Commissievrij tafelreserveringssysteem ‘booq’ partner BookDinners

14 mei 2018 | David Bakker

Booq Tafelreservering koppelt vanaf mei met het horecaplatform BookDinners. Ondernemers kunnen zo een objectief restaurantverzamelplatform combineren met een commissievrij reserveringssysteem.

“Als ondernemer wil je je reserveringen, tafelplanning en gastgegevens zélf beheren. Zonder dat tussenpartijen hier commissie voor ontvangen. Zowel booq Tafelreservering als BookDinners zijn vanuit diezelfde gedachte ontwikkeld.”, legt Jan Maarten Kamerling, consultant van booq Tafelreservering, uit. “Concurrenten van BookDinners vragen al snel zo’n 70 euro per maand en ook nog eens een paar euro per couvert. Stop hiermee en pak zelf weer de regie in handen.” Booq is een initiatief van Eijsink.

Door de koppeling verschijnen reserveringen via BookDinners automatisch in booq Tafelreservering. “Deze software is gemaakt voor en door de horeca. Geen gehannes met lijsten en verschillende kanalen. Dankzij onder andere de handige tafelplattegrond en overzichtelijke, versleepbare agendaitems zorg je eenvoudig voor de optimale tafelbezetting. Gewoon voor een vast bedrag per maand.”, aldus Kamerling. Verder werkt het platform van booq Tafelreservering ook met online widgets, waardoor gasten via je website of Facebookpagina kunnen reserveren. Ook is het mogelijk om gepersonaliseerde reserveringsbevestigingen en reviewaanvragen te sturen via e-mail en sms.

Die flexibiliteit voor ondernemers sluit uitstekend aan bij BookDinners; dit platform is opgericht als tegenbeweging tegen restaurantreserveringswebsites die hoge commissies vragen. Inmiddels zijn Koninklijke Horeca Nederland en andere partijen waaronder De Samenwerkende Horeca Ketens en Centrum voor Publieke Innovatie mede-eigenaar van het platform. Ruim 3000 restaurants – waaronder grote ketens zoals De Beren – hebben zich reeds aangemeld bij BookDinners. Kamerling: “Horecaondernemers kunnen tot ten minste 1 juli 2018 nog gratis gebruikmaken van BookDinners. Probeer het zelf.”

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Awards
Tim Bresssers van Taste bij Dirk door naar finale European Young Chef Award 2018

Op donderdag 11 oktober vond bij Sligro Den Bosch de voorronde plaats voor de European Young Chef Award 2018. Drie jonge chefs t/m 25 jaar streden hier om een plek in de finale van de Europese wedstrijd die van van 25 tot 27 november plaatsvindt in Galway, Tim Bressers van Wijnbar Taste bij Dirk uit...

Awards
Tim Bresssers van Taste bij Dirk door naar finale European Young Chef Award 2018

Op donderdag 11 oktober vond bij Sligro Den Bosch de voorronde plaats voor de European Young Chef Award 2018. Drie jonge chefs t/m 25 jaar streden hier om een plek in de finale van de Europese wedstrijd die van van 25 tot 27 november plaatsvindt in Galway, Tim Bressers van Wijnbar Taste bij Dirk uit...

Internationaal
Nederland voor het eerst gastland op trendy food festival Parijs

Van 10 t/m 12 maart 2019 is Nederland gastland op het jaarlijkse trendy food platform Omnivore in Parijs. Omnivore is een driedaags, innovatief food-evenement; bezoekers zijn invloedrijke foodies, professionele en hobbykoks, bartenders, food- journalisten, bloggers en vloggers. Onder het motto Te...

Drinks Achtergronden
Terrasonderzoek: Oslo het duurst, Amsterdam goedkoop

Oslo is de duurste stad van Europa om een terras te pakken. De gemiddelde prijs voor een rondje drank op het terras in de Noorse hoofdstad is € 53,71. Dit is ruim drie keer zo duur als Budapest, waar je € 15,94 kwijt bent voor een rondje (2 espresso, 2 fris, 2 halve liters bier en 2 ros&ea...

Personeel Achtergronden
Onderzoek personeel & horeca: 'De horecaondernemer heeft geen plan'

‘’Het moet een familie zijn’’, ‘’ludieke wervingsfilmpjes helpen’’ en ‘’duidelijke communicatie is alles’’. Bovenstaande uitspraken komen van horecamanagers en -ondernemers. Kortom: elke ondernemer of manager die ik spreek heeft...

Achtergronden Wijn
Dit is wel een heel duur wijntje!

Twee flessen wijn zijn bij veilinghuis Sotheby's in New York onder de hamer gegaan voor de astronomische bedragen van respectievelijk 558.000 dollar en 496.000 dollar. De flessen komen uit het jaar 1945 en zijn afkomstig van het beroemde wijnhuis Romanée Conti. Op de website van De Telegr...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: