Erik van Loo en Calvé dagen jou uit!

26 augustus 2015 |
Erik van Loo en Calvé dagen jou uit!<

Calvé en sterrenchef Erik van Loo (Restaurant Parkheuvel) dagen samen honderden chefs uit om hun satégerecht nationaal op de kaart te zetten
en mee te strijden om hun gerecht een jaar lang 'Lekkerste Saté van Nederland' te mogen noemen. Alle chefs in Nederland kunnen zich inschrijven via www.lekkerste-sate.nl
Prijzen
Op maandag 5 oktober vindt de competitie plaats in de Kookfabriek Amsterdam, waar de lekkerste gerechten geproefd en beoordeeld worden door de vakjury, onder leiding van Michelinsterren chef Erik van Loo. De winnaar van de competitie wint naast de prestigieuze titel ook een marketingbudget van 4000 euro én een Big Green Egg L.

Bekijk de persoonlijke oproep van Erik van Loo!


Jury
De lekkerste satégerechten worden uitgebreid geproefd en beoordeeld door een professionele vakjury bestaande uit Erik van Loo (Restaurant Parkheuvel), Niels van den Berg (Kokswereld/ Rungis), Albert van Rheede (Sanadome) en Pascal van Loon (Unilever Food Solutions).

Spelregels
Alle chefs die Nederland werkzaam zijn kunnen deelnemen aan de competitie, mits zij één satégerecht op de kaart hebben staan. Inschrijven kan door het satérecept vóór 14 september op de website in te sturen. Uit alle inzendingen worden de lekkerste recepten geselecteerd voor de competitie op 5 oktober. Deze selectie wordt op 21 september bekend gemaakt. Voor het wedstrijdreglement, klik "hier":http://www.lekkerste-sate.nl/informatie/wedstrijdreglement.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

KHN
KHN: Demonstratie op de Dam klap in het gezicht voor horecaondernemers

De algemeen directeur van KHN, Dirk Beljaarts, noemt de demonstratie gisteren op de Dam in Amsterdam een klap in het gezicht voor horecaondernemers. Gisteravond kwamen duizenden mensen op de Dam bijeen om te demonstreren tegen racisme. “Het valt niet te rijmen met het beleid dat de afgelopen m...

Michelin Verbouwen
Beluga Loves You zet verbouwing in: 1 augustus weer open

Afgelopen weken is Beluga Loves You net als zovelen in de weer geweest met het zoeken naar de juiste vertaling van 'het nieuwe normaal'. Servais Tielman: "Wij zijn tot de conclusie gekomen dat we dat onmogelijk kunnen combineren met hoogwaardige gastronomie, een topbeleving en een onged...

Opening Coronacrisis
Liveblog 2: Yessss! Wij gaan weer open!!

Niet alleen in Utrecht hoorde je een zucht van verlichting. Maar ook in en op andere plaatsen in Nederland slaakte de horeca een vreugdekreet(je). We mogen weer. We zijn er klaar voor en nu maar hopen dat de gasten komen. Want ook onder horecaondernemers is er de zorg of gasten niet eerst even de ka...

Coronacrisis
Liveblog 1: Yesss!! Wij gaan weer open!!

Liveblog. Wij hebben er zin! Wij zijn er klaar voor! Dat is wat Utrechtse horecaondernemers ons vanochtend vol enthousiasme vertelden. De redactie van Lunchroom, De RestaurantKrant en de CaféKrant is vandaag in het land en doet verslag van de eerste dag dat de horeca na maanden weer open mag. Ti...

Coronacrisis
Laat ons jouw horecazaak zien: 1,5 meter-economie in de horeca

Maandag 1 juni, tweede pinksterdag 2020, stroomde de terassen in Nederland weer vol. Na een verplichte sluiting van tien weken, slaakte de horeca een zucht van verlichting. 'We mogen weer', was de tendens in een zonovergoten Nederland. Blij ondernemers verwelkomden hun gasten met een bre...

Amsterdam Coronacrisis
Sterrenrestaurant Restaurant 212 introduceert luxueuze dinerboxen 

Het Amsterdamse Restaurant 212 brengt fine dining experiences naar mensen thuis met het nieuwe concept ‘212 at home’. Vanaf nu kun je culinair hoogstaande dinerboxen bestellen via de website en laten thuisbezorgen, bereid door de bekende topchefs Richard van Oostenbrugge en Thomas Groot....

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: