CHEF® sluit exclusief partnership met Bocuse d’Or Nederland

21 september 2016 | Thijs Jacobs

CHEF®, onderdeel van Nestlé Professional, en Bocuse d’Or Nederland hebben op Gastvrij Rotterdam 2016 een exclusieve samenwerkingsovereenkomst ondertekend. Doel van het partnership is het bevorderen van de gastronomie in Nederland en het uitbreiden en versterken van het CHEF-netwerk. De overeenkomst gaat in per 1 januari 2017.

Country Business Manager van Nestlé Professional, Laurent Willaerts en Joop Braakhekke, bestuurslid van Bocuse d’Or Nederland, tekenden in Rotterdam de overeenkomst. Laurent Willaerts over de samenwerking: “CHEF is door én voor chefs, al veertig jaar. De samenwerking met chefs die dagelijks in de keuken staan is de grootste kracht van CHEF. Ook Bocuse d’Or spant zich in voor topchefs en kent een rijke traditie. Onze samenwerking met Bocuse d’Or Nederland en hun culinaire ambities sluit daarom naadloos aan.”

De wedstrijd om de Bocuse d’Or is een podium voor chefs van grote wereldklasse. Bocuse d’Or Nederland organiseert de Nederlandse competitie en ondersteunt het Nederlandse team bij de deelname aan de Europese wedstrijd en de wereldfinale in Lyon.

“De deelnemers aan Bocuse kunnen hun wedstrijden alleen maar voorbereiden wanneer krachtige partners zich er achter scharen. Met CHEF als partner is er een waardevol fundament om deelname vanuit Nederland aan Bocuse d’Or in Europa en in de wereldfinale een goed vervolg te geven”,  aldus Chefkok Jan Smink, de Nederlandse deelnemer aan de wereldfinale Bocuse d'Or 2017 in Lyon.

Joop Braakhekke: “We zijn enorm verheugd om Nestlé Professional met CHEF als onze partner te mogen verwelkomen. CHEF is een toonaangevend merk met kwalitatief hoogwaardige producten. Bocuse d’Or staat voor werken met mooie, goede producten. Daarom past Nestlé Professional goed bij een prestigieuze wedstrijd als Bocuse d’Or.”

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening Rotterdam
Rotterdam krijgt er een PizzaBar di Vicini bij

Op 6 maart 2020 opent PizzaBar di Vicini haar deuren in het Rotterdamse Kralingen en is - naast Osteria Vicini en Fratelli - de jongste van de drie. PizzaBar di Vicini wordt een plek voor een spontane ontmoeting aan de bar, rijk gevulde tafels of een lekker afhaalmaal. Met ovenverse pizza’s en...

Opening Rotterdam
Tres: intimate dining in Rotterdam

Na een carrière in Zeeland, Melbourne en Kopenhagen zijn Emy Koster en Michael van der Kroft terug in de havenstad waar zij horen. In het monumentale Entrepotgebouw op de Kop van Zuid vindt het onafscheidelijke duo een thuis – in een voormalige jazzkelder - voor het kersverse Tres. Een ...

Bezorgen Achtergronden
Open brief TheFork naar aanleiding van ophef uitzending Rambam

Naar aanleiding van de Rambam-uitzending van januari wil TheFork reageren op beschuldigingen die tijdens de uitzending werden geuit. Hierbij delen we deze brief van TheFork, waarin ook de werkwijze van KHN richting de media wordt bekritiseerd. Om een gedetailleerd en volledig beeld te kunnen sch...

Food Advertorial
Food Waste Challenge: Best Practice

Nederlandse restaurants en hotels kunnen gezamenlijk jaarlijks 61 miljoen kilo voedselverspilling vermijden en daarmee 582 miljoen euro besparen. Dit is maandag 13 januari bekend gemaakt tijdens de slotdag van de Food Waste Challenge op de Horecava. De Food Waste Challenge is een door Rabobank georg...

Culinair Recepten
Wat zit er in de originele bolognesesaus?

De bolognesesaus is de allerbekendste Italiaanse pastasaus. In tegenstelling tot veel andere pastasauzen is deze behoorlijk rijk gevuld, doorgaans is het een saus op basis van gehakt, (gepelde) tomaten, wortel, selderie, knoflook en ui. Hieraan worden vaak nog meer ingrediënten aan toegevoegd, ...

Opening Internationaal
Deus Ex Machina brengt uniek retail- en restaurantconcept naar Nederland

Deus Ex Machina is meer dan alleen een merk. Het brengt een lifestyle voor alle riders, bikers, creatieven, foodfanaten en artistiekelingen tot leven. Met hun recent geopende ‘tempel’ genaamd The Wat of Why aan de Amsterdamse Herengracht start ook in de lage landen de jacht naar plezier....

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: