Crème Crue haalt 13.354 euro op

12 april 2013
Crème Crue haalt 13.354 euro op

Het liefdadigheidsdiner ‘Charity Dinner Crème Crue 2013’ heeft 13.354,30 euro opgebracht voor het Ronald McDonald Huis in Den Haag. Het diner is een samenwerking tussen Restaurant en Kookstudio Crème Crue en
studenten van EuroCollege Hogeschool. "Na het succes van 2012":http://www.derestaurantkrant.nl/nieuws/creme-crue-haalt-25000-euro-op-voor-goed-doel/ is er besloten om ook dit jaar wederom een dienr te organiseren. Het thema van de avond was ‘Together For Charity’.

*Culinair en muzikaal vermaak*
De studenten verzorgden het volledige programma en de verkoop van de couverts. Crème Crue verzorgde verzorgde op haar beurt een smakelijk viergangendiner. De gasten werden vermaakt door diverse artiesten, een culinaire presentatie van chef-kok Eric Miete en Patrick Kelder, een presentatie van Bobbie (van het duo Ernst, Bobbie en de Rest, tevens ambassadeur van het Ronald McDonald Huis Den Haag), een veiling, en een loterij. De presentatie was in handen van, tevens ambassadeur van het Huis, Anja Overhoff.

*Thuisdiner*
De veiling zorgde voor flink wat sensatie. Het viergangendiner 'bij u thuis', verzorgd door de brigade van Crème Crue, leverde 1.200 euro op.

~Frank Lindner~

Overig nieuws