Geen bonnen Cadeaubox Nederland

23 april 2013 |
Geen bonnen Cadeaubox Nederland

Koninklijke Horeca Nederland adviseert om geen bonnen van Cadeaubox Nederland meer te accepteren. Cadeaubox stopt namelijk per direct met haar activiteiten. Voor de horecaondernemer betekent dit
dat, wanneer hij de bonnen accepteert, het lastig wordt hiervoor nog geld te innen.

Reserveringen
De KHN raadt horecaondernemers aan om gasten in te lichten, als er nog reserveringen via deze bonnen staan. De bonnen kunnen niet meer worden verzilverd.

Overeenkomst
Cadeaubox Nederland B.V laat weten dat de overeenkomst met Goodlife Company N.V. te Brussel niet wordt verlengd. Voor een periode van vijf jaar kreeg het bedrijf in 2009 via de overeenkomst het recht om het concept cadeaubox.com in Nederland te exploiteren. De licentiegever heeft besloten de overeenkomst niet te verlengen, waardoor er per 31 december 2013 een einde komt aan Cadeaubox Nederland.

Investering
Daarnaast laat Cadeaubox weten dat zij veel investeringen moesten doen om de onderneming te starten. Deze kosten konden de afgelopen jaren niet worden terugverdiend. Het vooruitzicht dat de financiële situatie op korte termijn in positieve zin zal wijzigen, is volgens hen niet aanwezig.


Maud Vissers

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Personeel Gastronomie
Vital Awick nieuwe chef van Harry’s Maastricht

Vital Awick heeft de afgelopen jaren gewerkt in diverse gerenommeerde zaken, zoals de Leuf in Ubachsberg, Rijks in Amsterdam en momenteel tweesterrenrestaurant Tribeca in Heeze waar hij werkt als keukenchef bij Jan Sobecki. Hij gaat zich onder Executive Chef Frank van Thiel volledig focussen op het ...

Interview Longread
Mens, Bedrijf & Visie: Peter Hein van Mulligen (CBS)

In de rubriek Mens, Bedrijf & Visie portretteert de redactie van De RestaurantKrant vooraanstaande personen in en rondom de horecabranche. De coronacrisis dendert als een donderwolk door de sector. In deze rubriek zetten we de mens, de visie en het bedrijf centraal. In deze aflevering een ges ...

Drinks
Talkshow voor foodies: De Nederlandse “Sherry Show”

Geïnspireerd op de bekende dagelijkse talkshows, start de door Europa gefinancierde campagne voor beschermde oorsprongsbenaming Sherry wijnen op de Nederlandse markt met een exclusieve “Sherry Show”. Deze dynamische kick-off wordt live uitgezonden vanuit de Balie in Amsterdam op ...

Corona
Fieldlab Cafés van start

Het Fieldlab evenement voor de horeca is vandaag van start gegaan in Utrecht. Vijf cafés in de Domstad doen mee aan het proefevenement, waarbij TNO kijkt of en hoe de gasten en het personeel zich houden aan de maatregelen en afspraken. Het proefevenement duurt tot en met aanstaande zaterdag ...

Achtergronden Gastronomie
Restaurant Bloei opent dit voorjaar

Restaurant Bloei opent dit voorjaar de deuren in een 155 jaar oud rijksmonument in Nieuwersluis-Breukelen. In de charmante villa aan de rivier de Vecht voorziet het restaurant haar gasten van verrassende gerechten die worden gekenmerkt door stijlvolle eenvoud, elegantie en pure smaken. Bij Bloei ...

Achtergronden Branded Content
Wise: het platform voor het boeken van een werkplek in de horeca

Vanaf de heropening kunnen horecaondernemers laptopgebruikers in de eigen zaak reguleren en ontvangen met Wise. Via het innovatieve platform bieden horecaondernemers werkplekken aan (thuis)werkers. Zo kunnen werkgevers, werknemers, freelancers en ondernemers geschikte werkplekken vinden, boeken en b ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: