Eindhovense vestiging The Harbour Club sluit deuren en wordt familierestaurant

Auteur: redactie
Overname 22 april 2024
Eindhovense vestiging The Harbour Club sluit deuren en wordt familierestaurant Een vestiging van The Harbour Club

The Harbour Club in Eindhoven heeft na een kleine twee jaar de deuren gesloten. Het Eindhovens Dagblad weet te melden dat het restaurantconcept de stekker uit de vestiging in de Lichtstad heeft getrokken. Gasten kwamen dit weekend voor een dichte deur te staan en The Harbour Club was ook telefonisch niet meer bereikbaar.

The Harbour Club Eindhoven opende in juni 2022, als eerste restaurant van de keten buiten de Randstad, de deuren. Nog geen twee jaar later komt er met de plotselinge sluiting echter alweer een einde aan deze vestiging. De reden achter het dichtgaan van The Harbour Club Eindhoven zou een gebrek aan rendement zijn.

De VVGroep neemt de exploitatie van het in De Karpendonkse Hoeve gevestigde restaurant over. Deze locatie geniet bekendheid in Brabant als de plek waar eerder 42 jaar een Michelinsterrestaurant te vinden was. De VVGroep is verder uitbater van The Nacho Bar, restaurant Charlie in Schaijk en Roompot Vakantiepark Schaijk.

Charles Veerkamp, eigenaar van de groep, laat via een post op LinkedIn weten verheugd te zijn met de overname: “Deze prachtige, aan de Karpendonkse Plas gelegen, locatie zal verbouwd worden om ons nieuwe concept te huisvesten, dat zich richt op families en ontworpen is om perfect aan te sluiten bij de wensen van de lokale gemeenschap.”

Blijf op de hoogte!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van het laatste restaurantnieuws en twee keer per week de digitale nieuwsbrief van De RestaurantKrant ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief.

Overig nieuws