Chris Naylor en Henk Schouten op Veggie Event

25 maart 2015 |
Chris Naylor en Henk Schouten op Veggie Event

Chris Naylor van sterrenstaurant Vermeer en Henk Schouten, pionier op het vlak van vleesvervangers, zullen de lijst met sprekers op
het Veggie Chef of the Future Event aanvullen.

Foto: Chef Chris Naylor

Over het Event
De scholingsdag wordt op 18 mei georganiseerd door de Vegetariërsbond, in samenwerking met GoodBite en het Koksgilde. Het Veggie Chef of the Future Event is een scholingsdag waar jonge chefs de fijne kneepjes van de vegetarische keuken wordt bijgebracht. Het event vindt plaats in Tomatoworld in Honselersdijk (Westland). Tijdens de scholingsdag geven topkoks, professionele docenten en productspecialisten masterclasses en workshops over hoe jonge professionals lekker vegetarisch kunnen koken. "Chris Naylor is één van de beste groentekoks in Nederland. Niet voor niets heeft restaurant Vermeer als jaren een Michelinster. Wij weten dat hij veel jonge chefs kan inspireren om te toveren met groente", aldus directeur van de Vegetariërsbond Floris de Graad.

Over Chris Naylor en Henk Schouten
Chris Naylor is chefkok van Restaurant Vermeer in Amsterdam. Naylor is een enthousiaste kok met een passie voor groente. Restaurant Vermeer heeft een Michelinster en nam de afgelopen twee jaar ook deel aan de Vegetarische Restaurantweek, een week waarin restaurants bijzondere en voordelige vegetarische menu’s aanbieden. Henk Schouten is oprichter van Schouten Europe BV en het merk GoodBite en was de eerste die in de jaren '90 vleesvervangers op de Nederlandse markt bracht.

Praktische informatie
De scholingsdag is voor alle koks onder de 40 jaar. Deze scholingsdag kost 100 euro als je je voor 18 april aanmeldt (anders kost het 150 euro). Leden van het Koksgilde krijgen 25 procent korting. Zij betalen dus 75 euro als ze zich aanmelden voor 18 april (en anders €112,50). Aanmelden kan via "www.vegetariers.nl/veggiechef.":http://www.vegetariers.nl/lekker/events/veggiechef
Christel Tuin

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Achtergronden
BAZOOKA opent in de Kauwgomballenfabriek.

Je moet maar durven, midden in de lockdown een horecazaak openen. Het team van House of Watt (Elsa Jonker, Thomas Reekers en Felix Bekkers) doen het. “Je kan ook op de bank gaan zitten, wachten tot het voorbij is en dan hopen dat je nog bestaat”, aldus Elsa Jonker, één van ...

Wet- en regelgeving Corona
Kabinet breidt steun- en herstelpakketten uit

Door het verlengen van de lockdown en de invoering van de avondklok heeft het demissionair kabinet besloten de steun- en herstelpakketten uit te breiden. Met deze uitbreiding van het pakket is een totaalbedrag gemoeid van 7,6 miljard euro. De verruimingen gelden voor het eerste en tweede kwartaal va ...

Corona
Download: werkgeversverklaring avondklok

In heel Nederland geldt vanaf zaterdag 23 januari een avondklok. Dat betekent dat iedereen tussen 21.00 uur ’s avonds en 04.30 uur ’s ochtends binnen blijft. Voor het werk mogen mensen wel de straat op. Het bezorgen van maaltijden is toegestaan mits de bezorger zowel een 'Werkgev ...

Mensen
JRE-Nederland gaat samenwerken met Maxxium, Ninaber van Eyben en Chef's Farm

Op 13 januari j.l. was Restaurant Villa la Ruche in Voorburg de locatie waar Voorzitter Marko Karelse met trots namens het bestuur de overeenkomst tekende met de nieuwe JRE Partner Maxxium. Vanuit Maxxium was Etienne Hoek aanwezig om de overeenkomst te tekenen. Uiteraard werd er getoost op een mooie ...

Wet- en regelgeving Corona
Avondklok 23 januari van kracht

Het demissionair kabinet wil de verwachte avondklok in gaan voeren. Dat maakte premier Rutte op de persconferentie van woensdag 20 januari bekend. Donderdag 21 januari debatteerde het kabinet over de invoering met de Tweede Kamer. De Kamer steunde het het besluit, waardoor de avondklok vanaf zaterda ...

Interview Longread
BookDinners: van reserveringsplatform naar online marketingpartner voor restaurants

Inmiddels is het platform van BookDinners bij veel restaurateurs bekend, maar niet iedereen weet dat de propositie van het bedrijf is verschoven. Niet alleen vanwege corona, vertelt Paul Wiertz van BookDinners: “Al in eind 2019 waren we bezig met ons nieuwe model, gericht op de ideale online g ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: