

Chefs
Tweesterrenchef Syrco Bakker kookt de sterren van de hemel bij Restaurant Hemingway

De chef van tweesterren restaurant Pure C te Cadzand-Bad Syrco Bakker was vrijdag 11 oktober te gast bij Restaurant Hemingway in Bergen op Zoom als eerste gastchef. Samen met chef-kok Torben Bouterse (restaurant Hemingway) heeft hij de sterren van de hemel gekookt door signatuur gerechten van beide ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: