Bijna dagelijks verschijnt er weer een nieuwsbericht over Gen Z. Afgelopen week deelde Group7 een bericht dat de Nederlandse en Belgische foodservice...
Onlangs was ik bij de themabijeenkomst ‘De Toekomst van de Horeca’, georganiseerd door de Association Food & Beverage Management (AFBM...
Afgelopen week was het na vier jaar eindelijk weer zover. De Culinary Olympics 2024, ook wel bekend als IKA, vonden plaats in Stuttgart tijdens de hor...
Tijdens de afgelopen Horecava hebben we de eerste stappen van AI binnen de horeca en de foodservice kunnen zien. Het lijkt erop dat AI nu eindelijk oo...
Het grootste netwerkevent van het jaar, Horecava, staat alweer voor de deur. Van 8 tot en met 11 januari staat de RAI volledig in het teken van de hor...
Mijn laatste column sloot ik af met de zin: Op naar de volgende hype! Nou daar is hij, de volgende hype heeft zich al aangediend, De crompouce en al h...
De 2023 editie van Gastvrij Rotterdam is er weer één voor in de boeken; het 10-jarig bestaan van de beurs, iedere dag een prachtig gevul...
Onlangs was ik bij dé hotspot op Ibiza, Oku Restaurants. Voor de meesten onder ons geen vreemde naam. Voor mijn gevoel is ongeveer half culinai...
Social media is steeds belangrijker voor de horeca om zich goed te positioneren. Iedereen heeft een telefoon in zijn zak, en social media is de belang...