Chefs Sanadome nu ook voedingsdeskundigen

16 oktober 2014 |
Chefs Sanadome nu ook voedingsdeskundigen<

Executive chef Albert van Rheede en chef-kok Jacco Beck van Sanadome hebben de HBO opleiding Voedingsdeskundige succesvol
afgerond. Als voedingsdeskundige krijgen zij binnen Sanadome een voorlichtende functie op het gebied van voeding en voedingsleer en geven hiermee een basis voor het veranderen van een levensstijl.

Foto: Chef-kok Jacco Beck (links) en executive chef Albert van Rheede

Levensstijl veranderen op culinaire manier
Albert van Rheede: "Binnen Sanadome willen wij een omgeving creëren waarin onze gasten fit & vitaal oud kunnen worden. Als chef ben je je ervan bewust hoeveel voeding hierin kan betekenen, maar deze opleiding heeft ons echt laten inzien dat we leven in een overdaad. We willen mensen geen dieet aanpraten, maar een levensstijl veranderen. Hier gebeurt dat uiteraard op een culinair verantwoorde manier!" Deze kennis kan op vele manieren worden toepast bij Sanadome. Zo worden er bijvoorbeeld voedingsadviezen en workshops georganiseerd voor lokale sportclubs. Ook kan nu volledig worden ingespeeld op de dagelijkse vraag van gasten voor productalternatieven in verband met allergieën en intoleranties.

Sterke basis
De onlangs geopende Sanasport Health Club, het thermale water in de Thermen en lifestylecoach Petra Stöppler, vormen nu samen met de voedingsdeskundigen een basis waarbij onder één dak kan worden samengewerkt om gasten fit en vitaal oud te laten worden.

Meer lezen over Sanadome? Klik hier!
Christel Tuin

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Wet- en regelgeving Coronacrisis
Overheid schept duidelijkheid over regels horeca per 1 juni

Hugo de Jonge heeft namens het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport een brief verzonden naar de voorzitters van de verschillende veiligheidsregio's. In de brief worden aanwijzingen voor de coronamaatregelen gegeven. Ook voor de horeca. Hieruit blijkt bijvoorbeeld ook dat de exploitan...

Achtergronden
Ter overname aangeboden: Restaurant de Waard Heesch

Restaurant De Waard te Heesch is al meer dan 22 jaar een bekende in de regio. Voor de familie is de tijd aangebroken om het pand en de exploitatie aan te bieden. Hans Rombouts: “Het is voor de horeca een bovengemiddelde periode voor een onderneming op één plek." Bedrijfsg...

Personeel Coronacrisis
5.000 horecamedewerkers roepen hulp FNV Horeca in sinds sluiting horeca

Sinds de lockdown van de horeca van 16 maart jl. hebben 5.000 horecamedewerkers zich bij FNV Horeca gemeld met vragen en verzoeken om hulp. De meeste vragen gingen over welke rechten en plichten zij hebben sinds hun werklocatie gesloten is. Daarnaast ziet de vakbond een stijgende vraag naar informat...

Economie Opening
Arsenaal Restaurants Groep lanceert Grill&Lounge

Op 1 juni staat vanaf 12.00 uur in de Brasserie van Arsenaal Restaurants de grill aan. Met een Restaurant, Brasserie, Arsenaal Events en Catering biedt de groep nu een nieuw concept aan: De Brasserie | GRILL&LOUNGE. De Brasserie voor lunch en borrel wordt uitgebreid met een trendy daily gril...

Coronacrisis
Laat ons jouw horecazaak zien: ben jij al 'coronaproof' ingericht?

Na een verplichte sluiting van 10 weken mag de horeca aanstaande maandag dan eindelijk weer open. Terrasstoelen worden uit het plastic gehaald, tapsystemen worden schoongemaakt en alle reserveringen worden keurig in tabellen opgenomen. De horeca is klaar voor een herstart. Hoewel de mogelijkheden...

Coronacrisis
Realtime countdown tot opening horeca 1 juni, 12 uur

Het aftellen is begonnen! In onderstaande countdown timer zie je exact hoe lang het nog duurt totdat je de deuren van je horecazaak en terras weer mag openen. Heel veel succes! ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: