Familiezaak KARAF Food & Drinks opent haar deuren

17 juni 2019 | Thijs Jacobs

Utrecht heeft er een nieuwe horecagelegenheid bij: KARAF Food & Drinks aan de Korte Jansstraat. Na meerdere succesvolle restaurants, beginnen eigenaren Fatma en Mustafa Kara deze nieuwe zaak met terras op een prachtige locatie in de Domstad.

Voor Utrechtse horecaliefhebbers is KARAF geen onbekende naam. Het was ook de naam van het restaurant dat Fatma en Mustafa in 2014 hadden elders in de stad. Sinds 1999 hebben zij meerdere succesvolle zaken in Utrecht gehad, waaronder restaurant Het Zuiden, restaurant de Eetkamer, restaurant de Artisjok, restaurant Karaf en als laatste restaurant Loof aan het Domplein.

Loof

Fatma Kara: “Eind vorig jaar is Loof overgenomen door mijn broer en zijn compagnon, omdat we het even rustiger aan wilde doen. Maar als snel begon het weer te kriebelen. Toen het pand aan de Korte Jansstraat beschikbaar kwam, twijfelden we geen moment. Dit was de plek voor KARAF Food & Drinks.”

De sfeervolle inrichting is door Fatma Kara zelf bedacht. Het concept van de zaak is daarnaast net iets anders dan de voorgaande zaken. Fatma: “KARAF Food & Drink is de gehele dag open om te ontbijten, lunchen, borrelen en dineren. Bovendien zijn we nu echt een familiebedrijf, want ook onze kinderen zijn deze keer betrokken bij de onderneming.”

Heerlijk terras

KARAF Food & Drinks is van dinsdag t/m zaterdag geopend vanaf 09.00 uur en op zondag en maandag vanaf 10.00 uur. Gasten kunnen binnen (of buiten op het terras) de hele dag genieten van de lekkerste koffie, cheesecakes van de Cheesecake Factory, Flammkuchen, warme en koude snacks, vers getapte bieren, een mooie wijnselectie en verfrissende cocktails.

KARAF is ook gemakkelijk op te splitsen in aparte ruimtes voor iedere gelegenheid. Zo is het mogelijk om te vergaderen, borrelen en dineren in besloten gezelschap. Meer informatie is te vinden op: www.karaf.nl

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Wet- en regelgeving Financieel Ondernemen
Checklist naheffingsaanslag btw helpt ondernemers na gemiste btw-deadline

Het afgelopen kwartaal misten ca. 64.000 ondernemers de deadline om hun btw-aangifte en bijbehorende betaling te doen. Dit is zonde, want wie de deadline heeft gemist, ontvangt een dezer dagen een naheffingsaanslag, veelal met boete. Vooral startende ondernemers zijn nog niet gewend aan de terugk...

Advertorial
Een efficiëntere keuken dankzij Horeko

Of je nu een goede specialty koffie tijdens het studeren, een uitgebreide zakenlunch of een vrijdagmiddagborrel nodig hebt. Je kan bij Hotel Casa in Amsterdam niet alleen aan je behoefte voldoen, maar de eclectische mix van stijlen en ruimtes maakt dat iedereen zich thuis voelt. Van student tot pass...

Bocuse d'Or
Jarno Eggen jurylid Bocuse d'Or Nederland

Inmiddels is bekend dat naast de voorzitter Soenil Bahadoer, Moshik Roth een van de juryleden is tijdens de Nederlandse finale van Bocuse d'Or. Maar ook Jarno Eggen van Restaurant de Groene Lantaarn mag samen met de heren beoordelen wie van de finalisten het meest geschikt is om Nederland culina...

Ondernemen
Je eigen foodtruck beginnen? Dit moet je weten!

Een buurtfeest of festival is tegenwoordig niet meer compleet zonder foodtruck. Leuk om er af en toe een burger te bestellen, maar nóg leuker om er zelf één te beginnen. Gaat jouw ondernemershart er sneller van kloppen? Lees dan dit artikel vol handige tips voor het beginnen ...

Columns
Column Sico de Moel: Gezond uit eten

"Voor mij graag een salade van pruimtomaat en avocado en de kwartel met zoete aardappel. En heeft u ook frites van zoete aardappel?" Meneer was helemaal gestopt met suikers en at nog maar zo weinig mogelijk koolhydraten. Zoete aardappel was veel gezonder dan gewone frieten. "en wat...

Lunch Diner Opening
Nieuwe hotspot in Amsterdam-Noord [Foto's]

Bar-restaurant IJver heeft haar deuren voor gasten geopend op de NDSM-werf in Amsterdam Noord. Ruim een jaar lang liepen hier werklieden in en uit nadat er vijf jaar geleden de eerste plannen werden gemaakt. Het team, bestaande uit 5 jonge ambitieuze ondernemers, kan niet wachten om van deze feno...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: