Diego Buik onderneemt door ten tijde van corona

16 februari 2021 | Redactie

Ondernemen tijdens een pandemie. Chef Diego Buik van hamburgerrestaurant DIEGO’s bewees al eerder dat je met creativiteit een eind komt. Hij opende DIEGO’s Scheveningen, introduceerde de Burger-it-yourself (BIY)-Box en lanceerde samen met The James Hotel Rotterdam het succesvolle The DIEGO’s Hotel. En nu is hij klaar voor de volgende stap: DIEGO’s Burgers gaat landelijk.

In heel Nederland de beste burgers bestellen en zelf maken. Gewoon in je eigen keuken, op je eigen borden. DIEGO’s is de eerste hamburgerzaak die dit voor elkaar krijgt. "We werken samen met Trunkrs en kunnen daarom door heel Nederland jouw bestelling gekoeld leveren", legt eigenaar Diego Buik uit. "Binnen een dag heb je onze kwaliteitsburgers in huis. Dat is niet alleen lekker, maar ook heel handig. We hebben namelijk alles al voorbereid en bijgesloten. Denk aan broodjes, saus en kaas. Maar ook eventueel (vegan)bacon en Bugles. Je hoeft alleen de burgers nog maar te bakken!’

Diego is supertrots dat heel Nederland zijn burgers kan bestellen. Zeker nu zijn restaurants in Rotterdam en Den Haag vanwege corona nog gesloten zijn. "We zochten naar andere mogelijkheden om toch zoveel mogelijk mensen te laten genieten van onze burgers. En vanaf woensdag 17 februari kan dit dus! Van Noord naar Zuid, van Oost naar West. Iedereen kan onze bekende BIY-Boxen nu thuis laten bezorgen. Dat is toch wel even een bijzonder moment…"

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

60 procent Nederlanders vindt dat terrassen open kunnen

Uit onderzoek van I&O Research - in opdracht van de NOS - blijkt dat zes op de tien Nederlanders vindt dat de terrassen weer open kunnen. I&O Research doet regelmatig onderzoek naar het draagvlak van de coronomaatregelen. Uit het onderzoek blijkt dat de steun voor de maatregelen steeds verde ...

Interview Longread Themamaand energie
Frits Groeneveld opent restaurant in coronatijd

“Financieel is het een waardeloos jaar, maar op ondernemersvlak was het bijzonder mooi.” Een jaar geleden hoorde horecaondernemer Frits Groeneveld vanuit Nieuw-Zeeland dat zijn café in Apeldoorn noodgedwongen dicht moest. Een jaar later is Café Den Olifant nog altijd geslot ...

Horeca naar de stembus deel vier; SP

Op 17 maart gaat Nederland naar de stembus voor de Tweede Kamerverkiezingen. In aanloop naar die verkiezingen analyseert de redactie van De RestaurantKrant wat de grote politieke partijen voor ondernemend Nederland in hun verkiezingsprogramma hebben staan. Het zijn roerige tijden voor horecaondernem ...

Interview Corona
''Op 16 maart gooien we ons terras open''

Gilles Harthoorn is eigenaar van Hotel-Café-Restaurant Duinzicht op Schiermonnikoog. Gisteren zetten veel horecaondernemers in Friesland de terrassen op de kop als ludieke actie vanwege de sluiting van de horeca, maar op 16 maart wil deze hotelier zijn terras daadwerkelijk openen. “Als ...

Financieel Horeca & Belasting
4 keer investeringsvoordeel voor uw restaurantbedrijf!

Waarschijnlijk kijkt u verbaasd op bij het lezen van de titel van dit artikel. In deze crisistijd investeren in mijn horecazaak, dat kan toch niet de bedoeling zijn? Toch kan het fiscaal voordelig kunnen zijn om uw investeringen niet uit te stellen. De Belastingdienst heeft namelijk de Baangerelatee ...

Corona
Nog altijd geen datum dat terras open mag

Het gonst al enige dagen rond in Den Haag, maar nog altijd is niet duidelijk wanneer de terrassen officieel open mogen. Afgelopen dinsdag 2 maart zetten veel horecaondernemers hun terrassen buiten om de penibele situatie van de horeca onder de aandacht te krijgen. Dat lukte, maar nog altijd is het g ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: