Columbus Trophy terug naar vakbeurs BBB

4 mei 2015 |
Columbus Trophy terug naar vakbeurs BBB<

De Columbus Trophy de aanmoedigingsprijs voor startende ondernemers, keert voor haar 12e editie terug naar Horecavakbeurs BBB die van 5 tot en met 7 oktober gehouden wordt in het MECC Maastricht. Dit besluit werd onlangs genomen door de organisatie van de Columbus Trophy en initiatiefnemers Mise en Place & MECC Maastricht.

Over de prijs
De Columbus Trophy is een aanmoedigingsprijs die elk jaar wordt uitgereikt aan een startende ondernemer die succesvol is als leverancier aan de hospitality, of een innovatief hospitality concept heeft ontwikkeld. In tegenstelling tot vergelijkbare awards in Europa focust de Columbus Trophy niet alleen op het product of de dienst, maar vooral op de ondernemer erachter. Veel jonge ondernemers hebben een geweldige drive en veel potentie, maar vinden het lastig om door te zetten wanneer ze problemen ondervinden. De Columbus Trophy biedt deze ondernemers een steuntje in de rug. In de afgelopen 11 jaar is de Columbus Trophy volgens de organisators volwassen geworden. Wat begon als een regionale prijs in Zuid Nederland, is uitgegroeid naar een internationale prijs waar bedrijven uit heel Europa naar meedingen. De winnaar ontvangt internationale erkenning en een aanmoedigingsprijs van € 2.500,-. Alle finalisten krijgen de mogelijkheid om zich te presenteren op Horecavakbeurs BBB.

Terug naar de basis
Na twee jaar uitgereikt te zijn tijdens Food Executive Europe, een tweedaags congres en netwerkevenement voor beslissers uit de hotellerie, catering en foodservice branche, keert de Columbus Trophy terug naar haar basis. "Horecavakbeurs BBB biedt de finalisten een uitgebreid Euregionaal platform om hun potentiële relaties te ontmoeten. De kwaliteit van de BBB bezoekers is hoog en voor veel finalisten is de beurs de perfecte ingang naar de Euregionale markt. We zijn ervan overtuigd een goede stap te hebben gezet ter verbetering van de positie van de Columbus Trophy als toonaangevende prijs voor ondernemers", aldus initiator Charles van Goch.
Inschrijven
De inschrijving voor de 12e editie van de Columbus Trophy sluit op dinsdag 30 juni 2015, waarna tijdens een aantal jureringsrondes de kandidaten zullen worden teruggebracht naar een achttal finalisten. Industriebank LIOF, hoofdsponsor van de Columbus Trophy, voegt vervolgens d.m.v. wildcards twee finalisten toe. Alle finalisten presenteren zichzelf van 5 t/m 7 oktober 2015 op de 61e editie van de BBB, waar op maandag 5 oktober 2015 voor de 12e keer de Columbus Trophy wordt uitgereikt.


Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Culinair Recepten
Wat zit er in de originele bolognesesaus?

De bolognesesaus is de allerbekendste Italiaanse pastasaus. In tegenstelling tot veel andere pastasauzen is deze behoorlijk rijk gevuld, doorgaans is het een saus op basis van gehakt, (gepelde) tomaten, wortel, selderie, knoflook en ui. Hieraan worden vaak nog meer ingrediënten aan toegevoegd, ...

Opening Internationaal
Deus Ex Machina brengt uniek retail- en restaurantconcept naar Nederland

Deus Ex Machina is meer dan alleen een merk. Het brengt een lifestyle voor alle riders, bikers, creatieven, foodfanaten en artistiekelingen tot leven. Met hun recent geopende ‘tempel’ genaamd The Wat of Why aan de Amsterdamse Herengracht start ook in de lage landen de jacht naar plezier....

Bier
Horecaconcern IQ Creative stapt over op Bud

IQ Creative, een van de belangrijkste spelers in de Amsterdamse horeca, maakt vandaag bekend te kiezen voor Bierbrouwerij AB InBev. Het bedrijf van Bert van der Leden en ’s werelds grootste brouwer zijn al sinds de introductie van Bud in Nederland in gesprek. De samenwerking wordt vandaag door...

Achtergronden Internationaal
China gaat wegwerpplastic uitbannen, ook in de horeca

China zal de productie, de verkoop en het gebruik van plastic wegwerpproducten in de komende vijf jaar in drie fasen verbieden of beperken, volgens een gezamenlijk door de Nationale Commissie voor Ontwikkeling en Hervorming en het Ministerie van Ecologie en Milieu uitgevaardigde instructie. Ook voor...

Awards
Restaurant ’t Havenmantsje Harlingen Beste Leerbedrijf Horeca

Tijdens de finale op de Horecava is donderdag 16 januari op de stand van SVH Restaurant ’t Havenmantsje uit Harlingen uitgeroepen tot winnaar van de wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca. De tweede plaats ging naar Hotel Pulitzer uit Amsterdam. Le Brasseur uit Maarssen maakt op de derde plaats de...

Ondernemen
Wees goed voorbereid: download de gloednieuwe HorecaMarketingKalender

Hij is er weer! Je kunt de HorecaMarketingKalender 2020 nu gratis downloaden via deze link! De HorecaMarketingKalender is hét overzicht van feestdagen, vakanties en evenementen in Nederland en omgeving. Heb je je ooit weleens afgevraagd wat al die Duitsers ineens in je zaak deden? Dat kwam...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: