CHEF® sluit exclusief partnership met Bocuse d’Or Nederland

21 september 2016 | Thijs Jacobs

CHEF®, onderdeel van Nestlé Professional, en Bocuse d’Or Nederland hebben op Gastvrij Rotterdam 2016 een exclusieve samenwerkingsovereenkomst ondertekend. Doel van het partnership is het bevorderen van de gastronomie in Nederland en het uitbreiden en versterken van het CHEF-netwerk. De overeenkomst gaat in per 1 januari 2017.

Country Business Manager van Nestlé Professional, Laurent Willaerts en Joop Braakhekke, bestuurslid van Bocuse d’Or Nederland, tekenden in Rotterdam de overeenkomst. Laurent Willaerts over de samenwerking: “CHEF is door én voor chefs, al veertig jaar. De samenwerking met chefs die dagelijks in de keuken staan is de grootste kracht van CHEF. Ook Bocuse d’Or spant zich in voor topchefs en kent een rijke traditie. Onze samenwerking met Bocuse d’Or Nederland en hun culinaire ambities sluit daarom naadloos aan.”

De wedstrijd om de Bocuse d’Or is een podium voor chefs van grote wereldklasse. Bocuse d’Or Nederland organiseert de Nederlandse competitie en ondersteunt het Nederlandse team bij de deelname aan de Europese wedstrijd en de wereldfinale in Lyon.

“De deelnemers aan Bocuse kunnen hun wedstrijden alleen maar voorbereiden wanneer krachtige partners zich er achter scharen. Met CHEF als partner is er een waardevol fundament om deelname vanuit Nederland aan Bocuse d’Or in Europa en in de wereldfinale een goed vervolg te geven”,  aldus Chefkok Jan Smink, de Nederlandse deelnemer aan de wereldfinale Bocuse d'Or 2017 in Lyon.

Joop Braakhekke: “We zijn enorm verheugd om Nestlé Professional met CHEF als onze partner te mogen verwelkomen. CHEF is een toonaangevend merk met kwalitatief hoogwaardige producten. Bocuse d’Or staat voor werken met mooie, goede producten. Daarom past Nestlé Professional goed bij een prestigieuze wedstrijd als Bocuse d’Or.”

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Interview Corona
"Mijn terras open op 2 maart? Nee, dat levert alleen negatieve aandacht op"

Een actiegroep van 65 KHN-afdelingen heeft collega-horecaondernemers opgeroepen om op 2 maart de terrassen te openen. Dat ligt gevoelig, want de keerzijde van een dergelijke actie kan zijn dat het negatieve aandacht voor de branche oplevert. Monique van Klaveren is eigenaresse van Café d&rsqu ...

Personeel Gastronomie
Adriaan Visser nieuwe hoofdsommelier Harry's Maastricht

Adriaan Visser is de afgelopen jaren werkzaam geweest in diverse gerenommeerde zaken, waaronder Cordial in Oss en tweesterrenrestaurant Tribeca in Heeze. Hij is de derde Nederlander die in het bezit is van de prestigieuze titel Advanced Sommelier. Bij Harry’s wordt hij eindverantwoordelijke vo ...

Wet- en regelgeving Corona
Minister: geen ruimte voor heropening van terrassen

Minister Bas van 't Wout (Economische Zaken) heeft vrijdag nog eens gemeld dat er op dit moment "echt geen ruimte is om meer te doen." Hij sprak uit dat de "huidige rotsituatie dan alleen maar langer voort al duren." Op 8 maart wil hij de situatie nog eens bekijken in de hoop ...

Gastronomie Corona
Toprestaurants doen niet mee aan horeca-protest

De meeste toprestaurants in Nederland doen niet mee aan het horeca-protest, waarbij op dinsdag 2 maart de terrassen weer voor publiek open worden gesteld. Ruim 130 ondernemers, verenigd in de G4 (Gastronomische 4) en te samen goed voor driekwart van de Michelin-sterren in Nederland, distantieren zic ...

Corona
Groep horecaondernemers opent 2 maart terrassen

De horeca is het zat. Een actiegroep van 65 KHN-afdelingen roept collega-ondernemers op om de terrassen aanstaande dinsdag 2 maart te openen. Het besluit van het kabinet om de horeca geen versoepelingen te bieden is voor de actiegroep de reden tot de oproep, meldt Omroep Brabant. De actiegroep, ...

Interview Longread
Corona of niet, dit stel opende deze week hun nieuwe zaak

In Veldhoven pakten Nick en Rebecca Schaminée hun kans. De coronacrisis krijgt het stel niet klein en ze maakten van de nood – ze zagen beiden hun baan verdwijnen bij Hutten Catering – een deugd. De langgekoesterde wens om een eigen zaak te openen werd werkelijkheid. Grand Caf&eac ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: