Chefs Sanadome nu ook voedingsdeskundigen

16 oktober 2014 |
Chefs Sanadome nu ook voedingsdeskundigen<

Executive chef Albert van Rheede en chef-kok Jacco Beck van Sanadome hebben de HBO opleiding Voedingsdeskundige succesvol
afgerond. Als voedingsdeskundige krijgen zij binnen Sanadome een voorlichtende functie op het gebied van voeding en voedingsleer en geven hiermee een basis voor het veranderen van een levensstijl.

Foto: Chef-kok Jacco Beck (links) en executive chef Albert van Rheede

Levensstijl veranderen op culinaire manier
Albert van Rheede: "Binnen Sanadome willen wij een omgeving creëren waarin onze gasten fit & vitaal oud kunnen worden. Als chef ben je je ervan bewust hoeveel voeding hierin kan betekenen, maar deze opleiding heeft ons echt laten inzien dat we leven in een overdaad. We willen mensen geen dieet aanpraten, maar een levensstijl veranderen. Hier gebeurt dat uiteraard op een culinair verantwoorde manier!" Deze kennis kan op vele manieren worden toepast bij Sanadome. Zo worden er bijvoorbeeld voedingsadviezen en workshops georganiseerd voor lokale sportclubs. Ook kan nu volledig worden ingespeeld op de dagelijkse vraag van gasten voor productalternatieven in verband met allergieën en intoleranties.

Sterke basis
De onlangs geopende Sanasport Health Club, het thermale water in de Thermen en lifestylecoach Petra Stöppler, vormen nu samen met de voedingsdeskundigen een basis waarbij onder één dak kan worden samengewerkt om gasten fit en vitaal oud te laten worden.

Meer lezen over Sanadome? Klik hier!
Christel Tuin

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Columns
Fooi: geen verplichting, wel een blijk van waardering

In Nederland is fooi geen verplichting. In ons land heeft het horecapersoneel immers ‘gewoon’ een salaris, maar de fooi is daarop natuurlijk wel een welkome aanvulling. Voor de horecagast is het vaak moeilijk te bepalen wat een gangbare fooi is. In de basis is een fooi van vijf tot tien ...

Snacks Fastservice
Fritesvakantie: gratis frites voor de kleintjes

Van zaterdag 19 oktober tot met zondag 27 oktober 2019 organiseren de twee vestigingen van Par Hasard in Amsterdam de Fritesvakantie. Tijdens de herfstvakantie trakteert Par Hasard op gratis frites voor de kinderen bij de lunch van de volwassenen. Uiteraard zijn er tevens menu’s voor de kleint...

Achtergronden Internationaal
Wereldvoedseldag 16 oktober: de wereld bevindt zich in een voedingscrisis

Minstens één op de drie kinderen onder de vijf jaar heeft volgens een nieuw gepubliceerd rapport van Unicef te weinig of te veel gewicht. De wereld lijdt aan een voedingscrisis. Meer dan 800 miljoen mensen in de wereld hebben honger, maar bijna evenveel mensen zijn zwaarlijvig. Tegelij...

Tech
Het rendement van e-mailmarketing wordt zwaar onderschat

Mocht je in het huidige tijdperk als marketeer in de horeca werken, dan moet je van veel markten thuis zijn. Natuurlijk moet je bijhouden wat andere partijen doen. Dit nog naast kennis van sociale media tot aan search engine marketing. Het vak van marketeer wordt steeds lastiger en de concurrentie i...

Koffie & thee Internationaal
Wist je dat we vandaag in koffiestaking zijn?

Tik de gast die een koffie bestelt vandaag maar op de vingers, want de Eerlijke Koffiestaling is een feit. Op het werk en in de horeca drinken we dagelijks veel kopjes koffie. Weinig mensen zijn zich echter bewust van de problematiek die schuilgaat achter de koffie. Om bewustwording ten aanzien van ...

Columns
Column Sico de Moel: Misser

"Doe maar 2 Heineken 0.0 en voor mijn vrouw champagne." Zal ik er eerst maar één brengen, en straks de tweede? "Nee hoor, ik heb dorst." Mijn gasten zaten gisteravond heerlijk buiten aan een klein tafeltje onder mijn luifel. Echt een plekje om samen te genieten v...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: