De Best Restaurant Awards van Thuisbezorgd.nl zijn terug

5 december 2018 | Thijs Jacobs

Thuisbezorgd.nl, de grootste online eten-bestelsite van Nederland organiseert voor de vijfde keer de prestigieuze Best Restaurant Awards. De genomineerden zijn bekend en het is tijd voor consumenten om hun favoriete restaurant te beoordelen. Met iedere review maakt de consument bovendien kans op een jaar lang gratis eten bestellen ter waarde van €3.650. Winnende restaurants ontvangen de prestigeuze award, merchandise en promotiemateriaal. Daarnaast ontvangt de landelijke winnaar een e-bike.

Tot en met 6 januari 2019 hebben consumenten de mogelijkheid hun favoriete restaurant te supporten en een beoordeling achter te laten die wordt meegenomen in de competitie. Reviews zijn uitermate belangrijk voor zowel restaurants als consumenten. Hoe beter de beoordelingen, hoe hoger de restaurants in de zoekresulaten van Thuisbezorgd.nl terechtkomen. Dit resulteert in een hogere kwaliteit van eten en service op het platform, wat uiteindelijk leidt tot een betere vindbaarheid van goede restaurants en meer tevreden consumenten.

“De jaarlijkse Best Restaurant Awards van Thuisbezorgd.nl is een bijzonder evenement voor zowel restaurants als onze klanten. Het afgelopen jaar werkten ongeveer 7.500 restaurants in Nederland hard en met veel toewijding aan het tevreden maken van klanten door het leveren van lekker eten en een goede bezorgservice. Via de reviews van klanten kunnen wij de beste restaurants van Nederland zichtbaar maken en belonen'', zei Joey Bloemendal, Head of Sales Nederland van Thuisbezorgd.nl.

Geselecteerd

Dit jaar zijn in Nederland 787 van de ongeveer 7.500 restaurants geselecteerd. De genomineerden zijn gekozen op basis van verschillende criteria waaronder: aantal bestellingen, de score op kwaliteit en bezorging en het aantal beoordelingen in 2018.

Er zijn drie verschillende typen awards. Als eerste is er de hoofdprijs, die gaat naar de nationale kampioen - de algehele winnaar van de Best Restaurant Awards 2018 in het land. Als tweede zijn er winnaars per stad. Tot slot hebben voedselliefhebbers in steden als Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en Almere de kans om hun favoriete restaurants te reviewen op categorieniveau zoals burger, sushi, pizza en Aziatisch. De genomineerde restaurants zijn te vinden via https://www.thuisbezorgd.nl/best-restaurants.

Zowel consumenten als restaurants kunnen mooie prijzen winnen. De grote prijs voor deelnemende consumenten is een jaar lang gratis eten bestellen ter waarde van €3.650. Daarnaast zijn er andere prijzen te winnen zoals 5 vouchers ter waarde van €250, 5 van €100, 5 van €50 en 8 van €25. De winnende restaurants ontvangen naast erkenning een prestigeuze award, merchandise en promotiemateriaal. Daarnaast ontvangt de landelijke winaar een e-bike en kunnen winnende restaurants rekenen op een toename van de omzet bij Thuisbezorgd.nl. De winnaars worden in januari 2019 bekend gemaakt.

Vorig jaar was de landelijke winnaar van de Best Restaurant Awards Amsterdams favoriete sushi restaurant Fresh2Go: “De sleutel tot ons succes is simpel: kwaliteit. Geen twijfel mogelijk. Wij bereiden onze sushi zoals men vroeger deed, met echte sushi chefs en zonder machines; mensen die met hart en ziel elk stukje sushi klaarmaken. Ook spelen onze koeriers een belangrijke rol omdat mensen hun eten snel geleverd willen hebben. Op drukke avonden hebben wij 12 koeriers die bij klanten bezorgen.’’ zegt de eigenaar Ming Kwong.

Met bijna 24 miljoen bestellingen in de eerste negen maanden van 2018 (een toename van meer dan 20% in vergelijking met 2017) weet Thuisbezorgd.nl zeker dat tienduizenden van haar klanten zullen deelnemen aan de Best Restaurant Awards 2018 competitie. 

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening
Par Hasard opent nieuwe vestiging in Alkmaar

Vandaag opent friterie Par Hasard haar deuren in Alkmaar. De vestiging wordt gerund door de ervaren en gedreven frietbakker Xander Poort die Par Hasard, gevestigd op de Pier in Scheveningen, op de kaart heeft gezet met de ambachtelijk bereide frites. Op de charmante locatie aan de Laat 179 in hartje...

Insipiratiedag: Hoe bereik je de horecaondernemer?

Horecaplatform BBB, Tippr en the Social Selling Company organiseren een inspirerende middag op donderdag 13 juni 2019 voor horecatoeleveranciers bij Soho House in Amsterdam. Deze stijlvolle Engelse keten opende vorig jaar zomer zijn deuren in het statige Bungehuis en is normaal alleen toegankelijk v...

Tech
Een e-mail is 10 keer effectiever dan een post op social media

E-mailadressen zijn goud waard, maar restaurateurs doen er tot op heden weinig mee. “Een gemiddelde restaurateur kan niet eens een database van zijn klanten bijhouden”, aldus e-mailmarketingexpert Frank Tromp. Dat laatste klopt en niet zelden wordt de waarde van een e-mailadres onderscha...

Columns Blog
Column restaurateur Sico de Moel: op de knieën

Mijn gasten waren wat onrustig, de hele avond al, een beetje klef ook. Het was een jong stel, superverliefd. De man was wat zenuwachtig, stelde mij af en toe een ongemakkelijke vraag en moest iets te vaak naar buiten. Ze hadden een tafeltje midden in het restaurant. Een aanzoek zou hoe dan ook ku...

Restaurant
Restaurant Wadapartje breidt uit

Wadapartja, een apart restaurantje op ‘t Zuderdaip, gaat een nieuwe zaak openen. In de afgelopen jaren is winkelcentrum Westerhaven in Groningen uitgegroeid tot een centrum op zichzelf die verbonden is met de nieuwe Centrumhalte West, de vernieuwde Brugstraat naar de Vismarkt en de Museumbrug ...

Brouwerijen Chefs
Swinckels' slaat handen ineen met sterrenchef Jacob Jan Boerma

Swinckels’ gaat opnieuw een samenwerking aan met een sterrenchef. Naast Ron Blaauw, wordt nu ook Jacob Jan Boerma ambassadeur van het biermerk. Als ambassadeur schenkt Boerma het superior pilsner exclusief in restaurants De Leest en Parc Broekhuizen en vertegenwoordigt hij Swinckels’ op ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: