De Best Restaurant Awards van Thuisbezorgd.nl zijn terug

5 december 2018 | Thijs Jacobs

Thuisbezorgd.nl, de grootste online eten-bestelsite van Nederland organiseert voor de vijfde keer de prestigieuze Best Restaurant Awards. De genomineerden zijn bekend en het is tijd voor consumenten om hun favoriete restaurant te beoordelen. Met iedere review maakt de consument bovendien kans op een jaar lang gratis eten bestellen ter waarde van €3.650. Winnende restaurants ontvangen de prestigeuze award, merchandise en promotiemateriaal. Daarnaast ontvangt de landelijke winnaar een e-bike.

Tot en met 6 januari 2019 hebben consumenten de mogelijkheid hun favoriete restaurant te supporten en een beoordeling achter te laten die wordt meegenomen in de competitie. Reviews zijn uitermate belangrijk voor zowel restaurants als consumenten. Hoe beter de beoordelingen, hoe hoger de restaurants in de zoekresulaten van Thuisbezorgd.nl terechtkomen. Dit resulteert in een hogere kwaliteit van eten en service op het platform, wat uiteindelijk leidt tot een betere vindbaarheid van goede restaurants en meer tevreden consumenten.

“De jaarlijkse Best Restaurant Awards van Thuisbezorgd.nl is een bijzonder evenement voor zowel restaurants als onze klanten. Het afgelopen jaar werkten ongeveer 7.500 restaurants in Nederland hard en met veel toewijding aan het tevreden maken van klanten door het leveren van lekker eten en een goede bezorgservice. Via de reviews van klanten kunnen wij de beste restaurants van Nederland zichtbaar maken en belonen'', zei Joey Bloemendal, Head of Sales Nederland van Thuisbezorgd.nl.

Geselecteerd

Dit jaar zijn in Nederland 787 van de ongeveer 7.500 restaurants geselecteerd. De genomineerden zijn gekozen op basis van verschillende criteria waaronder: aantal bestellingen, de score op kwaliteit en bezorging en het aantal beoordelingen in 2018.

Er zijn drie verschillende typen awards. Als eerste is er de hoofdprijs, die gaat naar de nationale kampioen - de algehele winnaar van de Best Restaurant Awards 2018 in het land. Als tweede zijn er winnaars per stad. Tot slot hebben voedselliefhebbers in steden als Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en Almere de kans om hun favoriete restaurants te reviewen op categorieniveau zoals burger, sushi, pizza en Aziatisch. De genomineerde restaurants zijn te vinden via https://www.thuisbezorgd.nl/best-restaurants.

Zowel consumenten als restaurants kunnen mooie prijzen winnen. De grote prijs voor deelnemende consumenten is een jaar lang gratis eten bestellen ter waarde van €3.650. Daarnaast zijn er andere prijzen te winnen zoals 5 vouchers ter waarde van €250, 5 van €100, 5 van €50 en 8 van €25. De winnende restaurants ontvangen naast erkenning een prestigeuze award, merchandise en promotiemateriaal. Daarnaast ontvangt de landelijke winaar een e-bike en kunnen winnende restaurants rekenen op een toename van de omzet bij Thuisbezorgd.nl. De winnaars worden in januari 2019 bekend gemaakt.

Vorig jaar was de landelijke winnaar van de Best Restaurant Awards Amsterdams favoriete sushi restaurant Fresh2Go: “De sleutel tot ons succes is simpel: kwaliteit. Geen twijfel mogelijk. Wij bereiden onze sushi zoals men vroeger deed, met echte sushi chefs en zonder machines; mensen die met hart en ziel elk stukje sushi klaarmaken. Ook spelen onze koeriers een belangrijke rol omdat mensen hun eten snel geleverd willen hebben. Op drukke avonden hebben wij 12 koeriers die bij klanten bezorgen.’’ zegt de eigenaar Ming Kwong.

Met bijna 24 miljoen bestellingen in de eerste negen maanden van 2018 (een toename van meer dan 20% in vergelijking met 2017) weet Thuisbezorgd.nl zeker dat tienduizenden van haar klanten zullen deelnemen aan de Best Restaurant Awards 2018 competitie. 

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Columns Blog
Column restaurateur Sico de Moel: Michelin

"Waarin Nederland zich als gastronomisch land onderscheidt is duurzaamheid, de aandacht voor lokale producten, duurzame vis en eerlijk vlees. Daarin loopt Nederland echt een stapje voor op de buurlanden", aldus Michelin hoofdinspecteur Loens dit jaar tijdens de uitreiking van de sterren. ...

Interview
Reportage: Eetcafé Joos, De Bilt [video]

In juli 2015 opende eetcafé Joos haar deuren. Met buiten 56 zitplekken en binnen 30 zitplekken is het een van de meest bruisende eetcafés in de Bilt. Jolanda Wouters is de trotse eigenaar van Joos en vertelt in geuren en kleuren over haar ondernemerschap. Wanneer je binnen komt lope...

Achtergronden
Vaders missen verschoonplekken in de horeca

83% van de Nederlandse vaders met jonge kinderen heeft weleens meegemaakt dat er, op het moment dat de luier van zijn kindje vervangen moest worden, geen verschoonplek op een openbaar herentoilet aanwezig was, bijvoorbeeld in een restaurant of bij een tankstation. Twee derde van de vaders vindt ...

Culinair
Vis roken doe je zo

Het roken van voedsel is een kooktechniek waarbij voedsel in rook van smeulend hout wordt gehangen of gelegd. Van oudsher werd deze kooktechniek toegepast om voedsel te conserveren, waardoor het langer houdbaar was. Tegenwoordig gebeurt roken voornamelijk om de expliciete smaak over te brengen. Voor...

Awards
Edwin Hollanders maakt de Lekkerste Pannenkoek van 2020

Edwin Hollanders wordt twee keer eerste bij De Lekkerste Pannenkoek van 2020. Hij won tijdens de Horecava met zijn creatie 'Hollanders krijg je 'm niet' niet alleen de eerste prijs van de proefjury, maar ook de kinderjuryprijs. Edwin werkt bij Pannenkoekenhuis De Perdstal in Venray. D...

Awards
Mitch Kramer maakt Het Lekkerste Frietje met topping van 2020

Mitch Kramer maakt Het Lekkerste Frietje met topping van 2020. Hij won tijdens de Horecava met zijn creatie 'Sweet fries of mine' deze vooraanstaande vakwedstrijd. Mitch werkt bij Ter Marsch&Co uit Amsterdam en hij liet met zijn creatie zien wat er allemaal mogelijk is met zoeteaardap...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: