Chris Naylor en Henk Schouten op Veggie Event

25 maart 2015 |
Chris Naylor en Henk Schouten op Veggie Event<

Chris Naylor van sterrenstaurant Vermeer en Henk Schouten, pionier op het vlak van vleesvervangers, zullen de lijst met sprekers op
het Veggie Chef of the Future Event aanvullen.

Foto: Chef Chris Naylor

Over het Event
De scholingsdag wordt op 18 mei georganiseerd door de Vegetariërsbond, in samenwerking met GoodBite en het Koksgilde. Het Veggie Chef of the Future Event is een scholingsdag waar jonge chefs de fijne kneepjes van de vegetarische keuken wordt bijgebracht. Het event vindt plaats in Tomatoworld in Honselersdijk (Westland). Tijdens de scholingsdag geven topkoks, professionele docenten en productspecialisten masterclasses en workshops over hoe jonge professionals lekker vegetarisch kunnen koken. "Chris Naylor is één van de beste groentekoks in Nederland. Niet voor niets heeft restaurant Vermeer als jaren een Michelinster. Wij weten dat hij veel jonge chefs kan inspireren om te toveren met groente", aldus directeur van de Vegetariërsbond Floris de Graad.

Over Chris Naylor en Henk Schouten
Chris Naylor is chefkok van Restaurant Vermeer in Amsterdam. Naylor is een enthousiaste kok met een passie voor groente. Restaurant Vermeer heeft een Michelinster en nam de afgelopen twee jaar ook deel aan de Vegetarische Restaurantweek, een week waarin restaurants bijzondere en voordelige vegetarische menu’s aanbieden. Henk Schouten is oprichter van Schouten Europe BV en het merk GoodBite en was de eerste die in de jaren '90 vleesvervangers op de Nederlandse markt bracht.

Praktische informatie
De scholingsdag is voor alle koks onder de 40 jaar. Deze scholingsdag kost 100 euro als je je voor 18 april aanmeldt (anders kost het 150 euro). Leden van het Koksgilde krijgen 25 procent korting. Zij betalen dus 75 euro als ze zich aanmelden voor 18 april (en anders €112,50). Aanmelden kan via "www.vegetariers.nl/veggiechef.":http://www.vegetariers.nl/lekker/events/veggiechef
Christel Tuin

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Sanitair Advertorial
Papieren handdoeken in toiletten om de hoogste hygiënenormen te handhaven

De hoogste normen handhaven op het gebied van hygiëne en netheid is een belangrijk aandachtspunt voor elke horecazaak. De gezondheid en veiligheid van klanten en personeel is van cruciaal belang. Negatieve incidenten kunnen desastreuze gevolgen hebben voor de zaken en voor de reputatie. Hand...

Columns
Column Sico de Moel: Derde date

Rode broek, keurige schoenen, net jasje, ik zette zijn prachtige bloem even in een vaasje. Hij had afgesproken met mijn buurmeisje. Ze woont bij mij aan de overkant van de gracht. Het zou hun derde date worden. Het regende buiten een beetje en de dame liet nog even op zich wachten. "He...

Vega
Nieuw vegetarisch keurmerk voor restaurants

Dinsdag 12 november is het eerste echte vegetarische keurmerk voor restaurants gelanceerd. Het LEKKER VEGA Keurmerk is een initiatief van de Vegetariërsbond en doet met zijn indeling in niveaus recht aan het veelzijdige vega-aanbod in de Nederlandse horeca. Een win-win situatie voor restaurant ...

Achtergronden Culinair
Nedstede verwelkomt nieuwe huurder Restaurant Rust Wat

Nedstede Groep feliciteert Bas Rasker en zijn Axivate Horeca Group met de overname van het Blaricumse restaurant Rust Wat. In dit verband heeft Nedstede met Axivate Horeca Group een nieuwe, twintigjarige huurovereenkomst gesloten. Rasker kocht het beroemde Gooise restaurant van Marc Bon, die met zij...

Opening Den Haag
STAN&CO Den Haag gaat bijna open

Na een rigoureuze verbouwing van een jaar is STAN&CO Den Haag bijna klaar voor de opening. In het pand aan het Buitenhof wordt de laatste hand gelegd aan een bar-restaurant waar gasten gedurende de hele dag en avond terecht kunnen voor ontbijt, lunch, borrel en diner. De nieuwe gevel is voorzien...

Events Advertorial
Ontdek op Europese beurzen nieuwe trends en innovaties voor de horeca

Dit najaar vinden er in Europa uiteenlopende beurzen plaats die afgestemd zijn op de behoeften van de horecasector. Ze reiken inspiratie en ideeën aan voor nieuwe trends en producten en zijn een bezoek meer dan waard. In november vinden de volgende evenementen plaats: België – ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: