Dick Middelweerd kookt in pop-uprestaurant

9 oktober 2015
Dick Middelweerd kookt in pop-uprestaurant

Chef "Dick Middelweerd":http://www.derestaurantkrant.nl/?q=middelweerd&x=zoeken van tweesterren-restaurant De Treeswijkhoeve kookt op 10 november 2015 met zijn equipe in een pop-uprestaurant op de
historische locatie Buitenplaats Amerongen. Het pop-uprestaurant is een initiatief van Amerongse ondernemers Peter-Paul Swijnenburg van Buitenplaats Amerongen en Nico van Donkelaar van de Olijfolie Shop, die eerder al met veel succes tweesterrenchef "Edwin Vinke":http://www.derestaurantkrant.nl/?q=vinke&x=zoeken naar Amerongen haalden.

*Signatuurgerechten*
Dick Middelweerd en zijn team verzorgen een eenmalig pop-up vijfgangendiner waarin een aantal van zijn fameuze Brabantse signatuurgerechten, zoals het worstenbrood, de op cederhout gerookte zalm in sigarendoos en de prol.

*Trots*
Initiatiefnemers Peter-Paul Swijnenburg en Nico van Donkelaar: “We zijn er trots op dat Dick Middelweerd zijn restaurant in Waalre wilde verlaten om hier in Amerongen te koken. Hij neemt zijn volledige team mee om onze gasten de totaalbeleving van De Treeswijkhoeve te geven.”

~Mirte Bouman~

Overig nieuws