Cr�me Crue haalt 25.000 euro op

12 april 2012 |
<

Bij Crème Crue in Rijswijk heeft een liefdadigheidsdiner voor het Ronald McDonald Huis Den Haag 25.000 euro opgebracht. Chef Patrick Kelder gooide een 7-gangendiner in de strijd.

Het evenement werd georganiseerd in samenwerking met studenten van EuroCollege Hogeschool.

Stoutste dromen overtroffen
“Bij de voorbereidingen voor het diner kregen we al heel veel steun van bedrijven en leveranciers, maar dat we aan het eind van de avond een cheque van 25.000 euro aan Susanne Keulaerds van Ronald McDonald Huis Den Haag konden overhandigen hadden wij in onze stoutste dromen niet durven hopen", aldus Michelle van der Togt, verantwoordelijk voor de sales & marketing van Crème Crue.

Onvergetelijke avond
"De studenten hebben ontzettend hun best gedaan om een aantrekkelijk avondvullend programma samen te stellen en samen met de culinaire hoogstandjes van chef-kok Patrick Kelder, hebben we alle gasten een onvergetelijke avond bezorgd. De klappers van de avond waren het optreden van zangeres Meike van der Veer, bekend van The Voice of Holland, de verbluffende veiling en het uitreiken van de cheque”, aldus Michelle.

Schilderij en 7-gangendiner
De klas van het zoontje van chef Kelder had speciaal voor de veiling een prachtig schilderij gemaakt, dat 750 euro opbracht. Kelder werd hier zo enthousiast van dat hij ter plekke bedacht om een geheel verzorgd 7-gangendiner op locatie in de veiling aan te bieden. Deze bleek in de smaak te vallen en bracht 3.100 euro op.

Foto: Frans Wuijts

Frank Lindner

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Interview Longread
Interview: tijd voor meer vrouwen in de sterrenkeuken?

Vrouwelijke koks zijn nog (te) dun gezaaid, maar de aanstormende talenten Tess de Groot en Femke Klaassen, die bij respectievelijk Aan de Poel en De Librije werken, hebben een glansrijke toekomst in het verschiet. Ik spreek ze in De Librije, het driesterrenrestaurant in Zwolle en bespreek hun ervari...

Events
Horecava 2021 gaat hybride

Horecava verrijkt haar 65e editie, die plaatsvindt van 11 – 14 januari 2021 in RAI Amsterdam, met een online programma. Het evenement zal in aangepaste vorm face-2-face, volgens de COVID-19 richtlijnen, én virtueel live zijn. De vakbeurs, die foodservice professionals al jaren met elkaa...

Awards
Beachclub Lekker uit Vrouwenpolder Beste Paviljoen van 2020

Donderdag 30 juli werden de jaarlijkse prijzen voor het Beste Paviljoen en het Schoonste Strand van Nederland uitgereikt. De prijs voor het Schoonste Strand van Nederland ging naar Ameland. En voor het eerst mocht de jury zelfs een tien toekennen voor de schoonheid van dit strand. Friesland had met ...

Opening
Sterrenzaak opent bistro: Bistro TWO in Roermond

Begin september mag de gezellige Limburgse stad, Roermond een nieuwe top bistro verwelkomen op de Roerkade. Waar de brasserie van het luxe Hotel Dux eerder gevestigd was, zal binnenkort een nieuwe wind, genaamd Bistro TWO, waaien. Bethany DeLong en Edwin Soumang, eigenaars van het met een Micheli...

Economie
McDonalds ziet omzet in 2019 verdriedubbelen

De omzet van McDonald’s bezorgservice McDelivery is in 2019 verdriedubbeld ten opzichte van 2018. Deze groei zet in 2020 verder door. Hiermee plukt McDonald’s de vruchten van haar strategie om in te spelen op de snelgroeiende bezorgmarkt. De uitrol van deze service is de afgelopen maa...

Bier
Opmerkelijk: aantal bierbrouwerijen in Nederland gestegen

Het aantal bierbrouwerijen in Nederland is opnieuw gestegen. Dit jaar kwamen er tot nu toe netto 13 brouwerijen bij. Opmerkelijke statistieken in deze tijd van corona. Volgens Bierista.nl is het hoogtepunt van de bierrevolutie bereikt. Vanaf nu zal het aantal bierbrouwerijen dalen, zo voorziet Alain...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: